z Anneleri biz de burada bulualm

Mehlika nin esi: bizi merakta birakmadiniz icin cok tesekkür ederiz. tüm dualarimiz sizinle. Bebekler masallah kilolori falan cok güzel. Darisi basimiza

Aynur cum, sen hic bebekleri anlatmiyorsun, onlar nasillar? ne yapiyorlar? Handan Teyzelerini sormuyorlarmi? simdi 6 aylik falan oldular galiba. onlara yeni kardesler geldi diye seviniyorlarmi? Onlara Masallah Süphanallah diyorum.

mehlikanın eşine teşekkür ederim bebeklerinizle mutluluklar dilerim maşallaahhhhhhh bebişlerin kiloları çok iyi demekki diğer bebişte erkekmiş onun cinsiyeti belli değildi inşallah en kısa zamanda evine dönersin durumda bunu gösteriyor zaten sabırsızlıkla tubanın ve mehlikanın bebişlerinin fotosunu bekliyorum bu arada tubacım nerelerdesin oğlun hastaneden çıktımı ama sana hak veriyorum ben ilk 3 ay netin başına geçememiştim benimki birazda evin kalabalık olmasındandı şu anda en güzel zamanları yer yer uyurlar gaz problemi ilk 20 gün falan olmuyor aman kızlar ne olur sevicez diye çok kucakta tutmayın çok küçük oldukları için hemen alışıyorlar yedirin gazını çıkarın sonra hemen yatagına koyun nasıl alıştırısanız öyle geçer ben mecbur kalmadıkşça kucagıma almıyorum mamalarını bile yerde yatırarak yediriyorum tabi bu şu anda sizin için geçerli değil çünkü şimdi dürterek mama yiyyorlar 2 çekiyorlar duruyorlar küçücük çeneleri çabuk yoruluyor ay ne çok yazdım

handancım benim oğlanlar gayet iyi artık o nlara yanlız bakıyorum beni baya yoruyorlar ayın 21 de 6 aylık oluyorlar daha doğrusu 6 ayları bitiyor ama altı aylık deniyor onların maması uykusu üstü başı derken bakmışım akşam olmuş artık kendime bakamaz oldum vallaa ama napalım çok şükür sağlıklılar bunlarda geçer darısı hepinizin başına

ayyyyyyyyyyy maşşallahhhh. mehlikacım seni ve eşini tebrik ediyorum canım. allahım sağlık sıhhat versin bebeişlerinize. birlikte sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirin inş. maşşallah bebekler de çok iyi doğmuşlar. yakında çıkarlar hastaneden. ilk zaman biraz kilo veriyorlar ama solunum cihazına gerek yoksa ve biberonla beslenmeyi öğrendilese hemen verirler. çok çok geçmiş olsun sana da. en kısa zamanda yaran iyileşir inş. bebekler yanına geldiğinde unutuyorsun gerçi yara mara, koştormaya başlıyorsun.

benim oğlan hala has. kızlar. kuzu gibi yatıyor. çok tembel çıktı diyor dr.u ama 2 gündür aldığı sütü yutmaya başlamış. inş.yakın zamanda o da gelecek yanımıza. kızlarla aramız şimdilik iyi. beni üzmüuoylar. 3 saate acıkıyorlar. doyurup gazı çıktı, bir de altı temizlendimi uyuyup kalıyorlar. aynurcum dediğin gibi elimde tutmamaya çalışıyorum. sadece mama yedirirken ve gazını alırken. sonra yatağına yatırıyorum. bazen zaten uyuyp kalmış oluyor, bazen de bakerekn uyuyorlar. dün göz muayenemiz vardı. şükürler olsun iyi çıktı ama 40 hafta oluncaya kadar 2 haftada kontrole devam dedi dr. pediatri dr.umuzda baktı kızlarıma. kilo almışlar biraz. çok mutlu oldum. çok becerikli kızların var dedi dr. tek istediğim bebeklerimi hasta filan etmeden büyütmek. en büyük korkum bu. allahım herkesin bebeğine sağlık versin inş. öptük sizi kızlar.

