z Anneleri biz de burada bulualm

MERHABA ARKADAŞLAR BEN SEMA İST BEYLİKDÜZÜNDEN 18 HAFTALIK TAZE HAMİŞ BİR KIZ BİR ERKEK ANNE ADAYIYIM. AMERİKAN HASTANESİNİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAM HAKKINDA BİLGİ VERMEK İSTEDİM SİZLERE GÖRÜŞMEK ÜZERE KAÇIRILMAYACAK BİR DIRSAT BİZLER İÇİN

"Harika Çoğullar" Doğum Öncesi Eğitim Programı

İkiz – üçüz bebek bekleyen ailelerimiz için başlattığımız "Harika Çoğullar" Çoğul Gebelikler İçin Doğum Öncesi Eğitim Programı, 2 hafta "Cumartesi günleri 09:30 – 12:30 " saatleri arasında yapılmaktadır. İkiz - üçüz bekleyen anne - baba adaylarımızı, hamilelik sürelerince desteklemeyi ve doğum sonrası bebeklerinin bakımlarına hazırlamayı hedeflediğimiz programımıza bekliyoruz.

Programımızın Konu Başlıklarından bazıları şöyledir:
- Çoğul Gebeliklerde Riskler, Testler ve Doğum
- Doğumda Anestezi / Ağrısız Doğum
- Anne - Baba - Çocuk İletişimi ve Etkileşimi
- Hamilelikte Beslenme - Bebek Bakımı
- Bebek Beslenmesi
- Bir İkiz Annesi Tecrübelerini Paylaşıyor

Kayıt İçin : 444 3 777 / 1640 veya 6885
erguna@amerikanhastanesi.org

MEHLIKA cim cook tebrik ediyorum canim cok duygulandim hikayeni okurken hani demissin ya bebislerimi ortada birakmayin sahip cikin diye iste orasi cesmeleri actigim yerdir. ALLAHIM en kisa zamanda seni kuslarina kavustursun insallah sutun yeterde artarda stres yapma sakin. tekrar tebrikler canim.

Mehlika cim Allah sana ve bebeklerine sagliklar versin. Ayrica anneanneyi ve babaanneyide kutlarim. Senin dogum bizi amma duygulandirdi.

Allah daha iyi etsin Aynurcum. Insallah o senin yasadigin mutlulugu bizde yasariz, ben bakimsiz olmaya raziyim. O kadar cok istiyoruzki bebeklerimizi, Mehlika nin yazdiklarini hep okurken agliyoruz.

Tubaycim kizlarina masallah, ne güzel göz muayeneleride iyi cikmis. Oglun galiba tek oglanim diye simdiden naza basladi, yandin sen. Ilerde bu oglani simartmamaya calis cünkü cok akilliya benziyor sizi ezebilir. Benimde dileklerim buradaki herkesin bebeklerini saglikla kucaklarina almalarini ve hastalik görmeden büyütmelerini nasip etsin. Allah im hicbirimizi bunaltmasin. HAMD OLSUN!

mehlika cim Aynur da bilir ama, Internetteki bilgilere göre ilk 3 gün sütünün az olmasi normalmis. 3 gün sonra gögüsler sütle dolarmis. Ve ilk 3 günde süt öncesi süt olurmus yani koyu renk süt olurmus.

Mehlikacım haberlerini buradan sürekli takip ettim ve doğumunu öğrendiğimde o kadar duygulandım ki anlatamam.Zorlu bir mücadelenin galibi oldunuz bebişlerin ve sen..Allahım hepinize sağlık ve güzel uzun ömürler versin.Belkide şuanda hayatının en mutlu anlarını yaşıyorsun.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.İnşaallah en kısa zamanda bebişlerin evlerinde, annelerinin kollarında uyur.Dualarım sizinle..

semosun bebişlerin hayırlı olsun canım ne güzel bencede kaçırılmıycak bir fırsat bende çok isterdim hamileyken bu tarz programlara katılmayı ist. yaşayanlar kaçırmasın hem kendileri için hemde bebişler için çok faydalı olur daha önce duymuştum bazı hastanalarde çoğul gebeliklerde doğum hamilelik ve özellikle doğum sonrası evde bakım için bilgilendiriyorlarmış hatta evde kaç kişi bakıcaksa (anane babanne) onlarda katılıyormuş programa bilgin içinn teşekkürler

Canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.Sütüm sizinde dualarınız sayesinde, yavaş yavaş artıyor. bugün eşim sütümü götürdüğünde bebişler için mama istemişler, bide çıtçıtlı badi vs. sanırım düzeliyor miniklerim. Ama ben çok karışık duygular içindeyim.bebişler yanımda olmadığından mı yoksa ani olduğundan mı bilmem kendimi hiç doğum yapmış gibi hissetmiyorum.Ama miniklerimi inanılmaz özlüyorum.
Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.
Aynur ve Tuba ayaklarım aşırı derecede şiş.sizde de böyle bi durum olmuşmuydu. Bide yataktan kalkıp oturduğum ilk anlarda nefes alma zorluğu çekiyorum. anneler süt arttıran tavsiyeler bekliyorum.bazı yicekler bebeklere dokunur diyolar onların ne old. bilmiyorum.gerçi anneler yanımda ama onların önerileri beni sadece 100 kilo yapacakmış gibime geliyor:))

Mehlikacım hiç merak etme daha da artacak sütün Allahın izniyle.Bol bol medine hurması ye.Kilo falanda düşünme bence bebişler eve geldikten sonra istemesende zayıflayacaksın zaten : ))
Buarada nekadar kalıcaklar kuvözde bilgi verdilermi? Kuzucuklarının resimlerini bizimle paylaşırsın dimi.Vallahi ben sabırsızlıkla bekliyorum.

herkese iyi akşamlar bende üçüz annesiym ve bunu dün öğrendim daha çok yeniler 5+5 hamileyim mikroejeksionla oldu birsürü şey söylendi ama ben 3 küçük meleğimi dünyaya getirmek istiyorum rabbim izin versirse ikiye indirme gibi bir niyetim yok hele sizleri, gördükçe dahada cesaretleniyorum

Pitos25 aramiza hosgeldin. Sen bugün böyle düsünüyorsun, bebeklerin kalb atisini ultrasonda gördükten sonra kimbilir ne düsünürsün.

Mehlika cim annelerin tavsiyelerinede uy ama bol su icersen hem kilo almazsin hemde sütün cogalirmis. Emzirirken kiloyu düsünmeyecekmissin ama ben birini taniyorum 90 kiloyla doguma gitti, dogumdan sonra 74 kiloya düstü. Sütüm cogalsin diye hep birseyler yedi ve alkolsüz bira icti (süt yaparmis, kilo yapti) sonucta cok gecmeden yine 90 kilo oldu.
Korkma sen, bak Aynur da Özlem de zayiflar, süttün gelmesinde psikoloji cok önemliymis bunu sende bilirsin. kendini rahat birak, bol su ic ve canin ne isterse ye cünkü emziren kadinin diyet yapmamasi gerekiyormus. Aynur gecende tahin helvasi yemeni yazmisti, tatli yerine onu ye. birde eczaneye sorun bakalim süt yapan caylar satiliyormu diye.

Bu arada oglanlara hala isim bulamadinizmi?

elifzeynep, medine hurmasını ben de duymuştum.bebekler hala küvözdeler.önemli bir problemleri yok çok şükür.kilolarını doldurmak için beklemeleri gerekiyor ne zaman çıkacaklarını kesin bilemiyoruz.
pitos,hoşgeldin canım.umarım sen de bebeklerini sağlıklı dünyaya getirirsin.
handan,aslında kiloyu problem etmiyorum.biraz iştahsızım sadece.
bebeklerin resimlerini elime geçer geçmez gönderirim

hoşbuldum teşekkür ederim kızlar ben kalp atışlarını duydumkuzularımı bir tanesi duyulmadı gibi oda erken olduğu için normal dedi tek korkum küçükbir yerde yaşamanın sıkıntısı eğer erken doğum olursa tam donanımlı bir hastahane yok bebekler için siz önceden gidip baktınız ve konuştunuzmu hastahaneyle şartları donanımı açısından nasıl diye

erkeklerde eren ,kıvanç,yusuf ,görkem,halim çok güzel geliyor bana ama kızına uygun düşünüyorsan bilemem tabi:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…