canım ne guzel bı soz .................ben de canım senı sevıyorum............gormeden sevmek bu aslında yurekler ısınıyooooooooo ne guzel...............ınş doğuralumda bı bulıuşalum .................
Muallim çok sevindim cinsiyetlerine,dünür olamasakta kız anası olucaz.Şaka bir yana tabiiki Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Nasıl hareketlerini hissetmeye başladınmı?
Ara sıra oluyor,sırtım bazen çok ağrıyor.Rahim büyüdüğü için ağrı yapıyormuş.Hareketleri tam anlamıyla 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın muallim daha doğrusu ben öyle hissettim.
lotus canım benim allah sana sabır geride kalan yavrunada sağlık ve uzun ömür versin inş sana ulaşamadım canım ama aklım dualarım hep seninleydi sen çok güçlü ve inançlısın ilk günden beri hep birbirimize destek olmuştuk ne zaman paylaşmak istersen ben yine burdayım canım şimdi kızın için güçlü olmalısın süt lazım onada gelişmeleri ara ara yazarsan çok sevinirim
Pitos hoşgeldin canım.Senin buraya girip yazman inan bize moral oluyor.Nasıl oldu bebişler?Son durum nedir?
Ben iyiyim Allah'a şükür,şimdilik bir sıkıntımız yok.