z Anneleri biz de burada bulualm

sagol canım evet pahalı ama gıdıp konuşmadık pazarlık yapmak gerek bende herseyıyle 4 olsa razıyım.............sende gule gule kullan sade sevıyorum ınş...............
elıtu sen bısey goturme orda cekıp verıyolar bebılerın hareketlerını..................

bende burda muodoko ya yakınım ............orda burası gıdıp tek tek gezmek gerek ınş gelsınlerde gıder gezer alırız.................

evet canım senişn geamen zor olur şümdü. sağsalim alalım kucğımızada koynumuzda da uyuturuz onlarıopuyorumnanaktan

ay hadı sız neredeyse pespese dogurcanız kız wavy...........kaswa cekırge..............ooooooooooo...............ınş kasımda dogarlar dımı

ay hadı sız neredeyse pespese dogurcanız kız wavy...........kaswa cekırge..............ooooooooooo...............ınş kasımda dogarlar dımı

alalh izin verirse kurbandan önce alırlar diye düşünüyorum muallim. henüz doktorum tarih vermedi. nereye giderse oraya kadar dedi..

Slm kızlar.
Sizden çok özür diliyorum.Nette sorun vardı,en sonunda modemi değiştirdiler böylece kurtuldum.Giremedim maalesef.Şu an çok iyiyim arkadaşlar Allah'a şükür.Biraz ağırlaştım işte.Dün kontrolüm vardı.Bişey çıkmadı.Haftaya salı yine var.Sadece iltihap varmış kültürümde onada antibiyotik verdi doktorum.Bebişler 1250,1230 ve 1070 gramlar.Geçmişi şimdi okuyamadım yazdıktan sonra okucam.ınş. sizlerde iyisinizdir.

Özge Zümra çok üzüldüm canım inan.Allah sabır versin canım.ınan en büyük temennimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almak.Allahım inş. en kısa sürede seni tekrar mutlu etsin.

pıs kız...........merak ettım yaaaaaaaa ıyı olmana sevındım papatya..........agırlastın dımı ama az kaldı ınş .................

papatya dr dogum ıçın ne dıyo.............tarıh verıyomu..................benımkı 32 dıyoo...........ama ınş ıyı olur da 25 bulurum

Muallim canım dün sordum celeston iğneyi,doğum belirtisi gördüğümüzde vurucaz dedi.Şu an için pek bişey yok dedi.Özellikle sordum.Çatlama başladı canım.Bişe yoktu ama 10 gündür çatır çatır çatladım :bbo: Ben pek kilo almadım ama yinede çatladım.Aşermem ağır geçtiği için kilo problemi pek olmadı.Son günlerde ağırlaşıyorum canım,bebişler büyüdükçe sık yer değiştiriyormuş,buda bana sıkıntı yapıyor.Gün olarak doktorum 1 ay daha dayan yani seninki gibi 32yi bul gerisi kolay dedi.Ama inş. gözüm 34-35lerde Allah'ın izniyle.Benim gün olarak alttakinden 1 hafta önde gidiyorum.Bugün 28+3.
Sen nasılsın?

nasıl bebışler ..............bakması zormu.................ya bı arkdasm var üçüzü var üç aylık bı ay kuvezdeydıler sımdı evdeler cok zorlammış 32 haftalık doğurdsı..........sen nasılsın lotus nıl nasıl haberın vatrmı bızı garıp bıraktınız buyyydaaaaaaaaaaaaaa

papatya masallah ıyısın dayan .........benımkılerde bı hafta gerıden gelıyo...............ben da bısey konuşmadım ıkı hafta sonra sekeyr yuklemesı olurum ınş ıyı cukar.................ınş ıyı gıderım bende catlak yok olucak tabısonra

ıyi maşallah muallim.ınş. sonuna kadar böyle sorunsuz devam edersin canım.
Yok muallim şu an için kasılmam.Magnezyum kullanmıyorum daha.Nst de bişey çıkmıyor.O yüzden kullanmıyorum daha.

papatya cantan hazır mı...............bebış için neler aldın basladın mı............artık basla..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…