z Anneleri biz de burada bulualm

sen ummuttamı tedavı oldun.............medıpol guzel . yakınmı oturuyosun.........ben atasehırdeyım.........canmlıca medıcana omer beyde tedavı oldum hastane cok guzel dr danda memnunum.............ınş orda ıstıyorum............cok uzak da degıl bana..........ınş guzel olur hersey

muallim tatlım kızların olucak demek oyy yerim onları benim kızımda çok cadı dik dik saçları var babası aşık olmuş durumda ona kızım esmer diğer oğlum koyu kumral diğer oğlum çok sarışın hepsinden var yani

nehircim ben daha iyiyim şükür bebişlerde öyle inş daha iyi olucaz sen nasılsın bebişler nasıl
papiş sen nasılsın canım

medıpolde fıyatlar nasıl ben daha hıç sormadım ınş senın haftalara gelım............o zaman netleştırırız................

papişim moralinizi bozmayın kaderden öteye geçilmez herkesin kaderi farklıdır inş bebişleriniz sorunsuz gelicekler benim kuzular allahın izniyle daha iyilermiş bugünkü durumlarını sorucak eşim görüş yok maalesef

ayyyyyyyy canım pıtos yerım bende kızını ya bak ıyı olucaklar ınşşşşşşşşşş................valla esım esmer ben acık tenlıyım tam zıtız............oğlum bana hıç benzemez ınş kızlarım benzer ya............................ınşşşşşşşşşşş yada senınkıler gıbı üçü bırarda mısalı olurlar bakalım canım saglıklı hayırlı ols...............

Pitos üçü bir arada maşallah,sarışın,esmer,kumral.Allah nazarlardan saklasın
ınş. en kısa sürede toplayıp,evinize döneceksiniz canım.Benim buna inancım sonsuz.Yeterki sen kudretli ol.

ınş canım............herkes ıyı ols da..............moralımız geldı bıraz ınş ..............pıtos cok ıyı olurlarda fotolarını koyarsın...............kayrada ıyı haberle gelır ınş

pitosum sağlıklı haberlerini okudum çok mutlu oldum canıım,varsın görüş olmasın,sağlıklı olsunlar da annesiiopuyorumnanaktan
Rabbim geride kalan herkesin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallahhh:Saruboceq:,

fotolarını koyarım kızlar ama beceremiyorum sonra denerim herkesi öpüyorum inş uğrarım arada allaha emanet olun hepiniz ve bebkleriniz

nehırcım guzel o zaman daha ıyı.................doğsunlarda saglıkla...............senın az kaldı ne dıyo doktorun konytrol ıçın yıne enver beyemı gıdıyon..............nıdılat gıbı kasıntı onleycı alıyon mu..........agrılar asırı degıl dımı

kızz hayırsızzz pitoss insan bir haber vermezmi şimdi gördüm tebrik ederim cnm rabbim meleklerine şifa versinnn çok sevindimm tebrikk ederimmmm....

ah canım benim ne güzel söylemişsin. allahım öyle takdir ettiyse zamanında doğan tek bebeği bile alıyor yanına. mesela benim annem.... benden önce 2 kızını kaybetmiş hem de biri doğumdan 5 ay sonra, diğeri de 8 ay sonra :gitme: annemin o zamanlar yaşadıklarını düşünüyorum da şimdi. gurbet eleerde kimsesiz.... ne annesi var yanında ne kayınvalidesi. babamda sürekli yollarda. 3 günde geliyormuş işten. hem de hiçbir rahatsızlıkları yokken birden ve aniden. çok ağlıyor diye hastaneye gidiyor, doktorlar alıyorlar ve başınız sağolsun diyorlar. çoooooooookkkkkk zor çokkkkkk. ama annem yılmıyor tabi. allaha sığınıyor ve sürekli dua ediyor. şimdi 3 kızı daha var boyundan büyük. her zaman der allahın izniyle cennet kapısında bana şefaatçi olacak 2 kızım da orada bekliyor diye...

yüce rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler, hayırlı evlatlar versin inş.

lotuscum ve esracım herşey bizler için. allahım sabrınızı artısın inş ve bebeğinize şifalar versin. eminim annelerinin üzüntüsünü sizden ayrı olsalar da hissediyorlar onlarda...

pitoscum en kısa zamanda böcüklerinle birlikte evine gelirsin ve bir daha hiççççç ayrılmazsın. görüş yokmuş ama yine de fırsat yakalayabilir de görürsen bizden de slm söyle bıcırıklara. teyzeleriniz de sizi çoooooooookkkkk seviyor ve öpüyorlar. ödrt gözle resimlerinizi bekliyorlar hadi daha fazla bekletmeyelim de gidelim evimize gönderelim resimleriniz de tamam mı? seni burda hep görmek istiyoruz. bak daha sana gaz prob. ilgili faydalı bilgiler vercez haaa!!!!!!!!!

kayracım dualarım seninle de birlikte tabi. inş. herşey yolunda gidecek ve bu yaşadığın son sıkıntın olacak. haberlerini bekliyoruz.

lotuscum seni gördügüme sevndim canım allahım diğer bebeginle eve dönmeni nasip eder inşallah. kızlar bence biraz bebişlerden konuşmaya ara verelim,bebegini kaybeden arkadaşları dahada üzmeyelim birbirimizden falan bahsedelim

tuba valla benim annemde bizden önce 4 tane doğurmuş dogan ölmüş birisi 6 aylıkken ölmüş hemde üşütmekten çokkk üzücü allahım evlat acısı vermesin bunu yaşıyanlarada rabbim bol bol sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…