z Anneleri biz de burada bulualm

kızım masallah bıde plates ha...................ınş bızde doguralım yaparız.................bebışler artık buraz usludur dımı

valla her zaman ebru şallıya yatişemiyebiliyorum o zaman kendim yapıyorum..ee ameliyat olucam biraz kilo vermem lazım

elıtu nasılsın..............papatya nasıl gıdıyooooooooooo ..............aynur kız ne amalıyatı toplatcan mı...............ya daha dur bı yılk gecsın toplıcak o gobuş...................bı tane daha doğur da öle

kız muallim zaten 1 yıl geçti hemen değil zaten daha zamanı var karın gerdirme ameliyatı benimki, toplanmış haliyle berbattttt öyle böyle değil inşallah sizinkiler öyle olmaz
aslında bir kız istiyorum ama hem 4 çocuk çok olur hemde kız olucagı garanti değil ..üçüncüsüde bunlar tüp bebkle oldu canım 3 tane varken bir dahamı tedaviye gideyim ayolll gülerler adama

ya nıye gıulsunler bı daha dene bence sonra tam yaptır vucudunu................ay ınş benım öle olmaz korkarım karın amelıyatından kolay degılmış .................

Geldim ama geç kalmışım yine. Ya bu ay rahatım derken bulantılar yine geldi galiba. Akşam yediklerimi çıkarttım. Şimdi de yine midem berbat. ınşallah devam etmez. En azından yemeğimi falan yapmaya da başlamıştım. Devam ederse yandık

kızlar bizim üçüzlerin annesi şu an ameliyatta.yarın size haber vericem dua edin olurmu iyi geceler..

Selam kizlar cogul annelrin sitesini inceliyorum da simdi yani amerikadadki benim yasadigim yerde 5 annesi vardi 33 haftda dogum yapmis en kucugu 1.5 kg en bugugu 1.9 kg dogmus bir baska 5 siz annenin de nerdeyse 31 haftada dogum yapmis.kendinize cok dikkat ederseniz ve son 10 hafta sureli dokotr gozetimi ve hastanede yatmak mumkunse herkes cok saglikli bir sekilde dogum yapabilir sanirim.

derya ınşşşşşşşşş kolaycacık kavusur bebışlerıne sıkıntısız ınş .........haber ver rabbım yardımcısıu ols darısı bıze ınş kacıncı haftaydı kac kılo doğdular yaz
ruzgar ne guzel masallah besız mı.............burda ımkansız bı sey nerdeyse...........dr hemen alıyooo.............cok guzel ya........ınş darısı bıze.............

Benim zaten ordaki doktorlara guvenim gittikce azaliyor her kotu haber alisimda yani turkiyede yasam ikize bile reduksiyon onericekler bu kadarmis aciziz dogumda ya.bu arada bu bahsettigim 33 haftada 5 siz doguran hanim benim dogum yaptigim hastanede yapmis dogumu ve 28 haftadan sonra hastanede kalmaya baslamis.kizlar inanin kendi gozumle gormesem su kuvez olayini inanamazdim.okadar titizler ki her konuda bir kullanilan sey bir daha kullanilmiyor her bebege donusta elelr yikaniyor eldivenler deisiyor.surekli rapor tutuyorlar aileler ozel kiyafet giyiniyor.Birde buraki sistemde kadina es sorulmaz bebegi anca anne cikariri pek cock konuda annenin izni olmadan birsey yapilmaz baba olsa dahi zaten annenin soyadi ile cagriliyor yani evliysen ve soy adini deismediysen senin soyadinla bebege islem yapiliyor.

evet ya haklısın cana kıymet var burda hele hıç onem verılmıyo kuçuk doğuyosa hast rezalet mıkroptan olen bebekler ..............gercektemn zor galıba nasıl olsa doğuruyolar dıye heralde amerıkada nufus az o yuzden kıymetlı bebekler bence..............burda coğul gebelık basarısızlık dıye nıtelendırılıyo hedef tek bebek............bu sefer reduksıyon oluyoo hepsı zor yanı............moral veerılmıyoo anneler devam dıyoruz................ınş basarırız ınşşşşşşşşşşş

günaydıın hatunlar bugün kocamda kızımda evde...sanırım dışarı çıkarız.kızın grip aşısı vurulcak.... kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.

