z Anneleri biz de burada bulualm

muallimcim sağol tatlım evet zor gerçekten hele benim gibi uyku delisine çok zor :) ama değer kesinlikle bebişlerin kilosunu cuma günü konrtolümüz var ozaman yazarım sen nasılsın peki nille görştüm bebişleri erken çıkacağa benziyorinş lotusun bebeğide kurtulur biran önce kaçtım kızlar asli görevime dönüyorum inş arada uğramaya çalışıcam öptüm

sen gıyt bebışlerı yedır uyut ........evet uykuya hasret gunler baslıyo ama ols valla böle beklenmekte cok stres..............tek olsa ve ınsan bılse rahatta bu endıse uykuları klacırıyo.........sutun nasıl emıyolar dımı bol bol ver emdıkce artar sutun...........bol su ıç

aaaaaaaaa nehır gırmıyosun ya hıç haftayamı neden erken ..........nasılsın zorladımı senı...........nerde yapıcan.............ınş rabbım kolaylık versın.............yaz mutlaka

Günaydın.
Pitos çok sevindim inan senin adına.ınş. en kısa sürede diğer bebişinde evine gelir.Ara sıra gir yaz canım.
Muallim doktor 32yi bulalım bizim için iyi dedi.Artık inş. dayanabildiğim kadar dayanacam.

papatya slm canım.insan üçüz hamileyken 30. haftayı görsem daha ne diye düşünüyo ama bence hedefi yüksek tut 35 36 bile olabilir.inşallah çok ii gelişirler karnınızda ve sıkıntı çekmezsiniz.ben 35. haftanın içinde doğum yaptım çok şükür Allahıma.hiç ummuyordum çünkü son zamanlarda hiçbişey yiyemiyordum midem yok olmuştu sanki.iyi beslenmeye çalışın derim.

pınare, canım o kadar bakıcı bende olsa, senin yakındığın kadar da yakınmam.Ama açıkçası o maddi güce sahip olsam yine de 3 bakıcı düşünmem ben.çünkü bebeklerimin herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum.şuanda 1 bakıcımız var ama daha bebeklerimin altlarını bile değiştirtmedim.daha çok ev işleri ve mama hazırlanması işlerini yapıyo.bebeklerle ilgilenmeyi ben tercih ediyorum.onların hiçbir anını kaçırmak istemiyorum.Allah tüm üçüz bakanların yardımcısı olsun.

mehlıka aynı duşuncedeyım.........bıraz pıpırıklı anneyım zaten cunku ne kadar kışı ışın ıçıne gırerse duzen o kadar bozulur herkes karısır ağlayanı alır anne kım ne nekadar yedı naptı bılemez bı tane bana yetr ınş duzene daha rahat koyarım ınş............oğlumuda tek baktım tek bebektı evet daha kolay ama alısıyosunuz....sadece evın dıger ışlerını yapan bıraz destek olan bırı ols ben duzenı saglarım ınş .............rabbım ınş bızlerede 35 36 ları gostersın ınş sagşlıkla alalım kucaamıza...............oğlumda bıle hatırlarım az ağlardı kaynvalıdem acıkmıştır hadı yedır emzır doymadı fılan herkes hatta bıseler söler..........tek elden cıkmalı hersey..............sadece azcık destek...........

kızlar üçüz bekleyen arkadaşıma dr hedef 32 hafta diyodu maşallah 35. haftada şuan bugün kontrolü vardı doğum belirtisi yok..ama çok üzülüyorum artık durumuna iyi değil hiç hali yok.mehlikanın dediği gibi inanmak lazım sanırım o hep inandı sizde inanın..Allah büyüktür.dr 2 kiloyu bulunca mümkün değil doğarlar diyodu ikisi iki kilo olmuş ama tık yok:)darısı sizlere inşşş..hadi Allaha emanet olun

merhaba kızlar, geçmişi biraz okudur. inşallah lotus kızına tez zamanda kavuşur . mehlika, muallim canlarım bende sizin gibi düşünüyorum. Allah güç verdiği sürece bebişlerimle ben ilgilenmek istiyorum. bir yardımcı düşünüyoruz ama dediğiniz gibi ev işleri ile ilgilenmesi için, zaten annem sağolsun yalnız bırakmaz, idare ederiz gibi geliyor bana.

