z Anneleri biz de burada bulualm

gözün aydın pitosum.... bozmayın sizde moralinizi..... herkes aynı olacak diye bir şart yok. aynur---tuuubay.mehlikay dı galiba....bunlarda örnek hemde güzel örnekler....

nılden haber varmı ya eve cıktımı..............kayracım ara bı canım ya................
ınşşşşş sende ıkızlerınle donucen..........hıç uzme kendını ..........işlem sırasında uyutacaklarmı senı uyutsunlar ya...............yoksa uzucu oluyo .................ınş cok rahat gecer ..............gelırsın evıne

Pitos bunca olumsuz haberdeb sonra çok güzel bir haber canım.Dediğin gibi inş. burda onların büyüyüşünü,yaramazlıklarını v.b. şeyleri konuşcaz.Onların sana ihtiyacı var,moralini bozma canım.
Nehir doğru söylüyorsun,herkes böyle olacak diye bişey yok canım ama insan ister istemez etkileniyor.Ama burda biz birbirimize destek olalımki morallerimiz hiç bozulmasın,bebişlerde üzülmesin.Artık matem havasını atalım dimi kızlar.

nil iyiymiş.. kasılmaları varmış. doğum başlamasın diye de serum yiyormuş sürekli.... hepinize selamı var..... doğuma kadar hastaneden çıkmayacakmış......

arkadaşlar ben daha önce sadece bir kere yazmıştım ama inanın hergün bazen bir kaç kere bakıyorum buraya.geçen hafta doğumlarla o kadar heyecanlandım ki sonra malum üzücü haberler rüyama giriyor benimde. ben nil'le aynıyım hemen hemen 30 haftalıkım. Nilin durumu beni çok endişelendirdi o yüzden ama 10 gün daha bekler bence. o kötü olaylara gelince benim hamileliğim hep bunları düşünmekle depresyona girmekl her an kaybetme korkusula geçti. 28.haftadan bu yana biraz rahatım. Alllah bana güç verdi yoksa o psikolojiyle çok zarar veriyordum .ama sabır veriyormuş buna inandım lütfen bırakmayalım kendimizi iki gündür kimse girmiyor herkes çok şokta ama bir güç daha bu işi alnımızn akıyla bitirmeliyiz. Bunları biliyorduk anlatmışlardı onun için yaşayınca böyle şok olmamalıyız en başta ben tabiiki.
burada olan 5-6 arkadaş var sadece ama o kadar çok üçüz varki ne mucizeler var. hem tek bebeklede neler yaşanıyor bazen prematüre forumunu açıyorumda. yani buda bir kader yazımızı yaşayacağız. eski pozitif mutlu,umutlu kızları görmek istiyorum ben artık. hem öür bebişler küvezdeler çıkcaklar onlar bunu bilin.

Son düzenleme:

serap ben anlamadım şimdi ben redüksiyon yaşadım demişsin.... ama hala üçüz hamilesin..... nasıl olduki...

Serap hoşgeldin.Çok güzel yazmışın canım.Dediğin gibi biz bu riskleri bilerek bu yola çıktık.Sonuçta herşey hak'tan.Moralimizi her daim yüksek tutmalıyızki bebişlerde bizimle olsun.Herşey aslında psikolojide bitiyor.

serap sagol ınş senınde guzel haberını alırız<....................kayracım sagol...............çok sevındım nılın ıyı olmasına

yok canım ya .................sen etkılenme sen onune bak................ıyı olucak............bence açıklanma yapmalı..........

hem ben seni öyle iyi anlıyorum ki o kararı veriyorsun tamam diyorsun ama vicdanın seni yiyor uyku haram bu kararı veriyorsun gene vicdanın kemiriyor.

Son düzenleme:
serap burda ama cevaplamıyoooo....

serapcım nasıl redüksiyon oldun..daaaaaaa hala üçüz hamilesin...... bebek redüksiyonda ölmedimi..... ay ne biçi soru oldu yaa...

saolasın searp cım aynen gülüm uyku bana haram şu an.... görüdm ya o parmaklarını emiyorlardı.... kıyamıyorum onlara ben........... ayrıca redüksiyonda diğerlerinide kaybedebilirmişim... ondanda çok korkuyorum

hadi ben kaçtım..... kaynanama yemeğe gidicem hemde kızımı onlara bırakıcam. malum ben hastanedeyken ona bakacak biri lazım....... sabah erken kaldırmayayım şimdiden götüreyim... yavrum oda perişan oluyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…