z Anneleri biz de burada bulualm

pitos, canım ben de iskenderun da yaşıyorum.ben de bunun kaygısını çok yaşamıştım.Ama sen çok erkenden düşünmeye başlamışsın bunları.bence sen şimdi bebişlerini besleyip iyi bi hamilelik geçirmeye çalış.strese girme canım.

merhaba aynuröz 300 kere maşallah kuzularına ne tatlılar ya sen hamileliği sırasında neler yemeye dikkat ettin süt ve süt ürünleri sebze meyve tüketiyorum bunların haricinde önerebilceğin şeyler varmı özellikle bebişlerin ciğerleriin gelişmesi için

pitos canım aramıza hoşgeldin teşekkür ederim senin bebişlerinde hayırlı olsun ben hamileyken özel birşeyler yemedim sütü bol içtim sebze ve meyve ağırlıklı beslendim ciğer gelişimi için doktor son aylarda iğne veriyor ilk 4 ay kilo almadım aşermelerim olmuştu

slm mehlikacım. süt benim de ilk 4 gün hiç gelmedi gibi bişeydi ama sonra yavaş yavaş gelmeye başladı. ilk önce baya sarı renkte geldi 10gün. şimdi yavaş yavaş açıldı rengi ve beyaza dönmeye başladı. ben de bol bol komposto içiyorum ama çok zor oluyo ya. kendimi kötü hissediyorum çünkü ancak günde 4 beslenmelerini filan süt verebiliyorum. üçüne ancak yetiyor. hele şimdi yorgunluk ve uykusuzlukla birlikte azaldı sanki. ayaklardaki şişliğe gelince de benim ilk 1 hafta davul gibi oldu ayaklarım. çok huzursuz olduk hatta eşim ve annemle birlikte ama dr. normal olduğunu söyledi. sarkıtma ayaklarını, hep havaya kaldır. gerçi yakında bebişlerin yanına gelince bi kalkacaksın ayağa, bir daha oturmak yok. ne ayaklarındaki şişlik, ne de yaran geliyor aklına. hepsi aklından silinip gidiyor. yatmak ve deliksiz uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aynurcum, kızımın adı asya, oğullarımınki belli değil, ama babaların ismi olabilir.Ali ve Doğan.düşünüyruz daha.
Tuba, ben de çok yorgunum.bi yandan yaram acıyor biryandan 3 saate bir süt sağıyoruz.daha bebekler eve gelmedi ama ben bi dinlenemedim.bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım ve emzirdim, yarın da oğluşumun birini emzirecem.bu arada insanın bebeğini emzirmesi süper bi duyguymuş.Allahım tüm isteyenlere yaşatsın.

ben size dedim kızlar hiç sızlanıp şikayet etmeyin devamlı dinlenin doğurunca zorlukları başlıyor diye hele ilk 4 ay kabus gibi geçti gaz problemi yüzünden gerçi her bebek bir olmuyor hiç gazı olmayan bebeklerde oluyor ama o günlerde geçiyor ben bebişlerime kendilerinin uyumasına alıştırdım akşamda 8 oldumu yataktalar akşam çok şükür rahatız ama bu günler hiç gelmiycek gibiydi şimdiki işim mama yap yoğurt yap çorba yap böyle geçiyor tubiş daha foto koymadınmı hadi artık bebişlerini ve seni görmek istiyoruuuuuummmmm

merhaba aynurcum bende8haftalık üçüzlerime hamileyim birini sonlandırmayı önerdi doktorum ama diğerleri içinde risk olduğundan biz istrmedik.ama korkuyorumda ilk hamlelikde üçüzdü22haftalık erken doğumla kaybettik 2006da sizleri gördükçe ümitleniyorum inş benimkilerde sağ selamet doğarlar hamileliğin nasıl geçti ben annemde kalıyorum istirahatteyim üçüzlerden fırsat bulursan cevablarsın canım

merhaba canım..ben de bursadanım senin gibi..11 haftalık üçüzlerime hamileyim..İlk gebeliğin için üzüldüm kaybedişine dilerim bu gebeliğinde mutlu sona ulaşır bebeklerini kucağına alırsın..İnşallah allahın izniyle hepimizin gebeliği sağlıkla ilerler ve burada üçüz annelerimiz gibi bu mutluluğu yaşarız..Peki ilk gebeliğinde erken doğum nasıl gelişti...Merakımı af buyur ..ne de olsa bu riskler bizleri düşündürüyor ve korkutuyor..