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldim.daha doğrusu bilgisayarı hastaneye getirttim.dün acil bi şekilde ameliyata alındım.sanki dün yaşadıklarım rüya gibi.alt kattaki 3 bebişin benim olduğuna inanamıyorum.18 şubat günü gece saat 3 e kadar hiç uyuyamadım.ama hiç bir anormal durum yoktu.kendi kendime ameliyatla ilgili hayaller kurup bir güzel de ağladıktan sonra uyumuşum.sabah saat 6 çeyrekte bom diye bi sesle uyandım.tekme yediğimi düşündüm ama ayağa kalkınca biraz su geldi.eşime söyleyince pek umursamadı.çünkü daha önce her defasında bakıp akıntıymış derdim.sonra sancılar girmeye başladı ve sularda gelmeye devam etti.anneler salonda namaz kılıyorlardı.hiç kimse pek ihtimal vermiyordu doğum yapacağıma, en çok da bendelikafadulden sancılar öyle bir sıklaştı ki dr umu aradık.hemen gel dedi.
veeeeeeeeee bizim maraton başladı.saat 7 olmadan hastanedeydik, ebeler beni hemen ameliyata hazırlamaya başladı.kızlardan biri alttan muayene etmek istedi, ne gerek varki benimki üçüz ben sezeryan olacam diyince, kızcağız şok oldudelikafadulden
kızlar tahmin bile edemezsiniz, meğer bizim dr zaten 7 de bir ameliyata girecekmiş.ondan sonra 2 ameliyatı daha varmışsenağlama küvöz sorduk, hepsi dolu dediler.bide ebe beni alttan muayene etti.kızın gözler bi fırladı:1no2: benim rahim tam açılmış.bebeğin kafası elime geldi dedi.eşim hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.beni hemen ameliyata aldılar, hazırlıkları yaptılar.eşimle vedalaşamadım bile.ben masaya alındım ama bebek çıkmak üzere ebeler resmen bebeğin başını çıkmasın diye tuttular.dr um hemen geldi, adamcağız neye uğradığını şaşırdı.o benden beter şok.ve maalesef aneztezi uzmanı tlf unu açmıyor.sonra başka bir anestezi uzm ı çağırıldı.neyse ki kısa sürede geldi ama beş dk gecikse benim bebiş normal doğacaktı.sadece dr um ve ebelere sakın bebişlerimi ortada bırakmayın sahip çıkın dedim.
işte böyle oldu benim doğum.birileri mehlika uyan diyip duruyordu.sesleri duyuyordum ama cevap veremiyordum.bebeklerim diye zorla sesim çıktı sonunda,iyi dediler.sonrası da ayrı rüya.zavallı ailem toplanmış kapıya herkes ağlamaktan bitmiş.hele de canım anneciğim.eşim çıkıp ameliyata alındı diyince çığlık çığlığa ağlamış. 18 şubat sabahı saat yedibuçukta anne oldum kuşlarıma.hep kendim ve diğer annişler için hayırlı doğumlar olsun hayırlı zamanlarda diye dua ederdim.Allahım bana bu vakti bu şekilde layık görmüş.şimdi düşününce belkide planlı olsa daha stresli olacaktım diyorum. herşeyde vardır bir hayır.
şimdi bebilşlerim küvözdeler.çok şükür iyiler tek prob. minik olmaları.canım kızım Asyam 1970g, hala isimsiz olan oğluşlarımın biri 1760 g, diğeri 1610 g.dua edin bize teyzoşlar.Allahım bebiş isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, hamilelere de hayırlı doğumlar nasip etsin. :teytey::hooray:

mehlika canım ben de mart annelerindenim senin buraya yazdığını biliyodum bi bakim dedim bebeklerine kavuşmuşsun canım inşallah en kısa zamanda beş kişi olarak evinize gider normal yaşantınıza dönersiniz Allahım bebeklerine ve sana sağlık sıhhat versin...

