kıs koy tabiii.. karnın büyüsün diye bekliyoz ne zamandır büyümüşte haberimiz yokkpapatya masallah canım ardındayım ınşşşşşşşşşşşşşş............agrıların oluyomu ya sankı buyudulce agrılarım artacak gıbı gelıyoo.............wavycım kız buyudu karnım ya...........hımm kosamm mı acep ...........kendım bılem urkuyoom halım harap on kılo aldım sımdıye dek...........ayarlarsam yanı becerebılırsem denım bı ara
canım benı sormussun papatya bende iyim hamdolsun bi sıkıntı yok nacıye hanıma devam canım anıtı bırakmayı hiç düşünmüyorum artık benım bebişlerde epey önden gidiyo maasallah barekaallah 29+6 da biri 1970gr diğeri 2130grdı canım doktor da sasııırdı ne yıyon böle sen dedi tabı bizde çok şaşırdık sen nasılsın canım hangı hastaneydı senın
papatya masallah canım ardındayım ınşşşşşşşşşşşşşş............agrıların oluyomu ya sankı buyudulce agrılarım artacak gıbı gelıyoo.............wavycım kız buyudu karnım ya...........hımm kosamm mı acep ...........kendım bılem urkuyoom halım harap on kılo aldım sımdıye dek...........ayarlarsam yanı becerebılırsem denım bı ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?