z Anneleri biz de burada bulualm

ERGUDER merhaba canım daha önce de belirtmiştim..okumadın sanırım..Ben de bursadanım..11 haftalık üçüz anne adayıyım ..

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin bende clexane 0.4 kullanıyorum günlük doz şimdilik daha sonra doz artırılacak inşallah bizde aranıza katılırız sağlıkla nediyim daha çok erken dr her nekadar sağlıklı artıyor desede keseleri kalp atışşlarını duymadan hamileyim dememek lazım aslında ama insan kendini kaptırıyor işte çok sevindim sizlerin olmasına benimkide ücüzse aynen sizler gibi devam edicem gerçekten sizi buldğuma çok sevindim:)

benim hcg 116 dan 48 saat sonra 477 çıktı üçüz olabilr dediler sizce nasil değerim sizinki nasıldı ücüze benziyormu gerçekten:)

Son düzenleme:
kızlar benim hayalimde üçüz annesi olmak ama merak ediyorum nasıl dışarı çıkıyonuz zor oluyomu çocukların bakımı nasıl mutlaka yardım gerekiyormu ben yanlızımda

2 aylık bir tane kızım var ona yetişmeye zorlanıyorum ağladığı zaman ne yapacağımı şaşırıyorum, aynısından 2 tane daha olduğunu düşünemiyorum bile.. allah sizlere sabır ve kolaylık versin. gerçekten zor olmalı ama yinede bu yumurcaklar için herşeye değer..

canım benim microenjeksiyon sonrası dondurulmuş tedaviyle gerçekleşti gebeliğim..B HCG ye çok takılma değerler çok yüsek olup tek bebeğe ortalama bi değer olup çoğul gebeliğe işaret edebiliyor..Benim değerim 12.gün 1391..14.gün 3967 idi..
Şöyle de bi örnek vereyim sana..ilk micro tedavimde ise..12.gün 687 idi..onlar dördüzdü..ancak kalp atımları durmuş ve kaybetmiştim..kürtaj oldum sonrasında..

iyi akşamlar kızlar iğne ve haplardan bahsetmişsiniz ben sadce corasprin kullanıyorum bana iğnede yapılmadı testte sizce başka doktorada gitsemmi yoksa herkesin farklı olabilirmi bide çoğul gebelikte bulantıların erken ve şiddetli olduğunu duymuştum ama bende hiçbişey yok arka taraftada sordum cevap alamayınca burayada yazıyım dedim kaçıncı ayda karnınız belirginleşti normal bir gebelikten çabukmu:CüvCüv::asigim:

Son düzenleme:

canım ben de sadece bebe asprini kullandım.onu da 11.haftada bıraktım.ayrıca benim doktorum da bulantımın çok şiddetli olacağını söylemişti çoğul olmasından dolayı ama benim sadece 1-2 hafta bulantım oldu onda da çok şiddetli olmadı.karnım da 2.ay bittikten sonra belirginleşmeye başladı.bu da kişinin vücut yapısına göre değişiyomuş zaten..

:1hug:canım cevabın için çook ama çok teşekkür ederim zor bulunca insan herşeyden tedirgin oluyor rabbim kuzularını ve seni korusun:asigim:

:1hug:canım cevabın için çook ama çok teşekkür ederim zor bulunca insan herşeyden tedirgin oluyor rabbim kuzularını ve seni korusun:asigim:

bizde kan pıhtılaşması var daha once bu yuzden bebeklerimizin kalbi durdu bu yüzden drlar bize bu igneyi veiryor rutin bir olay değil yani meraklanma

teşekkür ederim bade bade cevabın için rabbim kuzularınıza sağlık sıhat versin kızlar doğuma kadar kaç kilo aldınız ve çok çatlağınız oluştumu

ben 25 falan almıştım çatlak ne kelime karnım haritaya döndüü en kötü yanı zaten karnının iğrenç olması

Kızlar herkes slm!
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Biraz bizden haber vereyim dedim. Bebeklerim birer gün arayla çıktılar hastaneden çok şükür.Ama çok minik yavrularım.Onlar geldiğinden beri işm gücüm yemek yiyip bebek emzirmek.Anneler iyiki burda.Onlar da ev işi ve yemekle ilgileniyolar. Ama hiç şikayetçi değilim, hayatım yepyeni anlamlara kavuştu, dünyam oldu miniklerim.
Aynurcum, benim yaram çok acıyo, geçmek bilmiyo. Ama ben hiç dinlenemedim, hiç yatamadım.Sürekli bebekleri emzirmek için kalktım.İlk günler çok fazla hastaneye gittim, ondan mı bilmiyorum.senin uzun sürmüşmüydü iyileşmen. Ben bebişlerden ikisini emzirip birine dönüşümlü olarak mama veriyorum. Kızım yormuyo çok şükür ama oğullarım bayağı uğraştırıyo.Senin miniklerin nasıllar canım? sanırım şusıra tek bakıyordun.Allah kolaylık versin.
Hamile arkadaşlar, doğumdan sonra herşey unutuluyo, sıkın dişinizi.Öptüm hepinizi.

mehlikacım gözün aydın canım benden tavsiye benim bilgisizligime denk geldi hemen süt pompası al aradada pompala hem sütün çoğalır hemde onlar dinlenirken kenarda sütün olur ben emziriyordum sonrada mama veriyordum yetmedigi için şu anda seninkiler çok güçlü çekemiyorlar pompa işe yarar ben bebişler gögsümü bırakınca pompa aldım tabi emme gibi olmuyor sütüm günden güne azaldı şimdiki aklım olsa bir yandan sagar sütümü çogaltırdım tabi sizin gibi şanslı değildim üçüz bebek büyüten biriyle konuşma fırsatım olmadı bebişlerim 3 ay emebildi. canım benim ameliyat yerim çabuk iyileşti ben evimde doğum yapamadım ankaraya gittim tabi yatıpda keyfini çıkaramadım sürekli ayaktaydım ilk hafta yerimden zor kalkıyordum ama çok çabuk iyileşiyor endişe etme kendine iyi bak beni merakta bırakmayın tubiş sendeeeee zaten özlem yok bide siz gitmeyin

Aynurcum, ben zaten pompa kullanıyorum.Bebişler hastanede kalınca mecburen pompayla sağdık sütümü, şuanda da oğluşlarım tembellik yaptığında sağıpta veriyorum, mama da yiyolar.Dediğin de çok haklısın, pompa çok işe yarıyor.Benim ameliyatım biraz zor geçmiş, belki ondandır çabuk iyileşemem. Ama bebişlerim için biran önce düzelmek istiyorum. Canım sen bilirsin sağılan süt oda sıcaklığında nekadar bekletilebilir? bi de su vermeli miyim bebeklere?

mehlika gözün aydı canım kuzularına kavuştun demek alllah kolaylık versin senden ve ayurdan çok şey öğreniyorum eşimle not alıyoruz kısa kısa ben 7. haftadayım daha çok erken ama şimdiden heyacanlanıyorum

Sağol pitos.Darısı başına canım.Hamileyken çok uzun bi süreç gibi gelyo ama çabucak geçip gidiyo zaman.İnşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.Ben de burdan çok şey öğrendim.En önemlisi de yirminci haftlarda ciğer iğnesi yaptırmak oldu.Bebişlerim küvözde kaldı ama bu iğne sayesinde solunum sorunları olmadı çok şükür.Sen kendine ii bak canım, biz zamanı geldikçe bildiklerimizi paylaşırız.Seninle bizde haftaları sayıcaz zatenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…