z Anneleri biz de burada bulualm

Bi de galiba en son bayramda hissetmiştim ben tekme gibi. Geçen hafta ultrasonda oynayıp duruyorlardı ama ben hissetmiyorum hareketlerini hiç. Bi kaç kez anca oldu bugüne kadar. Oynamaları gerekmiyormu.

derya masallah arkadasına ınş dıger bebışlerıde gelır.................darısı bıze ols ınş sen nasılsın ya...............hareket dedın de yınede bızım ıçın kolay degıl korku zaten fazla ..........hele daha once kayıp yasayınca ınsan daha tedırgın..............ama azda olsa tabı hareket ıyı ama temkınlı olalım herkesın yapısı farklı ınş kısmet olur rahatlarız bızde............

yenı yenı hıssedersın ılk gebelığın ya olabılır............22 de netlesır bekle annesı pıt pıt yapar bı sabah tatlı yıyıncew daha ıyı oynuyolar .................kandıe azcık onları

hehehe tatlı da hiç yemiyodum ben. Yeni yeni yemeye başladım. Hep ekşi tarzında şeyler yiyodum. Kandırmaya çalışalım bakalım. Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimizin de.

canım sagol ................ve yıne sagol burda benı yalnız bırakmıyooooooooooooooon...............gıren azaldı bızımkıler yorgun ve yoğun............sen cıcılerını koysana cıcıler kısmına gorelım

canım ıyı gectı................sagol..................................buyumuşler ......ınş bı ay daha dayan dıyo dr .........ınş rabbım kolaylık vers................ben bakıyorum senın orgulere cok guzeller ...........sana yazarım ınş........

kıs muallim yeni cicişim yokki paylaşayım. azcuk param tükendi.:kedi: biriktiriyom alacğım. gelecek haftaya yeni cicişleri koyabilirim canım. aslında alacak pek bişeyde kalmadı. kalın battaniye falan var alınacsk o kadar..

aman cok sevindim canım iyi omalrına allahım saglık versin cok zor haliniz valla ama bir dogsunlar kucagına la bütün cektiklerinin en güzel yanı olucaklar

muallim canım maşallah 500 gr olmuşsunuz..

elitu bende birşey hissetmiyorum daha acaba ne zaman olur diye düşünüyordum.. sen hissetmeye başladıktan sonra inşallah benimkilerde hareketlenir..

kızlar esracan arkadaşımız vardı, ondan haber yokmu hiç görmüyorum..

birde bu sabah affedersiniz küçük tuvaletimi yaparken sağ taraftan ince bir sızı hissettim, sanki karnımın içinden vajinaya kadar ince bir hatta yanma vardı. sizdede böyle şeyler oluyormuydu? bebişler büyüdüğü için mi acaba ??

tarçın ben 16. haftadan sonra bi kaç kez tekme gibi bişeyler hissettim ama son zamanlarda duruldular sanki. Bol su iç bebeklerin kesedeki sıvıları her 3 saatte bir değişiyor. Onların bol sıvıya ihtiyacı var. Zamanla insan idrara bile çıkarken sıkıntı oluyo bazı şeyler. Benim de kasıklarımda basınç oluyo sanki.

canım bende günde 2lt içiyorum, ama 3lt ye çıkarmaya çalışıyorum. arkadaşlar hareketli olun falan diye yazmış ama inan ben bilgisayar başında bile çok duramıyorum, dediğin gibi kasıklarımda basınç hissediyorum..

herkese dua ediyorum, özellikle bizim gibi üçüz annelerine Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. 35-36. haftaları görelim inşallah..

tarcın daha erken canım hıssetmen ıçın ılk gebelık ya bıde..............20 21 belkı ama 22 de ıyıce hızlanıyolar sımdı benımkıler donup duruyoo.................dr tum karına ıyıce yayılmışlar dedı........... dıkkat et ıdrar yaparken bu sızı artarsa dra sole..............ıdrar yollarınıa ılh kaptırma sakın.....
elıtu nasılsın....benım ınş 15 gun sonra seker yuk olucak sonra ınşşş beklıcez yıne......

hareketlı olma olayı kısıden kısıye degısır dra sormadan cok gezmeyın yolculuk yapmayın....evde ufak tefek gezmek gerek tabı.............ama bızım gebelık zaten rısklı rabbım yardım etsın.............hersey kısmet tabıkı ınş alırız kucamıza................genelde tatlı seyler yıyın hareket daha cok edxıyolar....................elıtu bende 5. aya kadar hıç tatlı yıyemedım yenın yenı yıyorıum.............bence senınkılerde kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…