Kızımın resmini albüme ekledim.Oğullarımınkini de eklicem.
Handan ve erguder, saolun canlarım.İnşallah siz de bu güzel günleri görürsünüz. Artık sizlere dua ediyoruz.
Mehlika cim dualariniz icin sagolun. Allah hepimize yardimci olsun. Benim ve Ergüderin bugün 19. haftamiz doldu. Valla gün sayiyorum, hergün takvimden iki sayfa koparasim geliyor.
harikasınız yaa..bana da dua edin ben de hamile kalayım ama nolur üçüz diye değil ben tek istiyorum mümkünse çünkü ikimiz de çalışıyoruz ve bakacak kimsemiz de yok( ama bazen of yaa anne baba olalım da üçüz olsun sağlıklı olsun üçüz olsun uğraşırız zamanımız kuzularımıza feda olsun diyorum ah aha önce mayıs gelsin de mikroenjeksiyon denememize başlayalım..
merhaba kızlar bugün bizim için kötü bir gündü.oğullarımdan bi tanesi iki gündür öksürüyordu bugün doktora gittik tekrar küvöze aldılar.zatüre olmuş miniğim.diğer oğlum da atlatıyormuş.teyzeleri dualarınızı bekliyoruz.senağlama
kızlar oğullarıma isim arıyorum. kızımın adı Asya. Hadi isim bulmamıza yardım edin.
merhaba kızlar bugün bizim için kötü bir gündü.oğullarımdan bi tanesi iki gündür öksürüyordu bugün doktora gittik tekrar küvöze aldılar.zatüre olmuş miniğim.diğer oğlum da atlatıyormuş.teyzeleri dualarınızı bekliyoruz.senağlama
Slm kızlar aranızda üçüzü olanı vardır herhalde bizde burda takılalım benim ellerinizden öper 3 tane oğlum var şu anda 4 aylık oldular başka üçüzü olan varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim hadi gelin konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?