hoş geldin aramıza:)ben de 19.haftamdayım ve üçüz bebişleim var..hamile kaldığımda 46 kiloydum boyum da 1.59.şimdiden 10 kilo aldım.dr.um başta çok zayıfsın taşıyamazsın falan dedi ama şimdi onon da içi rahat..ben de 11.haftaya kadar kan sulandırmak için asprin kullandım.iğne olmadı hiç.inşallh sağ salim alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza..
Canım öncelikle hakkında hayırlı olsun ikiz de üçüz de ne olursa olsun sağlıklı olsun da..
Ben de 11 haftalık üçüz anne adayıyım..kan sulandırıcı iğne + corasprin kullanıyorum hamileliğimin başından beri..daha öncesinde pıhtılaşma testlerimde düşük düzey pıhtılaşma sorunum vardı ..önlem amacıyla devam ediyoruz..
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin bende clexane 0.4 kullanıyorum günlük doz şimdilik daha sonra doz artırılacak inşallah bizde aranıza katılırız sağlıkla nediyim daha çok erken dr her nekadar sağlıklı artıyor desede keseleri kalp atışşlarını duymadan hamileyim dememek lazım aslında ama insan kendini kaptırıyor işte çok sevindim sizlerin olmasına benimkide ücüzse aynen sizler gibi devam edicem gerçekten sizi buldğuma çok sevindim:)
benim hcg 116 dan 48 saat sonra 477 çıktı üçüz olabilr dediler sizce nasil değerim sizinki nasıldı ücüze benziyormu gerçekten:)
canım benim microenjeksiyon sonrası dondurulmuş tedaviyle gerçekleşti gebeliğim..B HCG ye çok takılma değerler çok yüsek olup tek bebeğe ortalama bi değer olup çoğul gebeliğe işaret edebiliyor..Benim değerim 12.gün 1391..14.gün 3967 idi..
Şöyle de bi örnek vereyim sana..ilk micro tedavimde ise..12.gün 687 idi..onlar dördüzdü..ancak kalp atımları durmuş ve kaybetmiştim..kürtaj oldum sonrasında..[/QUOT
benimde bir bebeğimin kalbi durmuştu kurtaj olmuştum sağlıklı olsunlarda sayıları onemli değil aslında diğmi inşallah bu kez herşey yolunda gider bu üçüncü gebeliğim inşallahta sonuncu olur
ERGUDER merhaba canım daha önce de belirtmiştim..okumadın sanırım..Ben de bursadanım..11 haftalık üçüz anne adayıyım ..
ERGUDER merhaba canım daha önce de belirtmiştim..okumadın sanırım..Ben de bursadanım..11 haftalık üçüz anne adayıyım ..
iyi akşamlar kızlar iğne ve haplardan bahsetmişsiniz ben sadce corasprin kullanıyorum bana iğnede yapılmadı testte sizce başka doktorada gitsemmi yoksa herkesin farklı olabilirmi bide çoğul gebelikte bulantıların erken ve şiddetli olduğunu duymuştum ama bende hiçbişey yok arka taraftada sordum cevap alamayınca burayada yazıyım dedim kaçıncı ayda karnınız belirginleşti normal bir gebelikten çabukmu:CüvCüv::asigim:
:1hug:canım cevabın için çook ama çok teşekkür ederim zor bulunca insan herşeyden tedirgin oluyor rabbim kuzularını ve seni korusun:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?