z Anneleri biz de burada bulualm

geçmişi okuyamadım nette yavaş kayra nasılsın aklım sende kaldı
muallim papiş hepiniz iyisiniz dimi

Pitos çok sevindim canım inan.Kızını papiş teyzesi içinde öpebilirmisin.Allah nazarlardan saklasın.En kısa sürede inş. oğullarınıda yanına alırsın canım.Gördüğün üzre bizde iyiyiz şimdilik.

maşallah kızına annesiiii,cevval çıktı bakopuyorumnanaktan
hiç merak etme canım ,zor zamanlar tabi ama sırayla oğluşlarını da alıcaksın ve burda sevincini yaşıycaz inşallahhh:Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

yardımcımız yok. zaten öyle bir imkanımızda yok..eşim, kayınpederim yardımcı oluyorlar işte...

eşim memur olmasına ragmen tedavi yardımı fln almadık. bu yüzden ekonomik olarak iyice zorlandık. ama toparlamaya başladık çok şükür.
tedavi 5000 tl civarı tutmuştu. ankarayı hesaba katmadık. 3000 tl kadar ankarada masrafımız oldu.dogum için.

ama herşeye degiyor işte..

gunaydın...................hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeee...................pıtos masallah kızına ...........sabır canım oğullarında gelecek ınş..................kokla sen kızını her an....................

Pitos, Anıl iyileşti çok şükür.Alttan 2 diş çıkarttı ama çok zorlandı kuzum.Hala annemde.evvelsi gün görmeye gittim.en az yüz kere öptüm herhalde.1 gün ayrı kalsam dayanamıyorum.sen de en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebişlerine.isimleri ne oldu bebişlerin?

Zahidem, kayınpederin sizinle mi yaşıyor canım?yanınızdaysa mutlaka büyük yardımı olur.Siz doğumdan sonra mı o kadar masraf yaptınız? yani küvöz vs. için?sanırım hastanesine göre değişiyor.Bizim bebişler 2 hafta kadar kaldılar toplam ama onlar için bişi ödemedik.sadece benim sezeryan için 300 ytl gibi bi ücret ödemiştik.
diğer doğum yapacak olan arkadaşlar.Bence hastane araştırmasını iyi yapın.üçüz bakımı zaten epeyce masraflı.geliriniz fazla değilse küvöz vs. için ücret ödeyeceğiniz hastaneleri seçmeyin bence.

merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür kızım uyurken kaçamak yapıyim dedim dr görüştüm oğullerımın durumu nispeten daha iyi dün cihazı çıkardık takılı olan bebekten dedi baş destekli cihazla duruyor inş birdaha takılmasına gerek kalmaz diğeride aynıymış yarın görücem inş
nille görüştüm serumlara devammış dr diyete sokmuş bizim kızı bebekleri 1400 gr civarındaymış herkesi öpüyor

ne güzel haberler pitos çifte bayram yaşıyacaksın inşallah.... nili bende arayacağım unuttum kızı.... muallim cim doktora gittim. riski atlatmışım. ama yinede 1 hafta kadar dikatli olackmışım... bebekler çok iyi maşallah.. biri el salladı... biri kızmış çok büyük ihtimalde. diğeri için erken dedi..... oğlanda olabilir dedi...

oooooooo masallahg ıyı ya morall bulsun bu tpopık artık ınşl heppppppppppp sevınırız................

yarın habertürkte oylum talu ile burası haftasonu programı saat sabah 9 da üçüzleri konu alıyor bilginize kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…