z Anneleri biz de burada bulualm

mehlıka haklısın.................ama tedırgınlık var emın olmadan alamıyoo ınsan.............ınş otuzları gorelım belkı azcık bıseyler alırım

inşallah 35 e kadar gidersin muallim.
Aynur naber canım.maşallah büyümüş seninkiler.biz de evimize döndük yayladan.çok yorucu oldu benim için taşınma olayı.hala yorgunluğumu atamadım.bebişler uyudu çok şükür ben de yatim.kızlar herkese iyi geceler.

Ben de hep korkuyodum bebekler için bişeyleri erken almam diyodum ama. Şu zamana kadar bişey almadım. Listemi çoktan hazırladım. Neyi nerden alacağımı falan da yazdım. Ama vücut gitgide ağırlaşıyor. Çok çok olmasa da ilk etapta gerekli olacak şeylerden biraz almak istiyorum. Çünkü biz eşimin işi dolayısıyla ıstanbuldayız. Ve burda da kimsemiz yok haliyle. ınsan bi taraftan da erken doğum v.s ya da iyice ağırlaşırsam ne yaparım diye düşünüyor. Alsam da mecburiyetten alacağım yani. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Yavrularımızı bizlere bağışlasın.

gunaydın canlar...............
elıtu ınş rahat ılerlıcez ınş mehlıkacım buluruz o hasftaları alırız kucamıza............elıtu ınş 26 dan sonra alıcam gereklılerı dıgerlerını zaten bellı ne nerden alıcaz dogsunlar ınş alınır dıyorum.............cantamızı xzaten 26 dan sonra hazırlar koyarız...............benımde kımse yok burda esımın aılesı var ıste...ama ınsanın esı yetıyo ınankı onlar ols da ınş.................kım olursa olsun kendımız bakıcaz rabbım bıze ve bebışlere saglık versın ınş ustesınden gelırız.............sen avrupayakasındaın dımı.........benım yakada bı üçüz anbnesu var burdan ayse...........telefonlaşıyoruz cok gırmıyo kkya..................oda cok ıyı ınşşşşşşşşşşş tamamına erecez

kızlar bende şu an birşeyler almak istemiyorum.. maşallah siz listesinizi belirlemişsiniz, benim listem falan da yok :kedi: müsait olduğunuz zaman neler alacağınızı yazarmısınız, sizden kopya çekeyim :)

hafta ilerledikçe bencede rahat alışveriş yapamayız gibime geliyor,

birde kızlar şu bakıcı olayını dün eşimle konuştuk, o yatılı biri olması şart diyor, dayanamazsın diyor. hatta ona iki bakıcı tutmanız gerek diyorlarmış. yeni eve taşındık 3+1 ama biraz plansız bir ev. ben bakıcıyı sadece çocukların odasında yatırabilirim. kafam karıştı anlayacağınız.. neyse önce sağlıkla gelsinlerde gerisi Allahın izni ile çözülür.

listelerinizi bekliyorum

kayra gunaydın..............nasılsın................
tarcın ınş gereklılerı alıcam 26 yı bulayım ınş..............valla yatılı bakıcu ıstemem esımde dıyo hayır ıstemem ben........evımde bebegımın odasında yabancı bırı ıstemem ..........ben her seyıyıle ılgılenmek ısteyen bı anneyım tek cocuk baktım kı oğlum çok huysuzdu zor olucak mutlaka ama gunduz alıcam bı yardımcı...........gece ınş emınım bı şekılde duzene koyucam tek kısı daha ıyı duzene koytuyo cunku...........buyukler ols bıle cok ıstemem herkesten bıses cıkar..............ınş yasayıp gorucez..........yetrkı saglıklı ols............gunduz ev ışımı yapacak bırıde old sobnra ben bebışlermle ılgılenırım..............sallanan otomatık besıklerdende alıcam ınş o zaman cok ıyı olur ...............ınş rabbım kolaylık verecek...................hele bı dogsunlar gorecez ınş

ya abla 20 . haftadan sonra yavaş yavaş alsak erken mi olur.bende başlasam diyordum... doktor 24.haftadan sonra sana dışarı çıkmayı yasaklıcam diyo...

nıye 24 b haftada neden kı hersey ıyıyse ınş cıkılır gercı bende normalde cıkmıyorum dra gıderken onbeste bır anacaddede hast ve o yol ustunde bıcok bebek msgzası var sagda arabayı durdursam ınıp yarım saat baksam alırız cogu gereklı seylerı ınş............ınternetten bakıyorum bıde gerekenlerı lıstelesem samımı ıkı ark var cok zevklılıer alılrlar bana..............o yuzden o kısmı cok dert etme nasılsa dra gıdıyosun o gun ugrar alırsın gerekemlerı doguncada ınşlş saglıkla kalanları alırız ınş................zaten ben toplasan bes kez cıktım dort aydır..............gerekenler hastane ıçın...........gecelık corap ıç camasırı.........hırka........yada sal.........ped................terlık foto mak cep tel sarj..............
hast ınş ozel cok sey gerekmıyo...............bebekler ıçın badıler uzun kısa en kuçuklerden........takım.........hırkalar battanı...........bez.........ıslak mendıl bıberon..........patık bere.........normal agız bezı...........poset............gerkınce alınır eksıkler cantamı ınş kısmetsse 26 dan sonra hazırlıcam yanı kasımın sonuna hazırlarım ınş aralık beklıcem ınş ocak bası doğumum olur ınşşşşşşşşşşşşşşşşş 35 36 oluyo

doktorla alışveriş yapacağım yerler ters aynı gün olmaz da.... ben çok gezerim takıntılıyımdır . her çarşıya çıktığımda tek tek alsammı diyorum. 20. haftayıda geçiriyim....

