z Anneleri biz de burada bulualm

benım üçüz hemsıre sen doğuma 2 5 hazırla dedı kuvezı sorım bıde ...........26 yı beklıyom sormak ıçın ama sorım yınede yarın..............

wavy canım gerçekten sen iyi yaptırmışsın. memorail özel sigortan varsa güzel bir hastane, ama bizim gibi ücretliysen oldukça pahalı, şu an için 6 ay dolana kadar devam edelim diyoruz. tüp bebeği de oradan yaptırdığımdan başka yere cesaret edemiyorum. gerçi medicalpark a gittim fatih de, aynı SSK hastanesi gibi çok kalabalık kimin ne yaptığı belli değil. bir de 29 mayıs hastanesi var vatan cad. ona gitmek istiyorum. doğum için hastane bulmamız şart. memorial da 10 bin YTL falan istiyorlarmış çünkü.

ben avrupa yakasındayım fatih de kızlar buraya yakın hastane öneriniz olursa sevinirim.

tarcın orda medıcanayı sordunmu..........bıde medıcal parkı sor.............dr a gıt alış doğum yapacagın yere............

tarçın canım medicalpark bahçelievler uzakmı size oraya gidenler memnun canım.. ben avrupa yakasını pek bilmim o yüzden yakınlık uzaklık kavramım yok(

kıs muallim hymarry benim yerimde yaptırdı aslında o bahçelievlerde yaptıracaktı:dilcikar:
medicalpark göztepe canım. ilk baştan beri oraya gidiyorum. sadece microm acıbademde oldu canım. yenidoğan yoğun bakımı ssklı diye tercih ettim özellikle. ama allahtan hymarryle doktorlarımız aynıydı ve o da göztepede yapı memnun kalınca içim daha bir rahatladı açıkçası..

ınş ya hayırlısıyla alalım kucamıza............sen hazırlıklarını yaptınmı...............bebek odası alıcan mı ınş ben doğsunlar alıcam üç yatak odaya nasıl sığcek bakalım.............kuçuk boyuttakılerı almak lazım buyuyen sığmaz odaya.............

tırtıl sagol canım senın orguler cok guzel...............otuzlara gelım ınş sana sparıs vercem..........bazı sıtelerdede cok guzel modelkler bıuldum onlardanda yaparsın dımı ............çok kalın ıp sevmıyorum ...........ınş bekle ...............

canım valla ben bi park yatak aldım odam için. ilk başta birlikte yatırıcam. pazar günüde odalarının siparişini verdik. ekim sonu allahın izni ile getirecekler. ama inan bizim büyüen yatak iki yatak zor sığdı dolabıyla falan odaya 3 yatak dolap bilmimki yaa..ancak küçük beşiklerden alman lazım onlarda çok uzun süre kullanamıyorsun. bizim için fuzuli masraf olur.

medıcal de doğum ne kadar kuvezın gunluğu ne kadar

canım açıkçası doğum fiyatını tam bilmiyorum benim özel sigortam karşıladığı için çok araştırmadım. ama sanırım 2300 falan. ama epidurel farkı falan bilnmim. küveze gelince bebişler doğunca sskya hemen başvurup kayıt yaptırıyorsun. bişey ödemiyorsun devlet karşılıyor.. ikinci bebek farkı ıvır zıvırı doğum dışında en fazla sanırım 150 falan ödersin demişlerdi..

ben zaten odam ıcın sallanan ınş alıcam su otomatıkten.........sallama derdım olmasın ınş..........odayada bakıcaz artık bes yasa kadar yatsalar yetr ınş sonra zaten daha buyuk alırız.......70 e 160 mesela sanırım onlarda bes yasına kadar yatarla.............

SEN MODELLERİ EKLE CANIM SAYFAYA İSTERSEN BAKAYIM BEN ZATEN BEBEK İÇİN KALIN İP KULLANMIYORUM CANIM YA BEBE YÜNLERİ YADA %100 COTON İPLE ÖRÜYORUM BEN

TIĞ İŞİ MODEL LERİ EKLE BANA FİKİR OLUR DENERİM HEM CANIM

ALLAHIM SAGLIK VERSİN BENDE 2KİZ GEBELİK GEÇİRDİM 8 SENE ÖNCE 4 AYDA BEBEKLERDEN BİRİNİ KAYBETİM ALLAHIM OĞLUMA ÖMÜR VERDİ 2KİZ VE 3LERİN SAYFALRINA BAKIYORUM BENDEBÜYÜK ZEVKLE ALLAHIM ZANARLARDAN KORUSUN SİZLERİ VE BEBİŞLERİNİZİa.s.

kukla mobılya var nette yaz bak orda harflı bı oda tak var cok begendım onu cok guzel en cıok o hoşuma gııtı.........3 200 dıyolar daha ıkı yatakta eklencek perdesı aksesuarlaruyla cok hoş.........sen gercı aldın dımı ne renlkk nerden aldın

tırtılcım ınş canım eklemeyı becerebılırsem eklerım olmazsa sıte adlarını yazarım ozelden sana bakarsın............rabbım tekıne omur versın kayıp cok zor..........ınş tamamına ereız bızde otuz olmadan bısey alamak ıstemıyorum...............benımkıler ınş hepsı kız............senın beyaz patıkler ve bı yelek sanırım beyazdı ............

MAŞŞALAH KIZ ALLAHIM SAGLILA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN TABİKİ BELLİ HAFTALAR DOLMADAN BİŞEY ALMAYIN HERSEY OLABİLİYO

BENDE OĞLAN OLUNCA KIZ ESYALRINI ÖRMEK COK BÜYÜK ZEVK OLUYOR:kedi:

muallim abla ayrıntılı ult. için biz cd falan götürmüyoz demi. Ultrason görüntülerini kendileri çekip mi veriyolar?

canım baktım şimdi. abc olan sanırım dimi. çok güzel ama anlamadığım tek yataklı fiyatı mı 3200 tl canım. ee 3 yatak olunca ne olacak. bence iyice araştır pazarlığını yap. bize 4000 tl demişlerdi. iki yataklı 3 kapılı dolap 4 kapılı şifontyer ve mini çalışma masası ile 3000 tl ye anlaştık canım. karşıda moscoda bir firmadan anlaştık. kısların çoğuda ordan aldı yanlış hatırlamıyorsam: valla hamişliğimin 3. ayından beri gözüm kalmıştı bu takımda .çok sade fildişi renginde yatak büyüyen olunca hani en azından ilkokul sonuna kadar kullanırlar çok bebeksi olmasın dedim.. ben çok beğendim am tabi zevk meselesi.. seninkide çook güzel sade bi takım. ibendensin:))lerde harf kulpları çıkartır normal kuloplarını takarsın...ama kaliteli görünüyor ürünleri..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…