z Anneleri biz de burada bulualm

canın çok küçük bir yüzde o kötü olay. onda korkma bak senin yanındayım herşey çok güzel olacak. ona bakarsan amniyosentezdede po kadar risk var ama hiç duydunmu onlar en kötü şeyleri söylüyorlar.

Son düzenleme:
kayra canım senin yerinde olsam bu tarz şeyleri okumam kafama takmam canım. iyice kafan karışır. yarın allahın izni ile herişey yoluna girecek. sen kafanı karıştırma canım.

kayra allah yardımcın olsun rabbim iki meleğinikorusun inş dualarım seninle

lotustan ve bebekten haber varmı tel numarası sürekli meşgulde

evet ya lotus nasıl...........bebışı nasıl eve cıktımı acaba...........rabbım ıyı etsın...............ımnş huzun olmaz bundan sonra....................canım sende ıyı ol............umut herseuy....................hep umut dolu ol.............ınş ıyı olcaklar canım..............ınş tum üçüz annelerı cok ıyı olur.............kayrada ınş atlatır yarını

ayyy valla zaten başım ağrıyordu iyice azdı valla esracım başınsağolsun arkadaşım allah sana sabırlar versin

nehir bence öyle düşünme ben tokatta dogum yapıcaktım dr.kuvözler doldu diyince ank. gittim orda 1 hafta hastanede yattım suyum gelince ameliyata gittim eger tokatta kalsam bebeklerim 1 hafta önce alınacaktı 1 hafta onlar için çokkk uzun bir zaman allaha şükür hiç kuvöze girmediler. bence sen 32. haftalarda hastaneye yat doğumun başlamasını bekle benimkiler34+6 da doğdular düşünsene 32. haftada aldırdıgımı sen bilirsin ama benim fikrim bu

kızlar moralinizi yüksek tutun ben bu topigi ilk açtıgımda 27 haftada doğum yapmış bir arkadaş vardı bebişleri benimkilerden 2 ay büyüktü o zaman benimkiler 4 aylıktı ardından mehlika ve tugba katıldı biz bebişlerimizi konuşurken onlar hamileligi konuşuyordu onlarında sırası geldi doğurdu tabii bu arada aramıza yeni hamileler katıldı yani demek istedigim o sıralarda arka arkaya gzl doğumlar oldu bizim aklımıza gelmezdi bu tür üzücü olaylar hemen kendinizi bırakmayın kimseyle kendinizi kıyaslamayın herkezin metobolizması farklıdır düşünün ben nerdeyse 35 haftalık doğum yaptım maşşallah turp gibiler özlem diye bir arkadaş vardı oda 27 haftalık doğum yapmıştı onlarında maşşallahları vardı aslan gibilerdi takdir ilahi kızlar allah isterse 27 haftalıkta yaşatıyor isterse 37-40 haftalık doğan tek bebeği yanına alıyor eger merak eden varsa topigin ilk sayfalarına baksın orada( umudayeşerençiçekler) nikinde bir arkadaş var onun albümü var avatarında onlara bakın moral olur size o bebişler çokkkk uzun süre hastanede yatıp çıkmışlar resmen parmak bebeklermiş rebbim nelere can veriyor bakın kızlar......

mrb kızlar inanki uraya girmeyi okadar düşündümki yüregim kaldırmıyo çünkü okadar zor şeyler yaşayınca insan cesaret edemedim genede girip sizlerle paylaşmak istedim tabiki herşey allahın taktiri ama böyle bişeye hiç kendimi hazırlamamıştım yavrularımı görmeden kaybettim o beni çok üzdü benim normalde gittigim hastanede kuvez olmadı için boş beni başka hastaneye sevk ettilet o hastaneneinde kuvez bölümü fazla gelişmiş degilmiş yoksa çoçuklarım küçük bile dogmamamışlar ama ordaki imkansızlıklar yüzünden diye çıldırıyoruz bizi arada oynattı doktor resen ama bu bebgimmi hemen sevkini istedik ve şu an başka hastanede donanımı iyi olan kızlr size tavsiyem okadar iyi arştırınki sizi arda şaşkın etmesinler bebegim şimdilik cihaza baglı inşallah iyleşir diye dua ediyoruz sizlerin duasınada ihtiyacım var kızlar ama inanki yüregim yanıyor şu ana bile zor yazıyorum onları o kdar merak ediyodum ki kucagıma alıp görmeden kaybettim ama herşeyin allahın taktiri elimizde olaan bişey degil ben onları allhım için beslemişim büyütmüşün o bizden daha çok sevmiş onları

