günaydın kızlar,
derya arkadaşımız için çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alır evlatlarını, diğer bir arkadaşda yazmış 27 haftalıkken doğum yapan, Rabbim ona da sabırlar versin inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır.
kızlar bende sadece banyodan sonra badem yağı sürüyorum. annem göbeğini gösteriyor bana bak bende hiç birşey yok merak etme sende de olmaz diyor :)) dedim sen üçüzmü taşıdın ki :))
eşim geçen gün şefinin bebişi oldu onu görmeye gitti. şefinin eşide dr. kadın bir krem önermiş çatlaklar için şimdi aklımda değil eşimden öğrenip size yazarım, bende almayı düşünüyorum.
kızlar bir de siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? bana dr. um 2 hafta sonra girmemi söyledi. memorial da 315 YTL istiyorlar. fiyatlarını biliyormusunuz ??
wavy medıcana enazından bu tur seylerde kazık degıl dr ıyı ve memnunum sankı allah korysun bısey cıkma elletmıcez kı........ama doğuma 2 5 dıyo............
bencede ıyı dımı...............tek tek baktı çok şukur hepsı ıyı..............dogum ssk fıyatı bıde kuvezı sormadım ...............ınş gelsınlerde razıyım herseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?