kızlar koşuuuuuuuuuuuun nilimden haber getirdim şükür sorunsuz bir doğum olmuş ama tatlımın ağrıları varmış yürümekte zorlandım falan dedi bebişler 3 erkekmiş 1800 1500 arası doğmuşlar solunum sıkıntıları varmış benimkiler gibi küvezdelermiş daha görememiş kuzularını sesi biraz yorgun geliyordu fazla yormak istemedim herkese çoook selam söyledi herkesi çok öpüyormuş
Şükürler olsunki Nil'de sağsalim doğum yaptı.
Nil tebrik ederim sizi.Allah'ım sağlıklı,sihhatli büyütsün inş.En kısa sürede solunum problemlerini atlatıp bebişlerini kucağına alırsın inş.
Şu vaziyette sıra bana geldi sanırım üçüz olarak birde nehir vardı sanırım.
ay cok sevındım.............ınş bebışler ıyı olucak uzun yoldan geldıler..........ya nılın uçude erk mıydı yoksa degıştımı ya................gozun aydın nılım.............rabbım evınıze donmeyıo nasıp etsın uzun omurler vers..................papatya sıra sana gelıyo nehır nerde ya aslında o cok yaklaştı ınş ıyıdır...................sen buyuk ıht kasım sonu dımı..............ınş bayramı atlatırsın..............valla benım karnım cok buyudu ya on kılo almışım sımdıye dek .................
nilin doğumu olmuş. Maaşallah, Allah sağlık versin bebişlerede.
muallim benim ağrılarım devam ediyo ama pazartesiyi bekleyeceğim. Kontrolum var pzts günü. Hayırlısı bakalım