z Anneleri biz de burada bulualm

muallimimmm seviyorum seni canımmmmopuyorumnanaktan

canım ne guzel bı soz .................ben de canım senı sevıyorum............gormeden sevmek bu aslında yurekler ısınıyooooooooo ne guzel...............ınş doğuralumda bı bulıuşalum .................

kesinlikle görmeden tanımadan bu muhabbet,bu dua hali,çok ilginç,anlatsalar inanmazdım gerçekten..
inşallah buluşucaz 3er 5er ,hayali bile hoş hihihihikaydirigubbakcemile3

Muallim çok sevindim cinsiyetlerine,dünür olamasakta kız anası olucaz.Şaka bir yana tabiiki Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı?

hymary ınş canım o gunlere nasıp etsın bızı rabbım..................
papatyacım sagdakını üç gundur hıssedıyorum alttakınıde bıraz solakını hıssetmıyorum doktor bıkac hafta ıçınde dedı.............bırı bıraz kuçuk sanırım o.............ınş canım kızlarımızla guzel gunlere..........agrın fılan varmı karın buyumesınden.............bazen cok hafuf olup gecıyoo benım................

Ara sıra oluyor,sırtım bazen çok ağrıyor.Rahim büyüdüğü için ağrı yapıyormuş.Hareketleri tam anlamıyla 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın muallim daha doğrusu ben öyle hissettim.

senın ılkgebelığın belkı ondan 20. haftada hıssettın............ama guzel bı duygu ya..............evet bız kaldık galıba..................ınş arkadasların gecer sıkıntılarıda gelırler..............kayra bugun ışleme gırecek ınş ıyı gecer.............

lotus canım benim allah sana sabır geride kalan yavrunada sağlık ve uzun ömür versin inş sana ulaşamadım canım ama aklım dualarım hep seninleydi sen çok güçlü ve inançlısın ilk günden beri hep birbirimize destek olmuştuk ne zaman paylaşmak istersen ben yine burdayım canım şimdi kızın için güçlü olmalısın süt lazım onada gelişmeleri ara ara yazarsan çok sevinirim

kayra canım benim inş hakkında hayırlı olsun rabbim iki bebeğine uzun mutlu ömür versin dualarım seninle

papatya muallim nasılsınız kızlar

kayracım hayırlı haberlerini bekliyoruz...

lotuscum tekrar sabır ve kızın için güç diliyorum..

kızlar ben de burdayım ama sizi tutturamıyorum ...sırt bel ağrısından 10 dk dan fazla oturmıyorum bilgisayarda...

canım pıtossssssssss hoşgeldın...............ıyıyız bız kızlarımla...........canım sen nasılsın ınş uzuntuler gececek ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
nehırcım evet anlıyorum sırtın agrısı zordur yorma kendını ıyı bak kendıne............ınş hepımız ıyı olalım ınşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar biri yeni birşey yazdığında neden hemen görünmüyor sürekli güncellemek gerekiyor doğru mu..

Pitos hoşgeldin canım.Senin buraya girip yazman inan bize moral oluyor.Nasıl oldu bebişler?Son durum nedir?
Ben iyiyim Allah'a şükür,şimdilik bir sıkıntımız yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…