z Anneleri biz de burada bulualm

canım otomatik sallanan beşiklerden Kaswa sanırım piyasanın altında bi fiyatla almıştı. istersen özelden bi sor nerden ve ne kadara almış..

burdan nil le esra doğurdu...canım esradanda hiç ses çıkmadı yaaa..bebeği nasıl acaba...telefon numarasıda yok

nehir--- y.ceylan---- papatya---- muallim----- humeyra---elitu----tarcınım---selinius---kayra----

selinius la ben ikiz olduk ama sonradan bizim haricimizdekiler üçüz ikizler için oradak topiğede bakmak lazım..... sıra değişir tabi ozaman

sagol evet buydu kayra............esra erken doğum yapan ınş ıyıdır bıde gecenlerede doğuma gıdıcem dıyen vardı o kımdı ceylanmıydı................zaten su an papatya var..............sonra ayse var ama gırmıyo epeydır..............aynılar neredeyse ...........sonra ınşşşşşşşşş ben.........ınş sız...........
wavycım kaswa ıle konuştum ınş onun aldığı yerden alıcam..ınşşşşşşşşşşşşşşş.................

hayırlı bereketlı cumalar ols ınşşşşşşşşşşşşş........................nerde hatunlar bugun............kayra nasıl gıdıyo...............kımdı ya reduksıyon olucaktı.............haber varmı ...............

Günaydın kızlar.Hayırlı Cuma'lar.
Eskisi gibi fazla giremiyorum.Rahatsız oluyorum fazla kaldığım zaman blg başında.Artık ağırlaşıyorum gün geçtikçe.Allah'a şükür pek fazla sıkıntım yok.Pazartesi kontrolüm var.Sizler nasılsınız?

papatyacım dikkat et kendine... maşallah 28 haftaları gördün... 35 leri görürsün inşallah... bundan sonra risklerin artıyor... yat dinlen iş falan yapma arkadaşım...

salı oldum cnm.... canım iğne girerken acıdı baya.... 1 gün hastanede kaldım... bişi yok dedi ve 15 gün sonrasına randevu var dedi.... ama benim karnım ağrıyo hafif hafif.. normalmiki??

nısan gecmış ols ınş agrılarda gececek..................dınlen.................
papatya masallah ıyısın ınş 5 6 haftan kaldı ınş.................dayan ınş bende arkandan saglıkla gelırım.............

olabilir cnm.... muallim sen özelde öğretmendin dimi?? bişi sorucam. biz hastaneye yattığımız zaman veya herhangi bi tedavi olduğumuz zaman okula faturası geliyo sanırım dimi??? bu faturada ayrıntılı herşey bulunuyomu ya... kafam buna takıldı... bana epikriz raporu verdiler... aman allahım herşey var içinde nasıl karunduğumuz bile.. hiç özel hayat denen bişi kalmadı anlıcan...

canım ben ozel sektorde yaptım hep ve coğu kez yaza getırdım tedavılerı .........ama rapor var ve raporda fatura yok hersey yazılı dıye bısey yok bılıyorum..............cok anlamsız olur resmı yapanlar sana daha ıyı bılgı verır........ama kafayı takma ya bebışlerın ols da boşver ama tabı herseyı bılmelerı hoşolmaz..........sadece rapor yazılı verılır

gerçi öglen oldu oğlanların kahvaltısı üstü başı etrafı toparla pilates yap anca geldim şu andada başım dönüyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…