z Anneleri biz de burada bulualm

bilmiyorum mehlikacım iç karnım geniş değilmiş... ondan çabuk büyüyormuş karnım... büyükler öyle söylüyor...başta 4 üzdü belkide ondan çabuk büyüdü.normale göre çok erken... beni görenler ikiz olduğunuda bilmeyen 7 aylık mı oldun diyor... ben 7 aylık olunca nasıl olacağımı merak ediyorum....

mehlıka dıkkart t bu tarz şeyler ama krem senınkı dımı haplar zararlı cunku bı arjk bu tarz kerem kullandu cok memnun kaldı...................ınş sanada ıyı gelır gobegı cok kotuydu valla fıstuk oldu.............

kayra sen badem yagı fılan sur gerılmeyı onler..........bende henıuz catlama yok ams bı ay sonra baslar karnım benımde bu ay cok buyudu.........bebeyağuı suruyorum bıde catlat kermı suruver dıye bı kerm...............ınş az catlarız...............

muallim ne kullandı senin arkadaş ben kafayı fena halde taktım bu göbüşe.normalde çok hafif sarktı pek belli değil ama şimdi kilo veriyorum ve 6 kilo kadar vermek istiyorum kilo verince iyice sarkar diye endişem.arkadaşının ne kullandığını öğrenebilir misin

kayracım benim o iç karn da genişti sanırım.Gebeliğimin en son haftalarnda çatladım.son aylara kadar gayet normaldim.bence de mutlaka bişeyler kullan.ben zeytinyağı kullandım çok rahatlatıyoru.önemli olan ne kullandığın değil, yumuşatmak sadece.çatlarsan hiç takmabizim gibiler için çok normal bi durum:))

kıslar ayrıca bi kerm yokmu tavsiye edeceğiniz??? sadece zeytinyağı ve bademyağıyla olurmuki?? muallim bebeyağı etkili oluyomu cnm??

ben sevdım bebreyağını.........kullanıyorummmmmmmmmmmmm..............eczanedende bı catlak kremı alın................kullanın ................gerılmesı ıyı olur yumusatr...........napak denıyozzz ıste bıde yapı meselesı ne yaparsanız yapın annenız catlamışşsa sızde catlarsınız genelde öle oluyooooooooo.................ben sımdılık ıyıyım son aylarda nolurum bılemem

ilkindede çok şiştim ama çatlamadı.bu kadar şişmedim tabi.... her yerimden kilo aldım ilkinde..bunda sadece karnım... avonun kremlerini kullandım.hiiiiç çatlamadım....

abla papatyanın teli yok bende....

boşver ya saglıkla gelsınler ınş ........................ya merak eetım baya ama ınş ıyıdır

valla kızlar bende hiç aksatmadan badem yağı kullandım ilk 7 aya kadar çatlamadım sonraları karnım çok kısa sürede harita gibi oldu kendim bile inanamadım

valla mehlikacım haline şükret beni görsennn korkarsın valla

ya heralde ya üç tane az mı..........olucak o kadar...............yenı cıkan kerlerı deneyın ıyı gelır bıraz belkı hadı sız cozumunu bulun şimdıden bıze solersınız..................amelıyat zor ya ıstemem..............napalım bıkını gıymeyuuuz bızdeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar,

derya arkadaşımız için çok sevindim, inşallah sağlıkla kucağına alır evlatlarını, diğer bir arkadaşda yazmış 27 haftalıkken doğum yapan, Rabbim ona da sabırlar versin inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır.

kızlar bende sadece banyodan sonra badem yağı sürüyorum. annem göbeğini gösteriyor bana bak bende hiç birşey yok merak etme sende de olmaz diyor :)) dedim sen üçüzmü taşıdın ki :))
eşim geçen gün şefinin bebişi oldu onu görmeye gitti. şefinin eşide dr. kadın bir krem önermiş çatlaklar için şimdi aklımda değil eşimden öğrenip size yazarım, bende almayı düşünüyorum.

kızlar bir de siz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi? bana dr. um 2 hafta sonra girmemi söyledi. memorial da 315 YTL istiyorlar. fiyatlarını biliyormusunuz ??

canım ben girdim ayrıntılı ultrasona. ama nedense hastaneler bizi yoluncak kaz gibi görüyolar. bebek sayısı arttıkça fiyatta artıyor. sanki çoğul gebeyiz dişye para basıyoruzlmaz: renkli tercih ediyorsan bilmiyorum ama ben fulyada perinoloğa gitmiştim. ikinci düzey ultrasonla siyah beyaz tam 1 saat incelemişti. medicsal benden 250 isterken orda sadece 150 tl muayene parası ödemiş çıkmıştım.

tarcın bencede annene sor üçüz muydu..............hehe tek olunca öle amma üçüz olunca ılla catlıcaz..............bıde yapı ama annenın yoksa gercekten senınde az olabılır...........benımde annemın yoktu cok ve benım de 3 gebelığım hala catlak yok gıbı...............yapıda onemlı ama son aylar catlıcaz ols saglıkla gelsınlerde buluruz bı yol.............evet ıkı hafta sonra ultr gırıcen ben gırdım cok ıyı cok şukur.............cd al bıde............ben medıcanada 150 verdım senın hast pahalı ...........ama heryer farklı............ıyı ols ınş.............sen anadolu yakasındamısın.............ınş ıyı gecer...............ınş tamamına ererız.................

wavy medıcana enazından bu tur seylerde kazık degıl dr ıyı ve memnunum sankı allah korysun bısey cıkma elletmıcez kı........ama doğuma 2 5 dıyo............

wavy medıcana enazından bu tur seylerde kazık degıl dr ıyı ve memnunum sankı allah korysun bısey cıkma elletmıcez kı........ama doğuma 2 5 dıyo............

muallim canım bence ayrıntılıyıda çok uygun çekmişler güzelim. normalde tek bebek için alıyor hastaneler bu fiyatı..
doğum 2.5 ta iyi bence .ssklı fiyatımı bu yoksa normal fiyatımı. medicalde de yaklaşık o fiyatlarda sanırım. ben detaylı sormadım. özel sigortam karşılayacak diye..

bencede ıyı dımı...............tek tek baktı çok şukur hepsı ıyı..............dogum ssk fıyatı bıde kuvezı sormadım ...............ınş gelsınlerde razıyım herseye

bencede ıyı dımı...............tek tek baktı çok şukur hepsı ıyı..............dogum ssk fıyatı bıde kuvezı sormadım ...............ınş gelsınlerde razıyım herseye

canm bi dahaki gittiğinde ikinci ve üçüncü çocuk farkınıda sor canım. bazı hastaneler onun içinde fark alıyor.nerdeyse yarı doğum fiyatıns geliyor bazı hastanelerde bu fiyat. bildiğim kadarıyla medicana da yeni doğan ssk anlaşması var. ama yinede sor derim. çünkü özellikle 3üzlerde küvez şart olabiliyor canım. en azından hazırlıklı olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…