arkadaşlar ben daha önce sadece bir kere yazmıştım ama inanın hergün bazen bir kaç kere bakıyorum buraya.geçen hafta doğumlarla o kadar heyecanlandım ki sonra malum üzücü haberler rüyama giriyor benimde. ben nil'le aynıyım hemen hemen 30 haftalıkım. Nilin durumu beni çok endişelendirdi o yüzden ama 10 gün daha bekler bence. o kötü olaylara gelince benim hamileliğim hep bunları düşünmekle depresyona girmekl her an kaybetme korkusula geçti. 28.haftadan bu yana biraz rahatım. Alllah bana güç verdi yoksa o psikolojiyle çok zarar veriyordum 26 haftada sancılarım vardı ve alın artık ben dayanamıycam diye ağladım.ama sabır veriyormuş buna inandım. buradaki hiçbir üçüz annesi rediksiyon yaşamadı ben yaşadım ama olamadı, yaratan müsade etmedi demekki bir hayır vardır diye devam ettik. hemde uyutmadılar ve herşeyi seyrettim ama bebek izin vermedi. Yanihepimiz bir mucize yaşıyoruz ne olur lütfen bırakmayalım kendimizi iki gündür kimse girmiyor herkes çok şokta ama bir güç daha bu işi alnımızn akıyla bitirmeliyiz. Bunları biliyorduk anlatmışlardı onun için yaşayınca böyle şok olmamalıyız en başta ben tabiiki.
burada olan 5-6 arkadaş var sadece ama o kadar çok üçüz varki ne mucizeler var. hem tek bebeklede neler yaşanıyor bazen prematüre forumunu açıyorumda. yani buda bir kader yazımızı yaşayacağız. eski pozitif mutlu,umutlu kızları görmek istiyorum ben artık. hem öür bebişler küvezdeler çıkcaklar onlar bunu bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?