z Anneleri biz de burada bulualm

kayraaaaaaa sagol canım..........ıyı olsunlarda ınş evet zor gercekten rabbım yardı ets onada bızede.........yardımcı sart ya napcam ben bakalım...........
elıtu tansıyon onemlı dıkkat et yedıklerıne..............sekerınede sıksık baktır.............balık konusunu kafana takma bende yemem ama her aksam yatarken saf katkısız balıkyyagı hapı var onu al demıştı dr onu alıyorıum ılk bastan berı.................sende kullan...........baya faydasıı var...........ınş ıyı gıderız ınş bızde canım..............

oh oh maaşallah. Nile de pitosa da çok sevindim. Güzel haberler duyarız inşallah hep. bebişler de inşallah biran önce evlerine gelirler.

ya ben dr a ilaç yazmasını söyledim ama yazmıyo iyi değil dio. Balık yiyecekmişim. Naapcam bilmiyom. Allahım yardımcımız olsun

yazmasına gerek yok sakıncalı bısey degıl sonuçta ama yoyebılırsen haftada bı gun ye balık...........tuzlu yemeyı azalt tansıyonu yukseltır

ıyı uykular kızlar gercı uyku zor benım ıçın artık uyuyamıyorum gecelerı bakalım ınş uyurum ..........

mrb kızlar benim kızım hala yatıyo kuvezde bi türlü oksijenden kurtulamıyo oksijen bagımlılık yapapıyomuş zaten o yüzden ilaçla tedavi olacakmış sabahtan akşma kadar hasatanedeyim öyle giremiyorum nete akşam bi geliyorum yorgunluktan uyuya kalıyorum sizler nasılsınız doguran yok heralde nilden başka

hoşgeldin canım ..akşam aradım.cevap vermedin.... tahmin ettim erken yattığını.... allh şifa versin bebeğine...pitosunda bir bebeği hala küvezde..inşallah çıkacaklar merak etme...

canım lotus rabbıum yardımcın ols ınşşşşşşşşşş kızın gelecek kucagına ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş ...acaba ıst daha ıyı bı hast nakıl olabılırmı..........................benım ark da üçüz doğurdu bebeklerı bes hafta kaldı kuvede uç hafta yoğunda sımdı cok ıyıler..................ınş dua edıyorız canım sana ve pıtosa ve nıle nılınkıler ıyı ınş nasıl bı gırse oda canım ıyı bak kendıne sen ıyı olkı kızına lazımsınnnnnnnnnnnnn.......................
gunaydın kızlar kayra nasılsın.................papatya............tarcın dıger üçüzler gırmıyo doğuran olucaktı galıba yaaaaaaaaaaa kımdı o

Lotus geçmiş olsun.Sabret canım.Allahın izniyle gelir annesinin kollarına.Ne hikayeler var burda umuttayeşerençiçeler vardı.Çok minik doğmuş bebişler çok kalmışlar hastanede ama çok iyilerdi o arkadaşın bebekleri.Okursan ilk sayfalarda olacak. en kısa zamanda alırsın kollarına inşallah.

Pitos nerelerdesin canım.çıkmıyodun hiç buralardan.duydumki bir bebişin daha çıkmış eve.çok sevindim gözün aydın.ikisi bile zor dimi? daha üçüncü gelsin o zaman görürsün:))) ama inan onlarsızda olamazsın.Asya bir günlüğüne anneme gitti o kadar özledim ki gelince 100 kere öperim herhalde.

ben iyiyim muallimcim evdeyim.evler soğuk dışarısı sıcak.... battaniye altında oturuyorum yatıyorum..... aradada kk ya bakıyorum.......

evet ya evler azcık sogudu............üşütmeyelım ben artık gecelerı uyuyamıyorum sıkıntı basıyo sabah olunca ferahlıyorum..............ınş sorunsuz ılerlerız tecrubelı annelerımız doğurdu ınş rahatlar ve gelırler ınş

benimde 14 aylık üçüz ogularım var:)))))))))) 1 yaşından sonra herşey daha rahat oluyor:))))))biraz daha sıkıntı çekmen gerekecek ama inan geçiyor:))))))))))))))))

mehlika ve aynur merhaba benim 14 aylık üçüz ogullarım var...34,5 haftalık dogdular....küvöze girmediler..önce 2 daha sonra 3 yadımcı tuttuk..tabii bu rarada annem,kayınvalidem..sonrada kreşe gittiler ve evde sadece bir yatılı bayan...önceleri herşey çok zor ama herşeye ragmen çok güzel..1 yaşından sonra rahatlarsınız...içinizi rahat tutun ve huzurlu olmaya çalışın..

maşallah üçüzlerine.. sen rahat bu zamana getirmişsindir büyük ihtimalle. sonuçta 1 değil 3 bakıcı ve yardımcı olan büyükler. valal öyle imkanlarımız olsaki çoğumuzun olduğunu sanmıyom 5iz bilem doğururuz:)) ve huzurlu ve rahat oluruzzemuszemus

şimdi sırada papatya var .................ınş elıtu nasılsın...............ay ınş bızımmde bebeışler gırmez kuveze ınşşşşşşşşşşşşşş............

Slm kızlar.Bugün kontrolümüz vardı.Allah'a şükür iyi bebişler.1050gr olmuşlar.NST ye bağlandım.Sancı çıkmadı.Kontroller haftaya düştü artık.
Lotus inş. en kısa sürede bebişin evine getirirsin canım.
Muallim sen nasılsın?Ağrıların yoktur umarım.

merhaba canlarım herkesi çok özlemişim yaaa bu bücürler bana fırsat vermiyor aynı anda uyanıp acıkıyorlar tipik üçüzler daha diğeri gelmedi ama yakında çıkıcak oda inş beslenmeyi öğreniyormuş şimdilik herşey yolunda ama mamaya başladık az az gaz yaptı bebeklerime onun sıkıntısı oluyor arada bide gelen giden derken çok yoruluyorum bebeklerimin odasına kimseyi almıyorum kızlar kapıdan görüp çıkıyorlar resimlerini diğer bebişim gelince yükliycem inş sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım bile

ayyyyyyyy cooooooooooook sevuındım pıtos.................ınş obıurude gelecek sen benbce fırsatı degerlendır ıkısıyle alış azcık sonra gelıbnce az zorlanırsın...............adlarını yaz kılalarını yaz kac kılo kac haftalık dogdular...................ınş lotusta sevınır..............nılıde duyaruız ya ozledım..........ama haklısın canım gırmeye vaktın olmaz
papatya ıyı ınş .........aman ıyı ol.........ben ıyıyım sukur nasıl agrıların oluyomu..........bebışlere masallah..............ne dıyo dr ne zaman alırım dıyo...........benımkı 32 hafta soluyoo.........ınş kuvezsız dogsunlar dua edıyoom hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…