handancım benim oğlanlar gayet iyi artık o nlara yanlız bakıyorum beni baya yoruyorlar ayın 21 de 6 aylık oluyorlar daha doğrusu 6 ayları bitiyor ama altı aylık deniyor onların maması uykusu üstü başı derken bakmışım akşam olmuş artık kendime bakamaz oldum vallaa ama napalım çok şükür sağlıklılar bunlarda geçer darısı hepinizin başına
ayyyyyyyyyyy maşşallahhhh. mehlikacım seni ve eşini tebrik ediyorum canım. allahım sağlık sıhhat versin bebeişlerinize. birlikte sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirin inş. maşşallah bebekler de çok iyi doğmuşlar. yakında çıkarlar hastaneden. ilk zaman biraz kilo veriyorlar ama solunum cihazına gerek yoksa ve biberonla beslenmeyi öğrendilese hemen verirler. çok çok geçmiş olsun sana da. en kısa zamanda yaran iyileşir inş. bebekler yanına geldiğinde unutuyorsun gerçi yara mara, koştormaya başlıyorsun.
benim oğlan hala has. kızlar. kuzu gibi yatıyor. çok tembel çıktı diyor dr.u ama 2 gündür aldığı sütü yutmaya başlamış. inş.yakın zamanda o da gelecek yanımıza. kızlarla aramız şimdilik iyi. beni üzmüuoylar. 3 saate acıkıyorlar. doyurup gazı çıktı, bir de altı temizlendimi uyuyup kalıyorlar. aynurcum dediğin gibi elimde tutmamaya çalışıyorum. sadece mama yedirirken ve gazını alırken. sonra yatağına yatırıyorum. bazen zaten uyuyp kalmış oluyor, bazen de bakerekn uyuyorlar. dün göz muayenemiz vardı. şükürler olsun iyi çıktı ama 40 hafta oluncaya kadar 2 haftada kontrole devam dedi dr. pediatri dr.umuzda baktı kızlarıma. kilo almışlar biraz. çok mutlu oldum. çok becerikli kızların var dedi dr. tek istediğim bebeklerimi hasta filan etmeden büyütmek. en büyük korkum bu. allahım herkesin bebeğine sağlık versin inş. öptük sizi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?