z Anneleri biz de burada bulualm

canım hangi hastanede doğumu düşünüyorsun.

medipolde yapıcam ama dr.um dışardan gelcek...yeni doğan yoğun bakımda istanbulda en iyisi maslak acıbademmiş(gülben ergen in bebekleri de orda kalmış)
ondan sonra en iddialısı da kadıköy medipolmüş...araştırdık bu yüzden oraya karar verdik..ben başından beri hep gerçekçiyim...yoğun bakıma ihtiyaç duyma olsılığımız %80 o yüzden çok araştırdım...

acıbadem den ikiz bebek 1 ay kalmış 90000 liraya çıkmış...medipol de hiç fark alınmayacak bebekler için...en so hastaneye gittiğimde 450 gr.doğan bir bebişi 900 gr.a getirdik büyütüyoruz diyorlardı...güven çok önemli...

enver beye devam ediyorum ve çok güveniyorum...serklajdan beri adalat kullanıyorum...kasılmam oluyor ağrısız ama...bazen günde bir kaç kez oluyor...bazen daha sık...ama dr.önemsemiyor bunları...daha doğrusu yapabilecek başka birşey yok galiba...ilaç kullanıyorum sonuçta....

pitos bebişleri ben de çok merak ediyorum ...bir an önce koy resimlerini..eve de gelcekler sakın üzülme..bak benim sağ duyum çok kuvvetlidir...

ınş nehırcım hersey guzel olur.................ben suan adalat gıbı ılaç almıyorum snırım ılerleyen haftalarda verır...............
kızlar kayra ıyıymış işlemı olmuş ınş daha ıyı olur da gelır bıran one

ya kıslar bişi sorucam 11. haftalık oldum göğüs aram mı desm göğüslerimin ağrısı orayamı vuruyo desem.. bi ağrı olmaya başladı bende.... sizde de oldumu? süt damarları yapıyo olabilirmi? çok rahatsız ediyo beni...

nısan kayra ıyı ............ınş yarın cıkar...........goguler sut ıçın hazırlıklara baslıyo hormon ılaçlarıda etkılı ............agrı normal canım............sen ındırgeme yaptuın m ı..........nasılsın

yok cnm daha yaptırmadım. ben kayradan 2 hafta gerideyim bayramdan sonra yaptıracam. doktorumuz aynı kayrayla biliyomuydun? o yüzden kayranın dönmesini dört gözle bekliyorum. naptı acaba??*

aradım kayrayı ıyıymış...............ınş yarın daha ıyı olur ve gelı..............yazar bıze.............sende ınş olurda rahatlarsın.......................

kızlar ıyı bakın kendınıze ben ış toplantısına gıdıyom ardından ıftar ywnmegı var.............sozleşmelerle ılgılı konuşulcak ınş rapor alırımda ayarlarım.................hepınıze hayırlı ıftarlar.....................

hadi hayırlısı muallimim,
Allah gönlüne göre versin canımm..

nisan-nur hakkınızda hayırlısı olsun canımmm..

günaydın kızlar bugün kuzuları görmeye gidicem inş iyilerdir

sizler nasılsınız kızlar
kayranın iyi olmasına sevindim
muallim sen nasılsın tatlım kızların nasıl
nisan nur merhaba canım sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın inşşş
papiş nasılsın maşallah bayağı ilerledin

Pitos merhaba canım.ıyiyim Allah'a çok şükür,bir sıkıntım yok.
Kuzucuklarını görücek olmana çok sevindim canım,inş. herşey yolundadır.Bizi haberdar et ltf.

iyi olmanıza sevindim kızlar inş güzel haberler getiricem size kuzularımdan sizede bebişlerede moral olur inş

valla hep okuyup cikiyorum bu hafta baya etkilendim siz icindesiniz sizi daha cok yikti biliyorum.yavrularni son anda kaybeden güzel anneler.meleklerinize cennet bahcesinde kavucaksiniz.kapisinda bekleyip annemi almadan cennete girmem diycekler.ne güzel bir saadet insallah güzel bir sekilde sabir edersen cok büyük bir nimet sizi bekliyor.
bunun icin bir hadis var
evlatlari ölen anneler eger isyan etmezler sabir ederlerse RABBIM onlara cennette kösk insa edecek.ama masallahhh cok güzel düsünüyorsunuz ben sizin yazdiklariniz okuyunca agladim kendime hakim olamadim.insallah kalan bebeklerinize uzun ömür versin rabbim.

pitos canim insallah sende mehlika kardesimiz gibi bebeklerine sag salim kavusacaksin.ona da söylemistim kandildi cok dua ettik.bak evlatlarina kavustu.insallah senikilerde cok güzel bir ayda dogdu.rabbim bu günlerin hürmetine yavrularina saglicakla kavuscaksin.icinde bulundugumuz kadir gecesi günleri hergün dua ediyorum hepinize.insallah bundan sonraki dogumlarda hic üzücü haber almayiz.dualarim sizinleee güzel secilmis anneler.

pıtos hadı gel guzel haber getuır............kayra ınş bugun çıkar.............papatya ıyısın ınş.............yıne kımse yok gıbı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…