z Anneleri biz de burada bulualm

harikasınız yaa..bana da dua edin ben de hamile kalayım ama nolur üçüz diye değil ben tek istiyorum mümkünse çünkü ikimiz de çalışıyoruz ve bakacak kimsemiz de yok( ama bazen of yaa anne baba olalım da üçüz olsun sağlıklı olsun üçüz olsun uğraşırız zamanımız kuzularımıza feda olsun diyorum ah aha önce mayıs gelsin de mikroenjeksiyon denememize başlayalım..

Mehlika cim eve geldinize sevindim. Kizinin resmini gördüm, masallah süphanallah cok tatli bir kizin var.Ogullarinida bekliyoruz.

edebiyatçı, inşallah Allah gönlüne göre verir.Evet üçüz bebek bakımı zormuşdelikafadulden eve geldiklerinden beri hayatım bebişlerle geçiyo, nasıl akşam oluyo anlamıyorum.Ama ben çalışmayı bıraktım çoktan ve düşünmüyorum.Senin hakkında da hayırlısı olsun canım.

Handan ve erguder, saolun canlarım.İnşallah siz de bu güzel günleri görürsünüz. Artık sizlere dua ediyoruz.

mehlika ben suyu ek mamaya geçince vermeye başladım daha önce vermek iyi değilmiş ben sütümü sagınca dolaba koyuyordum sonra benmari usulü ısıtıyordum ama aşırı sıcak değilse oda sıcaklıgında15-20 dakika durabilir bence. ben mamayıda o kadar dışarıda bekletiyorum napayım 3 bebege yetişmek zor hatta bazen çok kısa bir süre sonra geri vericeksem kaloriferin üzerine bile koyuyorum resimlere bakıcam hemen

edebiyatcı inşallah en kısa zamanda mutlu haberini duyarız benim bebişlerde mikroenjeksiyonla oldu darısı başına

Handan ve erguder, saolun canlarım.İnşallah siz de bu güzel günleri görürsünüz. Artık sizlere dua ediyoruz.

Mehlika cim dualariniz icin sagolun. Allah hepimize yardimci olsun. Benim ve Ergüderin bugün 19. haftamiz doldu. Valla gün sayiyorum, hergün takvimden iki sayfa koparasim geliyor.

Mehlika cim dualariniz icin sagolun. Allah hepimize yardimci olsun. Benim ve Ergüderin bugün 19. haftamiz doldu. Valla gün sayiyorum, hergün takvimden iki sayfa koparasim geliyor.

ben de aynı durumdayım inan..elimde takvim şu gün şu hafta doluyo,bugün bu hafta hesaplayıp duruyorum:)inşallh zaman çabucak geçer de biz de sağ salim bebeklerimize kavuşuruz..

inşallh sana da nasib olur bu güzel duygu..sadece kendim için değil isteyen herkes için dua ediyorum her zaman..

merhaba kızlar bugün bizim için kötü bir gündü.oğullarımdan bi tanesi iki gündür öksürüyordu bugün doktora gittik tekrar küvöze aldılar.zatüre olmuş miniğim.diğer oğlum da atlatıyormuş.teyzeleri dualarınızı bekliyoruz.senağlama

ayyy canim ya gecmis olsun cabuk atlatir insallah

kızlar oğullarıma isim arıyorum. kızımın adı Asya. Hadi isim bulmamıza yardım edin.

canım

doruk (benim oğlumun adı bende mutluluğun doruklarındayım şu anda)

andaç : armağan demek

uygar

utku

aykut

erkut

kutay

kutluhan

metehan

hakan

kağan

kerem

kerim

bunlar geldi aklımaa.s.

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun
allahım yardımcıları olsun bir an evvel atlatsınlar inşallah:Saruboceq:

canım benim oğulların çok tatlı
hele bu turunculu yerim ben onu
allah bağışlasın hepsini
allah analı babalı büyütsün
isimleri ne tatlım

Mehlika cim dualarimiz oglunla. Allah ona bol sifalar versin. Ama üzülme sen, o cabuk cikar. Doktorlarin dediklerine göre kücük bebekler bizlerden cok daha kuvvetliymis, onlarin dayandiklarinin yaninda ve gösterdikleri direnc karsisinda biz bir hicmisiz. O eve yakinda ASLAN gibi dönecek.

