z Anneleri biz de burada bulualm

yaaaaaaaa pıtos nasılsın bebışler nasıl lotus canım ya sen............nıl nasıl bebışlerı nasıl ya offfffffffffffffffff merak edıyorum artık gırın fırsat bulunca canlansın burası.............yenıden senlensın sıra bıze gelıyo ınş bızde hayırla alırız kucamıcza sonra buyutme macearalarını yazarız ınşşşşşşşşşşşşşşşşş......................................

gecmışlş ols ya................ıyı olmana sevındım............arasıra hafıf agrılar benımde oluyo ınş artmaz ya..........senın agrın nasıldı kasıklarda mı.........

Sağol muallim.Benim ağrılar yan taraflarımda ve göğüs altında.Bebişler büyüdüğü için baskı yapıyormuş oda ağrı yapıyor.Senin ağrılar normal.Rahim büyüdükçe ağrı yapıyor.

hanımlaar bende varsa ağrı sizde haydi haydi olur a.s gerçi ağrı diyemem sanki kasıklarımı iki yandan biri çekiyor gibi

selın kız dur hele.............daha ne agrısı .............buyusun bak o zaman gercı cok agrım yok ınş böle devam edr ınş ................senın cınsıyetler bellımı.............

kıslar öldüm ben bugüüün... fakülteye gittim sabah 8.30 da öğleden sonra 4 te çıkabildim.. sadece dosya çıkarmak için.... heyete girdi dosyam redüksiyon için.... bu kadar zor olurmu bu iler yaaa( özeline gidiyoz adamın hiç bi faydasını göremedim... adamı görmedim bile... bekle bekle mahvoldum.... yarın veya çarşamba redüksiyonum var... çok korkuyorum... yardım kıslar.. çok acıyomu yaa...

neden o kadar zor olduki......yeni dosya çıkardığın içinmi acaba... eşim dosyayı heyete verdiği gün kolay demişti.... güzelim özeline gidiyoruzda. redüksiyonu hastanede isteyen biziz..... parada versek hastanede bir ayrıcalık tanımıyorlar malesef.....

Hepinize maşallah güzel anne adayları...

Ne kadar şanslı ve özel olduğunuzu dışardan biri oalrak söylemek istedim.... Sağ sağlim kucağınıza alıp

büyütün inşallah bebeklerinizi.
.opuyorumnanaktan

kayra çok acıyomu yaaa... bugün bi kan aldılar o kadar kan verdim hiç bu kadar acımamıştı... kendi yapcak doktorun dimi??? bir yığın asistan var orda inşallah onlar yapmaz...

herkese iyi akşamlar,

arada cee deyip kaçıyorum, kusura bakmayın. daha çok annemde kaldım için eve az gelebiliyorum. inşallah herkes çok çok iyidir. bizimde yarın dr. kontrolümüz var. cinsiyetlerimiz kesinleşir sanırım.

tarcın neredesın ya zaten mıkse gırmıyo .............ınş oğrenırsın cınsıyetlerı..............nısan ınşşşşş senınde ıyı gecer korkma ya ınş atlatırsın.............
pıtos bebışler nasıl lotus kızın nasıl nıl nasılsın yaaaaaaaaa yazın bıseyler

iğne girerken acıyor biraz.asistanlar yapmaz merak etme.asistanları bırak turgay beyden başkası yapamaz....başka prof bile yapamaz..eskişehirde hangi doktora gitsen redüksiyon yaptırcam diye seni turgaya sevkeder.....

ben c.tesi yaptırdım canım korkma çok kısa sürdü ben muayenehanesinde yaptırdım dr un.ordadada dinlenme odası vardı 1 saat dinlendim tekrar muayene ederek gönderdiler.öncesinde sıkı bir psikolojik destekle bu işlemi yapmak zorunda olduğuma ikna ettiler biraz vicdanımı rahatlattılar önce bebeklere baktırmadılar eşimide içeri istemediler oda üzülmesin diye işlemi merak edersen anlatabilrim sana korkacak bişey yok doktorun tecrübesi ve işlemden sonrası önemli komplikasyon oluşmasın yeterki.

Son düzenleme:
selamm geldim ama kimse yok
brnim bugün dr kontrolum vardı. Dr balık yemediğim için çok kızdı. Onun haricinde tansiyonum ilk kez yüksek çıktı. Şimdiden tansiyon problemi Allah yardımcımız olsun. Bir de rahimdeki ağrıların normal olduğunu söyledi. Yapcak bişey yok. ıdare etcez artık.
Ya ayak başparmağımın tırnağı dünden beri acıyodu. Şişmiş, tırnak batmış çok acıyoo. Ama kendimi dinlemek istemiyorum. Acı yokkk..acı yokk...:umursamaz:

muallim ablaaaaaaa

nili aradım iyiymiş.evine dönmüş.o hastanedeyken evini taşıdılar.yeni evde internet yokmuş.bağlanınca girecek siteye.... bebişlerin üçüde oğlanmış... hastanedelermiş hala.görememiş ekrandan göstermişler okadar.

pitosuda aradım. oda iyiymiş. bebişlerin biri daha eve gelmiş. biri hastanedeymiş..... ikisi bile çok zor napcam yaaa diyo....

nilinde pitosunda selamı var.....

lotusuda aradım ama cevap vermedi........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…