ayyy valla zaten başım ağrıyordu iyice azdı valla esracım başınsağolsun arkadaşım allah sana sabırlar versin
nehir bence öyle düşünme ben tokatta dogum yapıcaktım dr.kuvözler doldu diyince ank. gittim orda 1 hafta hastanede yattım suyum gelince ameliyata gittim eger tokatta kalsam bebeklerim 1 hafta önce alınacaktı 1 hafta onlar için çokkk uzun bir zaman allaha şükür hiç kuvöze girmediler. bence sen 32. haftalarda hastaneye yat doğumun başlamasını bekle benimkiler34+6 da doğdular düşünsene 32. haftada aldırdıgımı sen bilirsin ama benim fikrim bu
kızlar moralinizi yüksek tutun ben bu topigi ilk açtıgımda 27 haftada doğum yapmış bir arkadaş vardı bebişleri benimkilerden 2 ay büyüktü o zaman benimkiler 4 aylıktı ardından mehlika ve tugba katıldı biz bebişlerimizi konuşurken onlar hamileligi konuşuyordu onlarında sırası geldi doğurdu tabii bu arada aramıza yeni hamileler katıldı yani demek istedigim o sıralarda arka arkaya gzl doğumlar oldu bizim aklımıza gelmezdi bu tür üzücü olaylar hemen kendinizi bırakmayın kimseyle kendinizi kıyaslamayın herkezin metobolizması farklıdır düşünün ben nerdeyse 35 haftalık doğum yaptım maşşallah turp gibiler özlem diye bir arkadaş vardı oda 27 haftalık doğum yapmıştı onlarında maşşallahları vardı aslan gibilerdi takdir ilahi kızlar allah isterse 27 haftalıkta yaşatıyor isterse 37-40 haftalık doğan tek bebeği yanına alıyor eger merak eden varsa topigin ilk sayfalarına baksın orada( umudayeşerençiçekler) nikinde bir arkadaş var onun albümü var avatarında onlara bakın moral olur size o bebişler çokkkk uzun süre hastanede yatıp çıkmışlar resmen parmak bebeklermiş rebbim nelere can veriyor bakın kızlar......
benim özel sağlık sigortam var doğuma para vermiycez...küvöz için para istemiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?