z Anneleri biz de burada bulualm

pıtos cok sevındım ıyı olman guzel yaaaaaaaaaa yoğunsun tabı..............ınşoğlunda gelecek...........nılde lotusda ıyıdır ınş haber yok...............baska doguran yok sanırım sıra papatyada..............

kayra. ben ve muallime aramızda tam 3 er hafta var. opuyorumnanaktan Allahım sırayla sağ sağlim bebişlerimizi de kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

evet yaaaaaaaaa ınş zamanlarımız cok yakın..............nerdeyse aynı ayda bıle doğutruruz...............ınş mutlu ve sevınçlı oluruz ınşşşşşşşşşşşşşşş................elıtu tam bellımı cınsıyetler.....................sen bı hafta sonra ayrıntılıya gırcen.........doğumu nerde olucan medıcana seryana coğul bana 2 5 dıyo...............hayırlısı artık ınş kuvezle sıkıntımız olmaz ınşşşşşşşşşşşşş

kıslar ikizl gebelerde çalışamaz raporunu 30. haftada veriyolar. tekil gebekere 30. hafta bence üçüz olunca 28 falan olmalı diye düşünüyorum. doktorunuza sorun bence.biliyorsunuz mu bilmiyorum hala çalışırken doğumunuz gerçekleşirse devlet gebelik maaşını vermiyor. bilginiz olsun boşuna yakmayın.

wavy ben sordum ssk ya baglıyız ve ssk yetkılı bırı 32 dedı bende kızdım üçüz farklı olmalı dedım yok dedı tr de sanırım üçüz sımdı cogaldı kanun degışmelı bence................zaten cıogu bu haftada doğuruyoo dedım hayır dedıler ...............neyse zaten daha sonrasında calışamıcam ınş............cıkısımı ıstedım ısyerınden ugrasamam hıç..................

CANIM söylenecek söz bulamıyorummm..çok duygulandım..allahım sana ve eşine sabır versinn..evet bahsettiğin gibi o iğne çok önemli benim dr benim ısrarım üzerine 28. haftada başladı ve 5 hafta boyunca her pzt 4 doz vuruldum..ve benimkiler 34. haftada 1830 ve 2000 doğmalarına rağmen girmediler kuvöze..her hafta vurulmamın nedeni ise bu iğnelerin etkisinin geçici olmasıı..dr güvenin arkadaşlar ve ısrar edin iğne içinn

canım bende ssklıyım ve ssk göçen özel hastanelerdeki dr raporuda geçerli. ve benim doktorum 30. hafta olarak çalışmaz raporu düzenledi ve verdi. bi sıkıntı olmadı..

wavycım hayırlısı hersey sıkıntı bazen...........dr cok gereklı gorunce verılıyooo rapor .........senınde az kaldı doğuma....................ınş sırayla gelır bebışler ................

günaydıın güzel anne adaylarııı..inşallah güzel haberlerle açarız artık topiğimizi..... nehir yok ortalrada... papatya da yok....ikiside önlerdeydi...

Son düzenleme:
ınş kayra ya.................papatya nerede acaba ıyıdır ınş............dıgerlerıde gırmıyo..............nazar degdı buraya.............ınş herkesten guzel haber gelır...............ınş sonuna gıderım bende...........nıl nasıl nıye gırmıyo hıç ya...................pıtos bazen gırıp haber verıyo sagolsun lotusumn kızı mnasıl..................ne guzeldu sohbetler ınş ılerde bebek sohbetlerı yaparz.............

benim ayın 20 sinde doplerr var. Onun tam cinsiyetler belli değil. 1erkek, 1 kız dedi ama 3.ye bakmıycam dedi dr. Ben de bişey demedim artık hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da. Ben geçen gittiğimde dr.a kuvöz olyını sorduk var ama 3 tane boş bulabilir miyiz bilmiyom dedi. ınşallah gerek kalmaz kuvöze falan ama nasıl olcak bilmiyorum. Doğum fiyatını sormadık hiç ama 2,5 da çok pahalı. Bir de sağlık güvencemiz var güya.

renklı de bellı olur baksın ya.............neyse bız üç kızla ınş degısıklık olmaz gıdıyoz..............fıyatlar ssk lı pahalı ama napalım..............ınşşşşşşşşş gerek kalmaz ınşşşşşşşşş kuveze ya hep dua edıyoruım saglıkla bı tamamlasak

boş kuvöz de tutmuyolar. ee Allah muhafaza ihtiyaç olur da kuvöz olmazsa ne olacak ki. O konuya kafam takıldı. Ama inşallah gerek kalmaz. Sağlıklı olurlar da bebişler. Allah yardımcımız olsun.

aslında anı gıtmıyozkı hastalarıyız bos kuvez olmalı bencede...........ınş bende konusucam daha konuşmadım...............

kıslar bişi sorucam hiç hafif hafif karnınız ağrıyomu???? geçen hafta redüksiyon oldum. bu hafta randevun var ama karın ağrılarım oluyo... acaba bebekler büyüdükleri içinmidir??

nısan ışlemden dolayıda olbılır rahımde buyuyo.............dra söle..............öle agrılara bıraz alışıcan.............ınş gecer

nisan cım benim ağrımayan yerim yok artık. normal bir hamileye göre çok büyük karnım.gece uyuyamıyorum. geriliyor sırtımacıyor... eski ameliyat yerim çok acıyor..... bundan sonra olucak bunlar... sabırlı olak gerek.

ya kayra amelıyat yerın nıye acıyookı...........bes yıl olmuş...........bende erken doğumu sezeryan yaptım üç yıl oldu ama agrım yok sadece cok kasınıyo..........sırtım yenı agrıyoo............

abla dehşet gerildim ben ya göbek deliğim falan pırtladı.... neden bu kadar çabuk şiştim bilmiyorum.... ameliyat yerim gerilince çok acıyo..... birde uzun süre oturunca. fotoğraf yükleyemiyorum.yükleyebilem göbeğimi fotoğrafını çekip koycamda.

kayra neden o kadar gerildin ki sen sanırım 16. haftadasın çok erken dimi.gerçi 4. ayda birden bi göbüş fırlaması oluyo odur herhalde.kızlar bende göbekten dertliyim.bugün şu bolca reklamı olan xtrajelden sipariş verdim.kullanan varmı daha önceden aranızda.benim sadece biraz göbüş var onun gitmesini istiyorum.diyete yapıyorum, kremi sıkılaştırıcı olarak kullanıcam.varsa kullanan anlatabilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…