z Anneleri biz de burada bulualm

hadi yaa. Hayırlısı ama dr. 1 kız- 1 oğlan dedi bakalım değişmezse. Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da. Benim de ayın 20 sinde dopler var bakalım orda belli olur artık. Hep çiğ köfte tarzı ve turşu, ekşi şeyler yedim ben de. Son bir- iki haftadır tatlı yiyebiliyorum. Normalde tatlı eksik olmazdı mutfaktan.

benımde zaten normalde böle yesem zayıflardım................yenı yenı yıyorum tatlı gercı yemesem ıyı olcek su seker yuk gecsın sonra yıyımmmmm demı...........senınkıler ya ıkı kız bı erk yada üç kız......hadı hayırlısı olsssss

Benim rahim kemikleri içten çok acıyo, hareket ederken falan demiştim ya muaallim abla. Geçen hafta dr ona normal dedi. Ama bakmadı falan sadece anlattığım kadarıyla, rahim açılıyomuş ve doğuma hazırlanıyomuş ondan dedi. En zoru da gece bir taraftan, diğer tarafa dönerken nerdeyse bağıracak gibi oluyorum. Ya da lavaboya falan kalkarken. Allahım beterinden korusun. Ama bünyeye göre oluyo demek ki, herkeste olmuyo bu durum. Çünkü burda başka kimsede böyle bi şikayet duymadım ben.

evet ya bendede yok..............ama rahım genışlıyoo bende arara hafıf agrı olup gecıyoo ....buyuyooz tabı....bazılatrının catısı dar ıç karnı dar .....benım ıç karnım genış sanırım dıstan cok bellı olmuyo yanı asırı degıl ......catlamdım ama bıray sonra sanırım baslar .....ınş saglıkla gelsınler baska bı beklentımız yok su an.....ınşşşş

muallim canım, bende öğlenleri ekşi elma , akşamları da tatlı yiyorum ama 20 dişimde çürük çıktığı için tatlıyı az az yiyorum

elitu nerde yaptıracaksın ayrıntılı ultrasonu ?

tarcınım ben bahçelievler medicanaya gidiyorum. Ayrıntılıyı da orda yaptırcam. Diş zor ya iyi bilirim. Dikkat et bari şuan diş tedavisi de olamazsın. Azcık sık dişini:))

canım dr.undan memnunmusun, birde ayrıntılı için ne kadar ödeyeceksiniz?

ben hala memorial a devam ediyorum, ama 6.aydan sonra hastane bakmamız şart orası ssk anlaşmalı değil çünkü muayene 200 YTL veriyoruz. ayrıntılı için 315 istediler.. ama dr.um başka yerde de yaptırabilirsin dedi.

buradan arkadaşlar medicalpark bahçelievleri önerdiler. ben fatih de ki hastanesine gittim, çok kötüydü...

offf zor işlermiş bunlar..

tarcın ben dr.umdan çok memnunum. Süha Sönmez. Tedaviyi de orda oldum zaten. Normal kontrollere gittiğimde sadece fark 10 lira ödüyorum. Ama öncesinde 60 lira veriyodum tedaviye başladığımızda, her muayene için. Yani senin durumunda ne olur bilmiyorum ama görüşmeni tavsiye ederim. Ayrıntılı için ne kadar ödeyeceğimi ise bilmiyorum. Çünkü acemilik sanırım, doplere randevu verdiler ve ben onun daha pahalı ve farklı bişey olduğunu bilmiyodum.

kıslar ilk 4.5 ay tatlıyı azıma sürmedim hatta tiksindim diyebilirimç karşımda limon yense baygınlık geçiren ben portakal gibi limon yiyordum. ama 4.5 aydan sonra bir tatlı düşkünlüğü gözüm dönüyor resmen ve benimkilerde kızopuyorumnanaktan

duydum hayırlısı olsun. Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah. Cinsiyet 2.sırada

haa bu arada ye tatlıyı çıkar hakkıyı-ye ekşiyi çıkar ayşeyi sözünü de çürütmüş bulunmaktayız kaydirigubbakcemile5

haa bu arada ye tatlıyı çıkar hakkıyı-ye ekşiyi çıkar ayşeyi sözünü de çürütmüş bulunmaktayız kaydirigubbakcemile5

canım bu konuda ben şyunu düşünüyorum. dikkat edersen muallimde ilk aylarında ekşie düşkünmüş sonra tatluı. yani ilk aylar neye düşüyorsan cinsiyeti o oluyor bencezemuszemuszemuszemus

arkadaşlar hangi hamilenin canı ilk aylarda tatlı çekerki 3-4 üncü aydan sonra çekerse çeker ozamanda zaten cinsiyet belli oluyor.13 haftalığım haala limoncuyum 3 bebeğimde erkekti kalsaydı hiç belli olmuyor bu işler hayırlısı olsun hepimiz için...

slm kızlar ben geldim.iki günüdr giremiyordum.... işlerim vardı....nasibem nasılsın bebişler nasıl... senin 4 üzdü 2 ye düştü değilmi.... 3 bebğimde erkekti demişsin şaşırdım.

yok kayracım 3 üzdü şimdi 1 bebek kaldı redüksiyonu atlattım şimdi yaşdan dolayı amniyosentez bekliyorum.onu da atlatırım inşallah sende yaptırmadın sanırım ben biraz pipirikmiyim neyim bu redüksiyon ve amniyosentez yapılması düşük riski dışında erken doğumu da tetikler diye bişey duydunuzmu ağır mı gelir yani 2 işlem..

ben seni nyc ile karıştırdım..... neden 3 üz dü tek kaldı..1 tanesini almadılarmı..... ben 3 lü test ve amniyosentez yaptırmıyorum. ama tabiki bu işlemler düşük riski oluşturuyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…