muallim abla ben avrupa yakasındayım. Ben de bu aya kadar dr dan dr.a çıkıyodum dışarı. Ama bu ay nerdeyse her hafta sonu eşimle çıkıp dolaştık. Evde tüm haftasonu sıkılıyorum.Ama bu sefer gittiğimde dr haftada 1 veya 2 kez 5-10 dak. yürüyüş yapabilirsin dedi. Yine evde oturcaz mecburen. Arada bi kaçamak yaparız ama.
Ben her bebek için, 1 polar, 2 penye battaniye almayı düşünüyorum. O da çok gerekiyormuş. Gerçi 1 tanesi hastane çıkışlarında bulunuyor.

elıtu ınş bısey olmaz arar ara cık yorulmadan zaten 25 26 dan sonra zorlanıcaz .............ınş alışverısıde az az yaparsın............kayra 22 yı gec ınş basla .........ama sımdı cok buyuk bebe magzaları var hersey var orda gır bak al enzazından gereklılerı ............bızım halımız begendım begendmedım olayına bakmıcak............ınş doguralım saglıkla gıder alırız gezerız bısekılde..........

kayra o yaptıgın lıste nerde kımler vardı sırada o lısteyı yenıleyelım..................ıkız üçüz faretmez......................sıra sıra gıdelım ınş..............sanırım sende ocak sonu beklıcen

ya allah allah bu dr.lar delimi ne? kızlar hamişler size söylüyorum ben 32. haftalara kadar dışarıda fink atıyordum daha 18. haftalarda eve kapanırsanız yandınız( tabii düşük riski olanları ayırıyorum) ama kendinizi bu kadarda kısıtlamayın valla altımda oturan tek bebege hamile bir kız vardı elinde ekmek poşetiyle yukarı çıkamazdı yatar dururdu bende 3 tane olduğu halde zıpır gibiydim bu biraz yapıylada alakalı unutmayınki hasta değil hamilesiniz tabiki çogul gebelik daha zor ama kendinizide eve mahkum etmeyin benim dr da hiç bir zaman sakın aman haaa dışarısı yasak demedi,valla koca karnımla pazara piknige çarşıya marketlere her yere giderdim insanların dönüp dönüp bakması ayrı konu tabii..ama tabiki hep eşimle yanlız çıkmazdım hiçç

muallimcim takılıyorum canım arada tuba yokmu ortalıklarda?mehlika resimlerinize baktım kızz çokk tatlılar bende yeni resimler ekledim

ya aynur kımseler gırmez oldu nerdeyse...........bıkac kışı kaldık ...............doğuranlar yoğun tabı .........ınş rahatlarda gelırler............sen masallah ıyıymıssın...........tedırgınlık bıtmıyo ama her daım...........ınş bı sekılde tamamına ererız...........dr lar bızden tedırgın...........sen su otomatık sallanan besıklere ne dıyon ben ınş alıcam yalnız olunca koyarım hafıf sallanırlar.............rahatlarlar sonra ıoda alıcam ınş ama yataklar buyuk kuçuk almak lazımkı bı odaya gırsın hepsı..............araba pose-tı alırız bıde ..........araba sonra gerekırse dıyorum sen ıkız bebek arab mı aldın tek tek mı

canım sallanan beşikleri bilmiyorum fikir veremem o kunuda sanırım tuba almıştı

bende bir tane ikiz arabası bir tanede tek araba var çokta rahat oluyor ikisi arabaya zor sıgıyor yakında onuda değiştiricez sıgamıyoruz valla :)))

hadı ya sığmıyolar yanı o zaman gerekırse tek tek almak daha makul...........gercı araba bı yasından sonra gerekır sanırım bır yasa kadar posetle tasınırlar pek çıkmam gıbı dısarı zaten arabam var öle gecer dıyorum hayırlısı ınş...............sen tek baktıun dımı hala tekmısın.............

evet tekim canım..ama arabaları tek tek 3 tane alırsan hiç sıgmaz hem 2 kişi 3 tane aramayı nasıl kullanıcaksınız

bizde ilk7_8 ay araba kullanmadık ama bizimkiler kışa denk geldi güzel havalarda koyarsın bebek arabasına gezersiniz onlarda etrafa insanlara falan bakarlar değişiklik oluyor hem güneş görüyorlar neyse doğsunlarda anneleri ihtiyaç olunca hemen alırsın sen doğumdan 3_4 ay sonra falan kullanırsın bebek arabasını yaza denk geliyor

ınş canım ınş..................evet tektekde tabıkı zor..............ay eskıler gıbı yapmak gerek bırını sırtıma baglım bırını karnıma bırıde arabada .................ay tamam ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…