z Anneleri biz de burada bulualm

canımmm benimmmm tüğlerim diken diken oldu.... allah sabır versin size... ama bilyorsun bazen olacaklar önüne geçilmiyor... kaderleri böyleymiş... metanetli ol bitanem....

Özgezümra, çok üzüldüm canım.Allah sabır versin.Hiçkimseye yaşatmasın.ciğer iğnesi gerçekten çok önemli ben de burdan öğrenip yaptırmıştım.Kızlar sakın ihmal etmeyin.Ama özgecim sen kendini sakın suçlu hissetme.iğneden olmayabilir neyazıkki erken doğmuş meleklerin.

özgezümra başın sağolsun camım . Çok üzüldüm ve duygulandım. Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın. Sana da sabırlar versin. ınşallah tez zamanda yüzn güler Allah yeniden evlatlar nasip eder de bu acıları bir nebze olsun hafifler.

muallim maalesef bulantılar geçmedi. 2 gündür kötü sayılırım ve hiç halim de yok. Evde dijital tansiyon aleti var ama hep normal çıkıyo tansiyonum. Eczaneye gittim bugün yine yüksek 13-9 çıktı. Tuzsuz da yiyorum ama, Allah yardımcımız olsun inşallah.

elıtu bazen oluyo bu aylar ınş gecer ama tansıyonun azcık yuksek dra söle mutlaka.............bol su ıç..............kraker ye.............ınş rabbım yardımcımız ols ................

özge canım inan tüylerim diken diken oldu. allahım sabır versin canım. onlar seni cennetin kapısında bekleyecekler canım benim..
benim doktorumada sordum ciğer geliştiriciyi. vurduralım mı dedim önlem olarak. gerek yokki niye vurduracaksın dedi.(

selam hanımlar iki haberle açtım bu gece topiği...... özgecim ne desem boş sana... kelimelierin kifayetsiz kaldığı zaman bu işte.... üzülme demek boş... söylemek kolay.... ben sana bol bol sabır diliyorum allahtan.... kaybetmek hayırlımı evet belkide bazen hayırlı.... bunuda söylemek zor belkide diyeceksinki ne yani evlat acısı hayırlımı olur ama hayırlısı buymuş demek gerek... sağlıksız 3 evlat yaşıyor olabilirdi şimdi ve sen hergün bir kere bir kere daha ölebilirdin... bu acıyıda unutmayacaksın ama.... rabbim buna dayanma gücü verecek inşallah..........

dery.a cım ve eşi sisinde gözünüz aydın.... allah analı babalı büyütsün... hayırlısıyla sağlıkla evinize hep beraber dönersiiz inşallah...

muallim abla herkesin bir olmuyor demekki. yanlış anlama ama yaşlarımız malum 20 li yaşlarda değiliz artık. taşıdığımızda normal bir yük değil.normal hamile muamelesi yapamayız kendimize.... ayrıca tedbir için erken yapmıyoruz alışverişi güya ama olan doğumdada oluyor işte... mevlam nasip ettiyse kullanırlar inşlalh......... etmediyse elden gelen birşey yok.. seninde hafta bayağı ilerledi artık yap alışverişini yat dinlen evde............ sadece doktora gitmek için çık........ablam bizim kendimize herkesten daha çok dikkat etmemiz gerek..

iyi geceler kızlar özgecim başınsagolsun canım ama kendini suçlama benim bildiğim kadarıyla o ciger geliştirici igneler erkende yapılamıyor yoksa her çogul hamileye dr. lar en beşten yaptırırdı ne olur ne olmaz diye bende yanlış hatırlamıyorsam 30. haftalara girdikten sonra yaptırdım o iğneleri allahın takdiri canım allah sana sabırlar versin...

derya canım bebeklerinle mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum sana tanımıyorum seni ama hayırlı olsun canım

kayra kız ıyıce yaslı yaptın bızı.............neysem haklısın dıkkat edelım ama hersey kısmet ..........rabbım ınş tamamına erdırır..................arkadaslar deryanın bebeklerı degıl onun arlkadasının bebeklerı oldu...............ınş darısı basımıza bu tedırgınlık cok zor ya

abla biz tedbirimizi alalım ... tevekkülümüzü öyle edelim....... dediğim gibi herkes bir değil.... en azından keşke yatsaydık demeyiz yada dedirtmeyiz.... ayrıca tamam yaşlı değiliz de ... çoğul gebelik içinde pek genç te sayılmayız artık.....