bende hedefimi 36 ya göre tutuyorum kızlar. geçen sefer dr. 33. de doğum yapılıyor genelde demişti ama ben 35-36 arası olması için dua ediyorum. inşallah hepimiz o haftaları görürüz.

dün kontrolüm vardı kızlar, bebişler iyi maşallah demir ilacına başlıyorum. bir de akıntım oluyordu, dr.um kültür aldı, testin sonucuna göre ilaca başlayabiliriz dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor. şimdilik bizim üçüzlerden haberler böyle :)))

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bebeklerimize de bizlere de güç kuvvet versin. Benim dr um üçüz bebeklerine hamiş bir hastasından söz etti de. Boyu çok kısaymış ama maaşallah 38. haftayı bulmuş. 40 a da giderdi ama riske atmadık aldık bebekleri dedi. Ve maaşallah bebeklerin her biri 3.5 kg civarında doğmuşlar. Relax olcak insan demek ki ve Allaha sığınacak. Rabbim kuvöze gerek kalmadan sağlıklı sekilde yavrularımızın dünyaya gelmesini nasip etsin.

ınş kızlar 35 36 yetr ınş...............saglıkla gelsınler ınş.................tarcın akıntı bendede var normalmış kulturum temız cıktı demek normal.............ınş rahat gıderız ınş

kımdı esra mıydı haftaya doguma gıdıyorum dedı..........ınş ıyı gecer
papatya
elmuallım
elıtu
tarcın...............ınş üçüzler gelır saglıkla

bence erken doğum olacağını aklınıza getirmeyin.Kafanız rahat olsun. Herşey olacağına varır. Sağlıklı doğsunlar yeterki. Hamilelik dönemimi düşük yaparım, erken doğururum korkusu ile geçirdim.
vede 34+4 de doğum yaptım.
Hayırlı doğumlar diliyorum .Allah kolaylık versin tüm hamilelere.

Elmuallim çok doğru teşhis canım.2 abim yazlık kiralamıştı.ısrarla bizi de çağırdılar 1 ay kadar önce.sanırım 6-7 tane yardımcım vardı orda (yengeler, yeğenler vs.) ama üçüzlerimin en zor zamanı orda geçti.evde tek de baksam o kadar yorulurdum herhalde.ne uyku vardı ne düzen.Ay bide bırakmıyolar bunlar böyleyse nasıl dayanırsın gitme diyolar.Ya biz evde daha rahatız desemde mecburen kalmıştık kıramayıp bisüre.şimdi o günleri hatırlamak bile yoruyo beni. siz siz olun uyku vaktini mama saatini hepsini düzenli yapın.bizimkiler erkenden kalkıyo birkaç saat gezinip yatıyolar yerde vs. iyice sersemliyolar bi mama daha verip yataklarına götürüyoruz iki sallamaya uyuyolar.tabi işimiz falan oluyo bazan saate dikkat edemiyoruz o zaman olan bize oluyo.

evet aynen canım her kafadan ses cıkar herkes karısır...........tek anne karısıp karar vermelı ev ışlerı ols bı kısı yetr ınşşşşşşşşşş rabbım yard ols canım hele saglıkla gelsınler beklemek te tedırgın edıyo..........benım alt komsunun ıkızlerı var tek baktı cok duzenlı baktı ...........ınş basarırız yetrkı hasta olmasınlar ınşşşşşşşşşşşş..........ılk doğunca hangı bezı kullandın ne almak lazım

benimkilerin en büyüğü 1970 doğdu. ilk molfix premature kullandık.biz en büyük boydan normalini almıştık onu aldılar içeriye sonra premature alın dediler o bezde gitti yani vermediler.üçüz ve tek maaş olunca önemli oluyo herşey.bence bol bol bez depolayın şimdiden.seni iyi anlıyorum doğuma kadar hiçbişeyden emin olamıyorsun. ben de hiçbişey almak istemedim hamileyken.Ama yine de kötü düşünme canım.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

slm kızlar şükür kavuşturana bayramda misafirlerim vardı giremedim sonrada evi toparla falan derken giremedim nabersiniz özledim valla

pınarcım hoşgeldin valla çok sevindim seni görünce bebişlerin 14 aylıkmı şu anda benikilerde 14 dün içinde benimde 3 oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…