Ergüder sen cocuklari hissetmeye basladinmi? Ben nedense daha ancak hissetmeye basladim. Birde bazen karnimin icinde bazen sag bazen sol bazen ortada aci hissediyorum. sendede varmi böyle acimalar. öyleki cocuklar sanki nasil yatacagima karar veriyorlar gibi.

:çok üzgünüm:tatlım inan çok üzüldüm aama rabbim büyüktür inşallah en yakın zamanda iyileşir kuzun da gelir eve dualarımız sizinle

guenm bebişlerin büyümeye başladıça o batmalar kasılmalar olucak canım rahimde genişliyor çünkü bir alet buldum kızlar kullanan varmı bunu

alet bu 1 ADET DOPLER KALP ATIŞI DİNLEME CİHAZI, 1 ADET DİNLEME KULAKLIĞI ,1 ADET 9 V PİL, 1 AD.500 Ml. KONİX ULTRASON JELİ ,1 ADET KAYIT KABLOSU, TÜRKÇE-İNGİLİZCE KULLANIM KILAVUZU

içinde yer alıyo yukarıdakıler
Angelsounds’la henüz doğmamaış bebeğinizin, hamileliğinizin10.haftasından itibaren ilk hareketlerini,
kalp atışlarını, hıçkırıklarını, tekmelemelerini hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini
hastane ortamı olmadan evinizin rahatlığında emniyetli bir şekilde dinleyebilirsiniz.
Bu muhteşem ve mucizevi sesler sizi doğacak çocuğunuza daha çok yakınlaştırır.
* Angelsounds’la bebeğin ve anne adayının kalp atışlarını kaydedebilir daha sonra dinleyebilirsiniz, e-mail ile yakınlarınıza gönderebilir hatta doktorunuza göndererek sağlıkk durumunu takip edebilirsiniz.
Bu sesleri saklayarak daha sonra çocuğunuza hediye edebilirsiniz.

*Angelsounds el dopleri sayesinde su azalması, erken doğum işaretleri, bebeğin strese girmesi ve en küçük rahatsızlıklar kalp atış oranına doğrudan yansıdığından bebeğin takibi önemlidir.
*Angelsounds’la Kayıt edilen bu sesleri bebeğiniz dünyaya geldikten sonra ona dinletmeniz kolik rahatsızlığını gidermede yardımcı olur.(BEBEKLERIN GAZ SANCISI VE DIS ORTAMA ALIŞAMAYIP HUZURSUZLANMA OLARAK TARİF EDİLEN KOLiK RAHATSIZLIĞINI GİDERMEDE, ANNE KARNINDAKI SESLERİN DİNLETİLMESi, BEBEKLERİN RAHATLAMASINI SAĞLAYARAK YARDIMCI OLDUĞU,
YAPILAN KLİNİK ÇALIŞMALARDA GÖRÜLMÜŞTÜR.)
*Angelsounds’la yeni doğan bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilirsiniz
.*Angelsounds’la hasta ve yaşlı yakınlarınızın kalp atışlarını da dinleyerek sağlıklarını takip edebilirsiniz.
*Angelsounds ile dinleyeceğiniz bebeğinizin kalp atışları dakikada 120–160 kere atar ve hızla koşan bir atın sesini andırır, hıçkırıkları 2 kere vuran davul sesine, tekmelemeleri ise yumuşak vuruşlara benzer.
*Angelsounds Yüksek kalite ve mükemmel servis hizmetlerinden dolayı TUV tarafından ISO9001:2000,EN ISO13485:2003,CE belgeleri almıştır .Garanti ve inanırlığını sağlamak amacıyla, ileri idari, üretim ve test süreçlerinden geçmektedir. Angelsounds ürünlerinin dünyaya yayılması neticesinde CE, CMD ve FDA sertifikalarını kazanmıştırr. Bu sertifikalar, müşterilerinin ürünler hakkında emin olmalarını sağlamaktadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…