kızlar oğullarıma isim arıyorum. kızımın adı Asya. Hadi isim bulmamıza yardım edin.
merhaba aynurcum bende8haftalık üçüzlerime hamileyim birini sonlandırmayı önerdi doktorum ama diğerleri içinde risk olduğundan biz istrmedik.ama korkuyorumda ilk hamlelikde üçüzdü22haftalık erken doğumla kaybettik 2006da sizleri gördükçe ümitleniyorum inş benimkilerde sağ selamet doğarlar hamileliğin nasıl geçti ben annemde kalıyorum istirahatteyim üçüzlerden fırsat bulursan cevablarsın canım
merhabalar benim 11 şubatta aşılamam yapıldı üçüz gibi gorunuyor daha keseleri gormedik rediksiyon hiç duşunmuyoruz ücüz doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak boy ve kilo çok onemlimi benim boyum 1.59 kilom 58 yani uzun boylular çoğul gebeliği dahamı iyi taşır acaba şansım varmı sizce benim gibi orta boy olup çoğul doğum yapan varmı
birde ben gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çoğul gebelik olup boyle iğne kullanan varmı acaba arnızda yani kanama falan olursa durması biraz zor
hoş geldin aramıza:)ben de 19.haftamdayım ve üçüz bebişleim var..hamile kaldığımda 46 kiloydum boyum da 1.59.şimdiden 10 kilo aldım.dr.um başta çok zayıfsın taşıyamazsın falan dedi ama şimdi onon da içi rahat..ben de 11.haftaya kadar kan sulandırmak için asprin kullandım.iğne olmadı hiç.inşallh sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza..
nasibe reyhan benim hamileligim çok gzl geçti sadece yaza denk geldi aşırı derecede bunalıyordum sıcaktan uyuyamıyordum kızlar üçüz gebeligin boyla kiloyla alakası yok ben 154 boyundayım hamile kaldığımda 47 kiloydum 35 haftalık bebişlerimi doğurdum
merhabalar benim 11 şubatta aşılamam yapıldı üçüz gibi gorunuyor daha keseleri gormedik rediksiyon hiç duşunmuyoruz ücüz doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak boy ve kilo çok onemlimi benim boyum 1.59 kilom 58 yani uzun boylular çoğul gebeliği dahamı iyi taşır acaba şansım varmı sizce benim gibi orta boy olup çoğul doğum yapan varmı
birde ben gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çoğul gebelik olup boyle iğne kullanan varmı acaba arnızda yani kanama falan olursa durması biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?