Kayra dediğin gibi insan gitgide ağırlaşıyor. Ben de inşallah bir dahaki kontrolüm 21,haftada. O kontrolden sonra alışverişi yapmak istiyorum. Bugün hem azcık yürüyüş olsu diye eczaneye gittik eşimle. Evimle arasında bir cadde var. Gelirken tık nefes oldum. Merdivenleri bile çok zor çıktım. Düşünün artık. Allahım yardımcımız olsun. Güç kuvvet versin inşallah. Yavrularımızın da sağlıklı sekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah.

gunaydın...............kayra ben zaten her dr dan dra cıkıyorum sayılır o gun azcık dolasıyorum.........28 den sonra ınş gerekenlerı azcık alıcam..............cantamı hazırlarınm...........dogsunlarda ınş gerekenlerı odayı vs alıcam..............rabbım yertrkı ol desın...............ama duyuncada ınsan tedırgın oluyo ..................elıtu hadı sende gelıyoon arkamdan ınşşş ıyı oluruz.........

valla kıslar sizlerin dinlenmek için vaktiniz var... ben çalışıyorum, gerçi 3 aydır evdeyim ama bundan sonra çalışacam... doktor ne zaman rapor verir de beni izne çıkartır bilmiyorum.. sordum ama çalışabilicek durumdasın dedi... doktorlar bunu hep söylüyo ama erken doğum riskini bizler taşıoruz ve bizler üzülüyoruz... herkese allah kolaylıklar versin. evladını bağışlasın inşallah...

nısan aynen öle malesef erken doğum sıkıntısı var denıyo hemde calış denıyo yorma kendını otuzıkıncı hafta verıyolar doğum ıznı çogullara...................

kızlar nasılsınız..............su yırmılı haftaları bı atlatsamm ınşlşş rahatlıcammmmmmm................papatya nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaa senı gormesem rahat etmıyom kız ..........ınş senın az kaldı ..............ınşşşş

sağolun kızlar.darısı size olur inş. oğlumuz yarın annesiyle beraber çıkıyo hastaneden kızlar 1800 olunca çıkacaklarmış çok şükür.kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun.özgecim .Allah sabır versin canım inş hayırlısıyla kavuşursun bigün bebeğine...

ınş hersey ıyı olur........sımdı bakması var arkadasının......bızde ınş kavıusuruz.......

nısan aynen öle malesef erken doğum sıkıntısı var denıyo hemde calış denıyo yorma kendını otuzıkıncı hafta verıyolar doğum ıznı çogullara...................

çok garip bilmiyordum.... iyide 28 de falan doğuran çok ki....... bence 24 haftadan sonra izinli olmalı.....

herkese merhaba nasılsınız canlarım ben yorgun ve bir okadar uykusuzum bebişler uyurken kaçıverdim buraya kuzuzlarım iyiler şükür ama diğer oğlum hala küvezde buhafta çıkıcaktı aslında ama sıkıntısı tam geçmediği için dr bir hafta daha bekleticek çok özlüyorum onu onun haricinde herşey yolunda şükür bebişlerin kontrolleri aşıları falan derken hiç oturamaz olduk evde sizler nasılsınız inş iyisinizdi doğum yapan falan oldumu geçmişi okumaya fırsat olmuyor herkesi çok öpüyorum
lotusun bebeği çıktımı
nilin bir oğlu çıkmış diğerleri iyiymiş onlarda çıkana kadar nil hastanede kalıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…