kızımıda günde 2 defa gidip görüyorum ona dokunuyorum konuşuyorum onunla teselli oluyorum allahım onu bize bagışlasın inşallah

Allah sabır versin güzelim..... ne denir ki takdir.....bu da alınyazısı..... sen bunları görecekmişsin. yazılmış bir kere..... imtihan hepimizin başka.... rabbim onların ömrünü kızına versin..........

lotuscum canımmmmmmmm paylaşman ıyı oldu canım atma ıçıne bu acıyı bılırım cok zor cunku...........cok haklısın yuregın elbette yangın yerı sımdı ama ınan guzel kızınla tesellı bulacak ve onu koklıcaksın...............ınşşşşşşşş canım cennette meleklerımız var ...............ıyı bak kendıne sana sımdı sut lazım ıyı olkı kızına umut versın.................bol dua bol şıfa.................yazdığın ıçın cok sagol merak etmıştım................

esranın nosu yok dımı .............acaba nasıl ya....................ınş bebışı ıyı olur...............bu hafta ne zorlu oldu

hakkaten ya. zor bir haftaydı... dehşet üzüldüm. ve birde benim redüksiyon düşünmemin hat safhasında başladı.... kararımı vermeme de sebep oldu..... tevafuk denir sanırım buna

esranın nosunu alamamıştık.....aslında herkes verse birbirine iyi olacak. haberleşmiş olurduk...

mualim ablam çıkıyorum ben....... zira burda oturdukça sade redüksiyon yaptıranlaın geçmişini okuyorum. sonrada bütün gece yaşıyorum onları.... davulcu geçiyo ben daha uyuycam.....bakıyorum uyku yok sahura kalkıyorum.... ondan sonra yice dağılıyo........ bide eşimide uyku tutmuyor yazık .... oda çok üzülüyor...... gezinip duruyor gece gece.....

herkese iyi geceleeeeeer. iki gün sonra görüşmek üzere..... alaha emanet olun inşallah.ben gelene kadar kimse doğurmasın sıkı tutun hııııııııııııı........

gule gule.................ınş rabbım yardımcın ols..............uyumaya calış............yorgun gırme ışleme............ınş bol duaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............

Caaanıımmmm,yazmana çok sevindimm,
eğer bebeklerini görseydin hiç kurtulamazdın etkisinden,bu yüzden göremediğine üzülme,
imkansızlıktan bunun olması kahreder insanı,yoksa yavruların yaşatılmayacak gibi de değilmiş bak,
ama o da Allahın taktiri,onları bize o verdi,o alır değil mi,hepimiz hayatta onun taktiri ile yaşamıyormuyuz,
sen büyük bir imtihan kazandın,yavruların seni cennetin kapısında bekleyecek,annemiz olmadan girmeyiz diyecekler,of ya ağl ağla bir hal oldum ben de burdamafoldumben
canım benim buraya girebildikçe gir,hepimiz seni merak ediyoruz,inan bana burda moral bulursun inşallahh..
Allah diğer yavrunu sana bağışlasın canım benimm..

gunaydın kızlar guzel yagmurlu bı ıstanbul sabahıııııııııııı....................yagmur yagarken yapılan dualar makbul olur............ınşşşşşşşşşşş rabbım guxzel gunler verır bıze..........umutla bekleyenlerı muratlarına erdırr........kımın ne sıkıntısı varsa gıdersın rabbım....................ınş guzel bı gun olur..........................tekabbel mınna ya ılahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…