ınş ya hayırlısıyla alalım kucamıza............sen hazırlıklarını yaptınmı...............bebek odası alıcan mı ınş ben doğsunlar alıcam üç yatak odaya nasıl sığcek bakalım.............kuçuk boyuttakılerı almak lazım buyuyen sığmaz odaya.............
medıcal de doğum ne kadar kuvezın gunluğu ne kadar
tırtıl sagol canım senın orguler cok guzel...............otuzlara gelım ınş sana sparıs vercem..........bazı sıtelerdede cok guzel modelkler bıuldum onlardanda yaparsın dımı ............çok kalın ıp sevmıyorum ...........ınş bekle ...............
tırtılcım ınş canım eklemeyı becerebılırsem eklerım olmazsa sıte adlarını yazarım ozelden sana bakarsın............rabbım tekıne omur versın kayıp cok zor..........ınş tamamına ereız bızde otuz olmadan bısey alamak ıstemıyorum...............benımkıler ınş hepsı kız............senın beyaz patıkler ve bı yelek sanırım beyazdı ............
kukla mobılya var nette yaz bak orda harflı bı oda tak var cok begendım onu cok guzel en cıok o hoşuma gııtı.........3 200 dıyolar daha ıkı yatakta eklencek perdesı aksesuarlaruyla cok hoş.........sen gercı aldın dımı ne renlkk nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?