z Anneleri biz de burada bulualm

ıyısın ya ondandır sanırım ortuzdan somnra verır senın tam ne zaman doğum sanırım bayrama gelıyoo ısım ne buldun

kızlar size yakında doğum hberi vericem dedim ama bizim üçüzlerin geleeği yok.gerçi ne kadar dururlarsa o kadar iyi.35 e girdi bugün maşallah kntrlü vardı bugün dr 3 4 gün ancak dayanır rahim demiş.dualarınızdan eksik etmeyin Allaha emanet olun bb

muallim bizim 1 i erkek ama diğer 2 si göstermemişti. Bakalım hayırlısı, pazartesi kontrolüm var gösterirlerse diğerlerini de öğrencez inşallah. Alışveriş falan hiçbişey almadım ben daha. Sen yaptın mı? Sonraları ağırlaşırsak die yapmak istiyorum ama sence erken mi??

zaten tam olarak renklıde oğrenırsın................bende bısey almadım ınş 26 yı gecım alırım ama yınede cok bısey almıcam hast gereclerını alıcam ınşlşş doğsunlar gıder alırım ınş zatenn ne gerekıyo yazdım hepsını alması kolay ınş saglıkla gelsınler...............ben oda alıcam onşlara bı odamı ayarlıcam tabı dog hemen sonra sadece gezıp bakıcam kafama yazarım alacagım yerı sadece alması kalır.............ılk aylar ıçın su sallanan besık stepper ondan alıcam ılerde mama sandelyesı oluyo sallamaktan kurtulım............gunduz onda yatsınlar............gece odalarında................ınş

papatya benim de şikayetlerim ağrılarım var. En çok da rahim kemiğimdeki ağrı hareket etmemi engelliyor. Allah yardımcımız olsun inşallah.

bende hamileyim kızlar 30 haftaya gircez yarın.sizleri düşününce şikayet etme hakkını bulamıyorum kendimde.üç bebek nerde bir bebek nerde.hatta konuşuyorum kızımla bak kıymetini bil yerin geniş diye:) kısmet..

nısan valla kız olabılır ben az once yedım bu aya kadar eksı ne varsa yedım yenı yenı tatlı yıyoom....az once tursu kavurdum yedım valla buyuk ıht kız ama bu bır belırtı degıl kısıden kısıye degısıyo hayırlısı.....sen ındırgeme oldunmu...

fakultede yapıcak iyi oldu bu.... kayranın olduğu yerde yani... o atlattı inşallah bende atlatırım.... doktorum % 10 düşük riski olucak dedi bakalım artık..

perşembe günü gittik. üçüde duruyo. biri solda, biri sağda biri de aşağıda dedi doktor. aşağıdakine dokunmak riskliymiş. ya soldaki ya sağdakini yapıcak.. ama sağdaki baya küçük ve suyu en az olanda oymuş... sanırım onu indirgeyecek... ben bile anladım çok çok küçük diğerlerine göre.. hatta kımıldamıyodu. diğer ikisi baya kımıl kımıl içimde

Muallimim ben aldım o beşiklerden çok araştırdım piyasadaki fiyatın çok ucuzuna aldım sana veririm adresi daha kullanmadık rahatını bilmiyoruz ama bence aldığım en iyi şey bu oldu...

ilerde inşallah 3üz annesi olurum. 3 kızım olsun beraber büyüsünler çok istiyorum. allah nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…