kızlar herkese merhaba.öncelikle çok üzgün olduğumu söylemek isterim.23 eylül sabah 8de 27+3 günlük doğum yaptım üçüzlerime.iki kız bir erkekti bebeklerim.erkek 1300gr.kızlardan biri 1250gr diğeeride 840 gr doğdu.erkek bebeğim iki gün kızların biri 4 gün biri 8 gün yaşadı.şuan hepsi melek olup cennete uçtu teyzeleri.bir bir kaybettim meleklerimi.bunları size yazmamın sebebi sizi üzmek değil tabi.sadece kazandığım acı tecrübeleri sizinle paylaşmak.bir çoğumuzun bildiği anneye ve bebeğe hiç bir zararı olmayan ciğer geliştirici iğnelerimizi vurduramadığımız için bebeklerimiz solunum yetersizliğine bağlı beyin kanaması geçirip vefat ettiler.ne olur kızlar ihmal etmeyin.bana doktorum 30.hafta dedi.bilemediki erkenden doğacaklarını.ve çok acı iki kuruşluk iğne sebep oldu diye düşündükçe acımız katlanarak büyüyor.tüp bebekti meleklerim.ne emeklerle ne umutlarla bekledik onları herkes gibi.ve size tavsiyem mutlaka kaçıncı haftada olursanız olun mutlaka dinlenin iğnelerinizi ilaçlarınızı ihmal etmeyin neolur.hiçbir rahatsızlığım yoktu benim.bel ağrısı çektim meğersem doğum sancısıymış.ihmal etmeyin bel ağrılarını.eğer dinlenince geçmiyorsa mutlaka doktorunuza başvurun.kimsenin aynı acıları yaşamasını istemiyorum.takdir ilahi böleymiş mutlaka boynumuz kıldan ince.ve bir tavsiyemde tam teşekküllü bir hastanede kontrollerinize devam edin anne ve bekler sürekli takip altında bilinçli personel tarafından kontrol edilsin.devlet hastanesinde yattım 15 gün.bie Allahın kulu bana iğneyi yaptır demedi.30.haftamı beklememi sölediler.bu kadarınada pes diyorsun yani.kızlar bebekleriniz ve sizler Allaha emanet olun inşallah.Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları (amin)
wavy ben sordum ssk ya baglıyız ve ssk yetkılı bırı 32 dedı bende kızdım üçüz farklı olmalı dedım yok dedı tr de sanırım üçüz sımdı cogaldı kanun degışmelı bence................zaten cıogu bu haftada doğuruyoo dedım hayır dedıler ...............neyse zaten daha sonrasında calışamıcam ınş............cıkısımı ıstedım ısyerınden ugrasamam hıç..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?