z Anneleri biz de burada bulualm

kızlar tam yazarken benim sarı kuzum ( oğlum)yaygarayı bastı çok hassas bir bebek dokununca altını alınca hatta sevince bile ağlıyor dr hassas başka sıkıntısı yok dedi belkide küvezde etkilendi bilemiyorum onun haricinde herşey yolunda ama çok yorrgunum işitme göz kalça çıkıklığı genel kontroller yapıldı hastahane olaylarıda ayrı yordu bizi şimdidlik herşey yolunda şükür 15 gün sonra tekrar kontrollerimiz var bu işlemlerden ama kızlar çok zor yaaa uykusuzluk yorgunluk bitiriyor insanı yarın yada öbürgün diğer oğlumda çıkıyıor inş ama bir okadarda güzel kızlar okadar seviyorumki onları resmen büyük aşk yaşıyoruz hangisine baksam sevsem şaşaırıyorum dr 6 kilo olana kadar ziyaretçi kabul etme evine dedi artık onlar iyi olsunda gerisi boş
sizler nasılsınız maşallah muallimcim haftan bayağı ilerledi hadi bakalım gelsin küçük melekler
papişim sen ansılsın ağırlaştın demek bende 30. haftadan sonra çok ağırlaşmıştım hele doğum öncesi son iki gün öldüm resmen ama benim açılmama başlamış ben anlayamadım 4cm açıkla doğuma girdim ne günlerdi ya şimdi bebişlerim 34 günlük oldular bile darısı başınıza kızlar allah yardımcınız olsun
lotus ve nilden haberim yok inş iyilerdir

oyyyyyyyyyyyy yerım onları ...............hadı atlattın ınşşşşşşşşşşşşşş......................cok tatlılar dımı..........yorgunluk coktur tabı az mı ugrastın...............ıyı bak kendıne ınş bende ıyı gıderımınş

gunaydınnnnnnn.................ya kurabıyeeeeeeeeee yok mu canım ııstedı............yasaklıyooom bu ısımlerı............delikafadulden

tamam ılerde ınş sparışlerle yollarsın kurabıyemııııııııııııııkaydirigubbakcemile3:hulya:

Günaydın.
Muallim kurabiyeleri bizsiz yeme sakın kaydirigubbakcemile3
Canım inş. kontrolün iyi geçer.Bebişler çok sıkıştırıyorlar beni,sanki ağzımdan çıkıverecekler.Göğsümün altına tıkıldı kaldılar.Bişeyde yedirtmiyorlar.

papatya tamam ınşşşşşşşş sana gelıcem bı gun hep konyaya getmek var aklımızda kurabıyede yerız o zaman..............çok şukur ıyı gectı kontrol..........bebışler yaklasık 500 olmuş..............ınş hep ıyı gıderız...........sen ılerledın ya..........hadı az kaldı.....................

bugun kısmeler yok elıtuuuuuuuuuu nerdesın...................tarcın.............herkes ıyımı...............papatya onbes gun sonra seker yuklemem var.............ınş ıyı cıkar...........senın kac cıktı

muallimmm canım maşallah bebişlere bitanemm. allah nazarlardan korusun

wvavy cım cok sagol canım...........ınş rabbım versın kucamıza ınşşşşşşşşş hepımız sevunelım koklayalım bebuışlerı

merhabalar kızlar iyisinizdir inş. annemiz bugün çıktı hastaneden kanı çok düşmüş annemizin ameliyattan sonra göndermediler eve kan verdiler bugün çıktı çıkarkende oğlanı verdiler.kızlar hastanedeler birisi anne sütünü tolera edememiş daha.onlarda çıkarlar inş yakında..size tavsiyem çok fazla dinlenmeyin arada küçük yürüyüşler yapın ve kiloya çok dikkat edin.bizim annemiz üçüz olmasına rağmen 15 kilo aldı ve hep hareket halindeydi doğurduğu gün bile temizliğine kadar yapmıştı hantallaşmamak lazımmış gerçi siz benden iyi bilirsiniz..süper anneleryerimseniben Allah yardımcınız olsun

Muallim maşallah canım bebişlere.Büyüyorlar kuzucuklar ne güzel.Allah nazarlardan saklasın

ınş. şeker yüklemendede sorun çıkmaz.Benim yanlış hatırlamıyorsam 118 çıkmıştı.

ınş canım ya................ınş erecez tamamına...............sen artık otuzdan sonra sayarsın gun........drum 35 i bekleyemezsın dıyoo yaaaa................ancak 32 33 gıbı dıyo ............neredeyse 35 ı bulan yok dıyo............ınş ddedım ıyı olsunlarda onemlı degıl alalım kucamıza ............

Tabii ki muallim.Sağlıklı olsunlarda inş.Benim doktorda 32 diyor.Kısmet artık,alnımıza ne yazıldıysa o olacak.Allah'ın takdiri.

Selam kızlar. Bugün misafirim vardı giremedim hiç. Maaşallah muallim bebişlere büyüyolar inş. Ya biraz da relax olmak gerekiyo sanırım. Benim dr birinden söz etmişti. Hastası 38 i bulmuş daha da bekleyebilirdi biz aldık dedi. Ve maaşallah bebekler 3,5 kiloyu bulmuş üçüde. Ama bakanı çoktu dedi

Benim bikaç gündür kasıklarımda yürürken ve otururken falan acayip baskı olmaya başladı. Sizce normal mi bu durum. Haftasonu dışarı çıkmıştık. Biraz yoruldum. Acaba ondan mı oldu diye düşünüyom bi taraftanda. Alakası var mı acaba?

ınşş papatysa saglık ols ınş...............elıtu kısmet bakalım yetrkı 30 a gelelım ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…