z Anneleri biz de burada bulualm

dıkkat et canım yaaaaaaaa...............ıhlamıur ıç ılac alma bu donem.........cok zorlanırsan dra sore...................tam bayram oncesı zaten naptın dun hamış kıyafetı aldınmı........ben gecen ay almıştım bı magzadan ıyı oldu azcıkın pahalı ama ols..............her zaman hamıle kalamıyoz nasılsa...........oğlumunda okul kıyafetlerını aldık tam delıkanlı oldu yanı............spor ayakkabı dan baska bısey gıymıyolar delı olcammmmmm...............sırf onıun bayramda gıyecegı üç parca seye üçyuz gıttı.............nreyse saglık ols zaten ben gezemıyoom ...........bakalım bayram öle gececk zaten ınş seneye acısı cıkar............hep beraber...................pıtos lotus bebışler nasıl ınş bayyamda bayyam yaparsınız

muallimcim ıhlamur içilebiliyormu hamileyken............. bitki çayları içilmez biliyordum ben.......

hamile kıyafeti aldım ablacım... tesettüre uygun kıyafet zor buldum valla..çok yakası bağrı açık kıyafetler bayağı gezdim.

ıhlamur iç canım sadece ıhlamura bı sakınca yok dıger caylar tavsıyw edılmıyı ıhlamur papatya................ıyıdır meralk etme rahatlatır lımonda sık

ben bukldum guzel gomlek ve elbıse vardı ...........pantoluonda aldım kot zaten kıloda gıdıyo aldı basını:...............ınş tamamına erelım ınş sonra verırız

herkesler bayram telaşı, hazırlıklar mı yapılıyor? Kimsecikler yok. Herkese şimdiden iyi bayramlarrr..

pitosum nilim lotusum muallimcim ve tümd iğer üçüz anneleri hepinziin bayramını kutlarız hayırlısıyla sağlıklı bi eşkilde nice bayramlara erişiriz inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız iyi bayramlar herkese umarım hepiniz iyisinizdir ben koşturmaca içindeyim kızımla uğraşıyorum bugün oğullarımı görmye gittim maşallah ikiside solunumdan cihazından tamamen kurtuldular inş bir daha gerek kalmaz eğer böyle giderse yakında çıkarlar diye düşünüyorum ilkkez çok yakından gördüm hemşire kucağında getirdi ikisinide sarışın oğlum çok yaramazmış küvezde sağdan soldan topluyorlarmış:)
nil mesaj atmış yarın yada öbürgün doğum olucakmış rabbim inş sağlıkla hep beraber eve dönmelerini nasip eder
lotuslada görüştük kızı iyiymiş maşallah kiloda almış inş yakında çıkar oda

ayyyyyyyyyy cok guzel cok sevındım çok sagol pıtos.....................bayramınız mubarek ols ınşşşşşşşşşş.....................bebeışlerınız gelsın evlerıne cok guzel haberler verdın...............cıkıcaklar tabı annesı gelecekler mıs kucagına.............ınş bundan sonra hıç uzucu ha berımız olmaz ınlş guzel olur her gunumuz darısı bıze ınş.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…