mrb kızlar inanki uraya girmeyi okadar düşündümki yüregim kaldırmıyo çünkü okadar zor şeyler yaşayınca insan cesaret edemedim genede girip sizlerle paylaşmak istedim tabiki herşey allahın taktiri ama böyle bişeye hiç kendimi hazırlamamıştım yavrularımı görmeden kaybettim o beni çok üzdü benim normalde gittigim hastanede kuvez olmadı için boş beni başka hastaneye sevk ettilet o hastaneneinde kuvez bölümü fazla gelişmiş degilmiş yoksa çoçuklarım küçük bile dogmamamışlar ama ordaki imkansızlıklar yüzünden diye çıldırıyoruz bizi arada oynattı doktor resen ama bu bebgimmi hemen sevkini istedik ve şu an başka hastanede donanımı iyi olan kızlr size tavsiyem okadar iyi arştırınki sizi arda şaşkın etmesinler bebegim şimdilik cihaza baglı inşallah iyleşir diye dua ediyoruz sizlerin duasınada ihtiyacım var kızlar ama inanki yüregim yanıyor şu ana bile zor yazıyorum onları o kdar merak ediyodum ki kucagıma alıp görmeden kaybettim ama herşeyin allahın taktiri elimizde olaan bişey degil ben onları allhım için beslemişim büyütmüşün o bizden daha çok sevmiş onları
kızımıda günde 2 defa gidip görüyorum ona dokunuyorum konuşuyorum onunla teselli oluyorum allahım onu bize bagışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?