z Anneleri biz de burada bulualm

selam arkadaşlar. bende kayseriden üçüz annesiyim...
28 haziranda 2 oglan bir kız erken dogumla (31 hafta) bebeklerimize kavuştuk.
bundan sonra vakit buldukça anılarımı, yaşadıklarımı sizinle paylaşacagım...

bu arada kullanmadıgımız 1 kutu eoprotin mama var elimizde...açılmamış...

ihtiyacı olan bir arkadaşa piyasa fiyatının altında göndererek istifade etmesini istiyoruz...

mesajlarınızı beklerim. konunun takipçisiyim. elimden geldigince tedavi aşamasında yaşadıklarımı paylaşırım...

başlangıç olarak, 8 sene sonra kavuştuk, tüp bebek tedavisi ve kayseri sevgi hastanesinde bihter hanımın tedavisiyle oldu...

merhaba arkadaşlar bende t.bebek yöntemi ile 3 üz bekliyorum. ve malesef redüksiyona az kaldı. 1 de kızım var,.bakmadan durulabilinirmi tabiki bakmamaya çalışıcam.okadar kötüyümki anlatamam dün mübarek gün dua etmeye calıştım edemedim nasıl diyimki allahım bebegimi al dua sadece hayırlı işler için edilebilir neticede, çok çaresizim psikolojik olarak nasıl atlatırım ömür boyu unutamam muhakkak ama korkuyorumda çok fazal şimdi bana lütfen ayrıntılı anlatabilirmisiniz bu işlemi nereden kaç igne yapılıyor çok acıyormu, nasıl uyusturuluyormu ve ne kadar sürüyor işlemin tamamı

keşke redüksiyon yaptırmasanız...saglık probleminiz yoksa, üçünüde tercih edin...biraz sıkıntılı geçen yaklaşık 34 hafta ve mutlu son...

ultrasonda kalp atışlarını duyunca, hangisine kıyabilir insan?

zahıdem hayırlı ols ya masallah...............kac kılo doğdular kuveze gırdılermı...........sezeryanı nasıl oldun ve bakımları nasıl .............çok oldu ama napalım bız daha bu konuda yenıyız.............evet aynen bende öle duşundum üç mınık kalp atıyo bırı ıçın heyecanla bekledık yıllardır sımdı bırı fazla nasıl derız dedık ınş sıonumuz sızın gıbı guzel olur ınş

erken doguma sebep olan oglumuz 1050 gram, kızımız 1650 gram, diger oglumuz 1790 gram dogdu...

şu an aynı sırayla 4800 gram, 5400 gram ve 5800 gram...

çok şükür saglıkları yerinde...

2 hafta gata.da kuvözde kaldılar. doktorları albay ümit sarıcı hocamız neredeyse 24 saate yakın başlarındaydı...buradanda emekleri için kendisine ve ekibine teşekkürü borç bilirim...

şu an gaz-uyku problemiyle boguşuyoruz...bütün hayatımız onlar oldu...

sezeryan sorunlu oldu...çok erkendi. kayseride 2 hastane, üniversite, ankarada 2 hastane kabul etmedi. dogum başladıktan 6-7 saat sonra gülhaneye ulaşabildik...

bakımları benim için zor...hastane harici evden çıkamadım..eşim biberon yıkama ve besleme işlerine yardımcı oluyor..

şimdiden neredeyse 3 aylık oldular....

Hay maşallahh
Kayseriden Gülhaneye..........
Ne kadar zorluk atlatmışsın ama bak maşallah tosun gibi olmuş kuzularalkisalkisalkis,
Allah bağışlasın annesiiyerimseniben

kayra gıttınmı kız doktıora.................papatya nasılsın.............bugun karnıma hafıf sancılar vurup gecıyoo ..............bılemedım neden

saat 3,5 ta randevum.. ama erken çıkıp bayramlık bakacağım.. hamiş kıyafeti.ve kızıma.ordanda kayınvalideme gideceğim. ordan internete girer yazarım...iftar vakti...

zahidem, slm canım.benimde üçüzlerim yarın 8. aya giriyorlar.bizde yaklaşık aynı şeyleri atlattık.yardımcın var mı canım?ilk aylar zor oluyor.Ama 4. aydan sonra gaz sancıları falan bitiyor.kolay gelsin.

merhaba kızlar uğrayamadım kızım yanımdaaaaaaa evet küçük kelebeğim geldi şükür bir gece hastahanede eğitim aldım ve kızımı izlediler nabız ateş vs.. herşey yolundamı diye şükür iyi çıktı ve şimdi evdeyiz okadar minikki dokunmaya koklamaya kıyamıyorum gerçekten çok güzel bir duyguymuş rabbim sizde nasip etsin şimdilik herşey yolunda gidiyor ama oğluşlarımda aklım sarışın oğlumu yeniden cihaza bağlamışlar diğer bebeğimde sıkıntılı ama cihazda değil hala dr çıkmaları zaman alabilir dedi biran önce iyileşip geirler inş doğuran falan yok dimi aman heee bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…