selam herkese..kuzuların yanından geliyorum.annemiz 34hafta 6 günlükken doğum yaptı.iki kız bir erkek oğlumuz 2 klo kızların 1450 diğeri 1500.genel sağlık durumları iyi ama birisi solunum cihazına bağlıymış inş. oda kısa zamanda normale döner dualarnızı eksik etmeyin darısı sizin başınıza olur inş.kendinize dikkat edin

ay masallah cok guzel ınş hepsı saglıkla gelır evıne cokkkkkkkkkkkkk selam darısı bıze ınşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar herkese merhaba.öncelikle çok üzgün olduğumu söylemek isterim.23 eylül sabah 8de 27+3 günlük doğum yaptım üçüzlerime.iki kız bir erkekti bebeklerim.erkek 1300gr.kızlardan biri 1250gr diğeeride 840 gr doğdu.erkek bebeğim iki gün kızların biri 4 gün biri 8 gün yaşadı.şuan hepsi melek olup cennete uçtu teyzeleri.bir bir kaybettim meleklerimi.bunları size yazmamın sebebi sizi üzmek değil tabi.sadece kazandığım acı tecrübeleri sizinle paylaşmak.bir çoğumuzun bildiği anneye ve bebeğe hiç bir zararı olmayan ciğer geliştirici iğnelerimizi vurduramadığımız için bebeklerimiz solunum yetersizliğine bağlı beyin kanaması geçirip vefat ettiler.ne olur kızlar ihmal etmeyin.bana doktorum 30.hafta dedi.bilemediki erkenden doğacaklarını.ve çok acı iki kuruşluk iğne sebep oldu diye düşündükçe acımız katlanarak büyüyor.tüp bebekti meleklerim.ne emeklerle ne umutlarla bekledik onları herkes gibi.ve size tavsiyem mutlaka kaçıncı haftada olursanız olun mutlaka dinlenin iğnelerinizi ilaçlarınızı ihmal etmeyin neolur.hiçbir rahatsızlığım yoktu benim.bel ağrısı çektim meğersem doğum sancısıymış.ihmal etmeyin bel ağrılarını.eğer dinlenince geçmiyorsa mutlaka doktorunuza başvurun.kimsenin aynı acıları yaşamasını istemiyorum.takdir ilahi böleymiş mutlaka boynumuz kıldan ince.ve bir tavsiyemde tam teşekküllü bir hastanede kontrollerinize devam edin anne ve bekler sürekli takip altında bilinçli personel tarafından kontrol edilsin.devlet hastanesinde yattım 15 gün.bie Allahın kulu bana iğneyi yaptır demedi.30.haftamı beklememi sölediler.bu kadarınada pes diyorsun yani.kızlar bebekleriniz ve sizler Allaha emanet olun inşallah.Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları (amin)

özgezümra nasıl üzüldüm, ve duygulandım anlatamam. allahım sana ve eşine sabırlar versin. kolay bişey deil arkadaşım. üzüntünde ve kızgınlığında çok haklısın, insanlar ne kadar sorumsuz ve umursamaz inanamıyorum. bizi de uyardığın için çok teşekkür ediyorum. üzülme demeye, teselli yazmaya dilim varmıyor ama sabırlı ve güçlü ol, allahım bir daha yaşatmasın bu acıları unuttursun, güzel bebekler nasip etsin inşallah. ne kadar üzülsek de kader demekten başka çaremiz yok...sen de allaha emanet ol

canım yaaaaaaaaaaaa cokkkkkkkkkkkkkk uzuldunm cok..................hep korkum ondan ıste ...........korku bıtmıyo saglıkla gelene dek cok acı ya..................rabbım sabır versın ınş canım bol bol................aslında ıkısının kılosuda ıyıyımış drun 26 haftalarda yapsaydı cıger gelıştırıcıyı gec soluyolar genelde............ne desek boş kısmet degılmış elbet ama cok zor ıyı bak kendıne canım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…