mehlıka canım hayırlı olsun suan senden mutlusu yoktur 3 tane kuzucuk hoşgelmışler ne zaman cıkıcanız canım hastaneden bellımı
suprız yapmış kuzucuklar sana kacıncı haftada geldıler canım

kızlar şuan herbirinize ayrı ayrı yazamıyorum.güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.Anneler sağlıkla büyütsün bebişleri inşallah, anne adayı arkadaşlarım, sizler de sağlıklı hamilelikler geçirip zamanında bebişlerinizi kucaklarsınız inşallah.ben bu mutluluğu kelimelere dökemiyorum.tek üzüntüm bebeklerimi kollarıma alamamak ama onlar sağlıklı olsun yeterki başka bişey istemiyorum.sabırla beklemeye razıyım. herbiriniz benim için çok değerlisiniz. bu site sayesinde çok şey öğrendim.Aynurcum iyiki açmışsın bu başlığı.
dünden beri sütümü sağıyoruz ama damla damla geliyo.şimdilik en büyük sıkıntım bu.bugün ilk kez 1 kaşık kadar süt verdik, bebişimin biri için bile yetersizmiş o süt.dua edin bize sütüm olsun ki besleyebileyim minik kuşlarımı.hepinizi çok öpüyorum.a.s.

rebeca ve seherim, teşekkür ederim.kuzucuklarım 34+1 haftalık doğdular.eşim kızıyo çok oturdun diye, yatıyorum ben.öpta.s.ük sizi minikkuşlarımla.

mehlika canım, Allah analı babalı büyütsün, sizleri hiç ayırmasın inşallah, yakında inşallah eve çıktı haberlerinizi de alırız. Allaha emanet olun, dualarımız sizinle.

Mehlikacım, gerçekten şok bir doğum olmuş... Allahım öyle tkdir etmiş demek ki... Neyseki bir aksilik olmadan bebişlerini kucaklamışsın.. Gözlerim dolarak, heyecan içinde okudum doğum hikayeni.. Çok da güzel yazmışsın... Allah yavrularında ayırlmasın. Umarım en kısa zamanda hep birlikte sağlıkla çıkarsını hastaneden ve sen gürül gürül gelen sütlerinle, bebişlerini doyurursun. Haydi mutlu annecik, gözün aydın. darısı diğer tüm gebelerin ve tabii benim de başıma... :)))

mehlikacım canım gözün aydın çok sevindim bebişlerin sağlıklı olmasına. inşallah sütün artar canım yaa. dualarımız sizinlee:Saruboceq:

mehlika canım gözün aydın allah biran önce bebişlerini kucağınada almayı nasip etsin sütün okadar çok bol olsunki üç kuşuna yetsinde artsın inş benimde son zamanım duygularımı çok yoğun yaşıyorum senin doğum hikayeni okurken eşinle annenkadar olmasada onlardan sonraki biri olarak ağlamışımdır ahhhhh çok zor doğuma gidenekadarki an benimde kısmetse ikinci bir tecrübem olduğu için seni anlıyabiliyorum allaha emanet ol senve bebişlerin

Canım hikayeni eşimle heyecanla ve çoşkuyla okuduk..Eşim buradaki çoğu arkadaşımızı doğum yapan ve anne adaylarını en az benim kadar iyi tanıyor..Mehlika doğurdu ve hikayesini yazmış deyince abandık bilgisayarın üzerine..

Ne güzel..ne dolu dolu bir mutluluk..telaş...heyecandır bu ya..canı gönülden tekrar tebrik ediyorum seni eşini..Öyle büyük bi mücadelenin zaferini yaşadın ve ödülü aldın ki sen inan hem sen hem de o üç güzel meleğin dualarımdasınız..

Yavrularına doya doya sarılmak onları doyasıya beslemek nasip olsun bol bol sütün gelsin..ve yüzünüzdeki tebessümler hiç eksik olmasın inşallah..

MEHLİKA üç tane................................... bebişin var allah uzun saglıklı ömür versin..........

mehlikam cnm benim ne güzel bir mutluluk bu eşinin duyarlılıgı içinde teşekkürler bize haber verdiş sagolsun merak etmiştik..tebrik ederim güzel annecik..şok dogum olmuş ama şükür ki bebişlerde sende iyisiniz umarım saglıkla hayırlısı ile evinize dönersiniz..kendine dikkat et bol su iç ki sütüm bol olsun..sonra şarıl şarıl aksın sütlerin..kutlarım tekrar seni...hikayeni okudum çok duygulandım rabbim inş bizlerede böyle mutluluklar yaşamak ve görmek nasip etsin..

mehlika hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıcakla evinize hep beraber dönersiniz çok sevindim allah bu mutluluğunuzu daim etsin inşallah

mehlika ve tubaa canım aklınızda bulunsun ben faydasını gördüm tahin helva sütü arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…