z Anneleri biz de burada bulualm

canım benı sormussun papatya bende iyim hamdolsun bi sıkıntı yok nacıye hanıma devam canım anıtı bırakmayı hiç düşünmüyorum artık benım bebişlerde epey önden gidiyo maasallah barekaallah 29+6 da biri 1970gr diğeri 2130grdı canım doktor da sasııırdı ne yıyon böle sen dedi tabı bizde çok şaşırdık sen nasılsın canım hangı hastaneydı senın

papatya masallah canım ardındayım ınşşşşşşşşşşşşşş............agrıların oluyomu ya sankı buyudulce agrılarım artacak gıbı gelıyoo.............wavycım kız buyudu karnım ya...........hımm kosamm mı acep ...........kendım bılem urkuyoom halım harap on kılo aldım sımdıye dek...........ayarlarsam yanı becerebılırsem denım bı ara

kıs koy tabiii.. karnın büyüsün diye bekliyoz ne zamandır büyümüşte haberimiz yokk:mymeka:

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim yavrularımıza da, bizlere de güç kuvvet versin inşallah. Sağlıkla, sorunsuz şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

Penses maşallah canım yavrularına.Çok iyi kiloları.Ben hastane bakımından sormuştum ama memnunsan sıkıntı yok tabiiki.İnş. sorunsuz bir doğum gerçekleştirirsin canım.Ben başkent hastanesine gidiyorum.Memnunum,bir sıkıntı yok.

Muallim ağrılar artıcak canım,tabii benim gözümle.Geçen hafta hatırlarsan ben bu yüzden acile gitmiştim.Büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyorlar.Buda acı veriyor.Otursan rahat edemiyon,kalksan rahat edemiyon.Çok acı çektim o gün.Şu an Allah'a şükür fazla yok acı.Ama büyüdükçe baskı ve acı artıyor canım.Onlar büyüsünde biz acısına katlanırız artık.

gunaydın kızlar nerde hamışler nerde doğuranlar yaaaaaaaaa....................küsücemmmmmmmm sonunda..................

Günaydın herkese.Muallim artık bizim topiğin tadı kaçtı.Kimse kalmadı.Ben,sen ve birde elitu var sanırım üçüz olarak.Doğuranlar haklı olarak giremiyor.Yeni üçüz anne adaylarıda yok sanırım yada olanlar girmiyor.Napalım bari biz ayakta tutalım bu topiği hihoyyyt

evet ya napalım ınş hayırlısı ama bırakmayalım moral olalım barı bırbırımıze .........sen masallah yedıye gırecen sıkıntılı kısmı atlattın buyuk olc de ınş 34 35 ler gorelım ya ınş kuvezsız doğsalar ınş dıyorum kısmet ..................elıtu senıjn cınsıyetler ne

ıki hafta önce şeker yüklemesi yapıldı muallim.Ekşi limonata gibi bişey.ıçiyorsun daha sonra 1 saat bekliyorsun.Bir seferde içersen içersin,değilse yavaş yavaş içemezsin.Burnumu kapattım bir dikişte lupp bitirdim.O an biraz zorlanıyorsun ama 5 dakika sonra bişey kalmıyor.Kısacası okadar kötü değil.
Tetenoz aşısına 10 gün sonra bir daha gidicem.Sağlık ocağı gel demişti.Bir dahamı vuracaklar bilmiyorum.Salı günü kontrolüm var,celestonuda sorucam doktora,sanırım önümüzdeki hafta vururlar onuda.

ınş canım ya hayırlısı........... tetanos vurulmıcam ben ..........ıkı doz mu yapıcaklar aceop..........ınş sonuna gıderız saglıkla magnezyum alıyomusun nıdılat yada

Tetenoz sanırım iki doz olucak muallim.Magnezyum ve nidilata başlamadım.Geçen yattığımda doktor daha gerek yok dedi.Bu hafta nolucak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…