aynuröz cevap için teşekkür ederim

kızlar sizin kaçıncı haftanızda karnınız şişmeye başladı ben 6 haftalığım ama bir gram bile değişiklik oysa çok güzel yemek yiyorum karnımda şişmedi daha erkenmi yoksa

nasibereyhan inş bukez sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın düşük olmadan önce herhangi bir değişiklik hissetmişmiydin

merhabalar benim 11 şubatta aşılamam yapıldı üçüz gibi gorunuyor daha keseleri gormedik rediksiyon hiç duşunmuyoruz ücüz doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak boy ve kilo çok onemlimi benim boyum 1.59 kilom 58 yani uzun boylular çoğul gebeliği dahamı iyi taşır acaba şansım varmı sizce benim gibi orta boy olup çoğul doğum yapan varmı

birde ben gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çoğul gebelik olup boyle iğne kullanan varmı acaba arnızda yani kanama falan olursa durması biraz zor

Son düzenleme:

hoş geldin aramıza:)ben de 19.haftamdayım ve üçüz bebişleim var..hamile kaldığımda 46 kiloydum boyum da 1.59.şimdiden 10 kilo aldım.dr.um başta çok zayıfsın taşıyamazsın falan dedi ama şimdi onon da içi rahat..ben de 11.haftaya kadar kan sulandırmak için asprin kullandım.iğne olmadı hiç.inşallh sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza..

sağol canım umut oldu banada nebiliyim nedense iri yapılı kadınlar uzun boylu falan daha iyi taşır gibi duşundum hani benim karnım hiç yok gibi o bogem çok dar zaten usg giriyim drla konuşuıcam rahim boyu falan olçülebiliyormuş sanıyorum ben onceden ikizden bile korkuyordum ama sizleri okuyunca cesaret geldi eğer ücüzse üçünüde istiyorum allahın izniyle:CüvCüv: insan hangisine kıyabilirki diğmi allah hepimize sağlıklıca bebeklerine kavuşturur inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aramıza yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum..geçen haftadan beri öyle yoğun ve öyle stresliydim ki..bende ilerlemiş guatr çıktı tahlillerde.dr bebişlere de zarar verir acil tedaviye başlamak lazım dedi.hemen işin uzmanını bulduk.tahliler vs derken öyle yoruldum ki..dün içimiz rahatladı hamdolsun..doğuma kadar ilaç vermediler :)o kadar telaş yapmaya gerek yok dedi dr.artık içim çok rahat:)
bu arada mehlikcım sütün artması için rezene çayı ve bozayı duymuştum bi dr.dan.inşallh faydası olur da bebişlerini emzirirsin rahat rahat..

değerim 116 dan 477 ye çıktı drum üçüz olabilir ama ikizde olabilir bazen boyle 3 e katlayıp tek bebek bile çıkabiliyor dedi kısmet artık ama üç noktamda batma hissediyorum 2 si solda biri sağda olmak üzere

nasibe reyhan benim hamileligim çok gzl geçti sadece yaza denk geldi aşırı derecede bunalıyordum sıcaktan uyuyamıyordum kızlar üçüz gebeligin boyla kiloyla alakası yok ben 154 boyundayım hamile kaldığımda 47 kiloydum 35 haftalık bebişlerimi doğurdum

allah bağışlasına.s tebrik ediyorum bukadar geç doğurmuşsun nasıl başardın ikizler bile daha once doğuyor sanırım strsten uzak durdun diğmi oyleyse nasıl başardın stres yapmamayı bize ip ucu verirmisin nasıl duşundun neler yaptın yoksa bu iş kısmet işimi yani stres yapsakta erken doğum olacak diye birşey yokmu

Canım öncelikle hakkında hayırlı olsun ikiz de üçüz de ne olursa olsun sağlıklı olsun da..

Ben de 11 haftalık üçüz anne adayıyım..kan sulandırıcı iğne + corasprin kullanıyorum hamileliğimin başından beri..daha öncesinde pıhtılaşma testlerimde düşük düzey pıhtılaşma sorunum vardı ..önlem amacıyla devam ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…