z Anneleri biz de burada bulualm

burdayım cnm... benim net 2-3 gündür sapıttıda... durup durup kesiliyo.. neyse... hazırım bakalım.. ama bu adam muayenehanede yapıcak benim işlemimi sanırım. mesela vajinal jel kullanıyorum. ilacım bitti dedim. tamam yazdı ama özel aldım yine parasıyla yani.. beni fakülteye yönlendirip yazdırabilirdi dimi? sonuçta emekli sandığına bağlı bi memurum bende..

ilaçlarımı daha hiç haklarımı kullanarak alamadım. hep parasıyla aldım. sanki sosyal güvencem yokmuş gibi.. doktorların bunu düşünmesi lazım diye düşünüyorum.. hadi bunları geçtim. verdim diyelim 1000 lirayıda redüksiyonu da oldum... ya diyelim erken doğum oldu.. bu benden kuvöz parasıda ister.. zaten kuvöz bulması çok zor eğer öyle bişi olursa bebekleri başka yerlere sevk ederim falan dedi... kuvözlerin fiyatını da biliyosundur.... bizim o kadar paramız yok cnm... haklarımı kullanmak istiyorum

o kadar ince düşünmüyor dr lar. Ben de 3,5 ay boyunca progestan kullandım. 1 kutu 3 günde bitiyordu. Hep cepten aldık. Hayırlısıyla sağ sağlim herşey yolunda gitsin de.

cnm ilaç parasını geç zaten.. ben ilerisini düşünüyorum. zaten tüp bebek bana inan git gel derken 6-7 milyara patladı. daha bunu doğum parası var kuvöz parası var var da var... ben bi dvlet memuruyum. param yetmez ki... neyse şu redüksiyonu oluyum devletle anlaşması olan bi doktora gidicem.. olmaz böyle..

maddiyatım yetse hiç düşünmem ama yok yok... yani beni yönlendirmesi lazımdı.. bu gidişimde konuşcaz eşimle zaten... doktor bizi zengin zannediyo heralde.. bak kayrayı fakultede tedavi etti.. benimde doktorum o.. benide yönlendirmesi lazım...

Bizim de raporsuz oldu ve tek memur maaşı ile.Biz de aynı şeyleri yaşadık ve senin düşüncelerine de hak veriyorum. Kuvöz masrafı falan ben de özel hastaneye gidiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Çok stres etme kendini. Allah yardımcımız olsun. Herkese farklı muamele yapılıyo o zaman. Bence de konuşmanda fayda var

ya daha iki kere gittim. bayramdan sonra redüksiyon yapıcak.. adamada haksızlık etmek istemiyorum.. belki bi iletişimsizlik olmuştur.. açık açık konuşcaz bakalım... bende hiç sevmem para meselesini konuşmayı biliyomusun...

konuşman lazım nisan cım.para onun çin ne kadar önemliyse senin içinde öyle... benim jelimi yazıyor hastaneye gitmek gerekiyor.. bunu sen söylemezsen o düşünmezki..... bunları sen söyleyeceksin onun tuzu kuru muayenehane çatır çatır para kazanıyor.senin cebini düşünürmü o....... jel yerine progestanda kullanabilirsin bu arada..progestanı sağlık ocağındaki doktor yazıyor.....ben ona yazdırıyorum.

nisan redüksiyon yapılırken sakın ultrasona bakma.... yoksa psikolojini düzeltemezsin...30 saniye kadar baktım ve rüyalarıma bile giriyor... hep neden yaptım diye kendimi hırpalıyorum......

bakalım.. redüksiyonuda hastanede yapsın isticezz... koskoca prof.. bi rapor ayarlayabilir benim için sanıyorum.. değişik biri... ben ilk gebeliğimde doğuşta emine hanım var ona gitmiştim.. bişi oldumu hemen hastaneye yönlendiridi beni.. hatta ilaçlarımı heyet raporuyla kendisi çıkarmıştı... ben takip bile etmemiştim.. neyse görücez bayramdan sonra... yapmazsa bırakırım.. ikiz gebeliği takip edicek eskişehirede bi o yok heralde....

nisan redüksiyon yapılırken sakın ultrasona bakma.... yoksa psikolojini düzeltemezsin...30 saniye kadar baktım ve rüyalarıma bile giriyor... hep neden yaptım diye kendimi hırpalıyorum......

aslında burda yine doktorun suçu var... bakma diye uyarabilirdi.... topiklerde okuyorum. çoğu doktor hastasını bu konuda uyarıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…