z Anneleri biz de burada bulualm

iyi bayramlar herkese.kızlar inş hepiniz iyisinizdir.sanırım yakın zamanda size doğum haberi vericem.bizim üçüzlerin annesi ağırlaştı iyice bugün 33 hafta 3 günlük oldular.inş zorlanmaz kuzucuklar hemen gelirler evlerine..dua edin canlar dua edinde biraz daha dursunlar.hepiniz Allaha emanetsiniz..hoşçakalın..

günaydın herkese...... iyi bayramlar....

üçüz annelerinden nil mesaj gönderdi.... yarın sabah 9-10 gibi doğuma girecekmiş.tansiyonu çok yükselmiş... hepinize selamı var ve hepimizden dua bekliyor.........ALLAH YARDIMCISI OLSUN ... SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİ İNŞALLAH......

hay maşallah ne güzel haberlerrr ,
Allah yavrularınızı bağışlasınn,güzel alınyazıları yazsın :Saruboceq:
Nil'e de kolay saplıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:
lotusund abir mesajını görsek şurda,ah canım benimm,iyiymiş kızı neyse kiii :1closedeyes:

ben çok fazla giremiyorum pc midemi bulandırıyor :bbo: ama doğum yapacaklara hep dua ediyorum e diğerlerine de tabii herkesin bayramını da kutluyorum a.s.

canım gözün aydın hayırlısıyla geçicek bu günler azcık kaldı.. güzel haberlerinizi duydukça mutlu oluyorum Allahım ayrdımcınız olsun canım..

nilcimde hayırlısıyla doğumunu yapar inşallah..

lotusumda evine çıkar kızıyla inşallah..

teşekkür ederim canlarım benim gerçekten çok zor ve acı günlerdi ama şükür bitiyor inş bundan sonrada hep güzel şeyler yazıcam buraya ve inş sizinde güzel yazılarınızı okuycam allah kimseye evlat acısı vermesin bebeklerimin resmini sonra ekliycem çünkü hasta oldukları ve cihaza bağlı halleri var ben inş evdeki hallerini çekip koyucam
nil duacınız canım yarın arar size haber veririm herkesi çok öpüyorum

pitos kızın maaşallah yanında, oğullarına da çok sevindim. Allah sağlık versin. Bir an önce onlar da evlerine gelirler inşallah.
nilin de Allah yardımcısı olsun. ınşallah herşey yolunda gider.
Kızlar benim sol rahim kemiğim epeydir içten ağrıyordu, hareket ederken ve yatakta dönerken falan. Ama bugün daha da şiddetli ağrıyor. Yürürken bile acıyor. Normal mi sizce bu? Sizde de oldu mu?

pitoscum az kalmış inş..yakında diğer bebeklerin gelince bu günleri unutturacaklar sana emin ol canım.nilede kolay doğumlar diliyorum inş..kendisi ve bebekleri çok iyi olacak

Canım bende anlamadım. 2 nerdeyse 3 haftadır sadece hareket ederken, yatıp kalkarken ağrıyordu. bugün sol ayağımın üstüne bile basarken, rahimde sanki kemik ete dayanıyorduş gibi, çok yoğun bir ağrı var. Dr u aradım ama ulaşamadım. Bende rahim büyüyo diye önce pek kale almıyordum ama şiddetlendi bugün.

Günaydın kızlar.
Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Uzun zamandır giremiyordum.Zaten son iki günüm hastanede geçti.2-3 kez kramp girdi birde dayanılmaz bir acı oluştu,bu yüzden 2.gün acile gittik.Şansıma doktorum o gün nöbetçiymiş.Allahtan korkulacak bişey yokmuş.Bebişler büyüdükleri için kaburgalara baskı yapıyormuş ve acı ondanmış.2gün NSTye bağlı kaldım.Herhangibi bir ağrı çıkmadı şükür.Serum yedim 2 şişe.Şükür şu an çok iyiyim.
Pitos canım inş oğulların en kısa sürede evine gelir.
Nil Allah yardımcın olsun canım,dualarım seninle.Hayırlı doğumlar.
Muallim canım sen nasılsın?ınş. sorunsuz devam ediyordur.

papatya gecmış ols demek normal ıyı ya................su an cok şukur ıyıyıum...............ayrıntılıya gırdım bugun.............ıyıler cok sukur...........alttakı usttekıne tekmeler atıp dururooo................ıyı bak kendıne ................
nıl ınlşş cok rahat gecer doğumun..................pıtos h-lotus hersey guzel olucak ınş...............elıtu nasıl oldun.....................ınş ıyı ve guzel haberler alırız artık ınş..............papatya 26 hafta dolunca 6 ay doluyo dımı ay artık ınş senınde azalıyo

ekımde ıse baslıcam yırmı gun calışmam gerek ınş ıyı olurumnda gıderım sonra raporla 30 haftaya dek ıdare edıcem..............ınş

merhaba arkadaşlar ben nil hakkında telefonla görüşen arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim nasılmış merak ediyorum rabbim onada sizlerede yardım etsin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…