z Anneleri biz de burada bulualm

ben seni nyc ile karıştırdım..... neden 3 üz dü tek kaldı..1 tanesini almadılarmı..... ben 3 lü test ve amniyosentez yaptırmıyorum. ama tabiki bu işlemler düşük riski oluşturuyor.....

çünkü canım kanamalarım oluyordu 3 bebek kaldıramıyordum evdede 4 yaşında yavrum var ve yeni ameliyatım göbeğimde ve yumurtalıklarımın üzerinde ayrıca sezeryanım var doktor dikişlerin ikzdede zorlanır yaşın 37 testler yapılamaz vs. dedi. daha ileriki zamanda vazgeçmek zorunda kalırım diye çok korktum büyümeden görmeden çok üzülerek 2 bebeğimden vazgeçtim.

hayırlısı olsun rabbim buna ömür versin

hımm tamam sende kendını çok yorma dıkkat et rabbım yengenede bızede kolaylık versın....

iyiakaşamlar kızlar nasısnız ben çooooooooook mutluyum şükür beklenen haber geldi bebeğim inş yarın geliyor evine aslında bugün çıkıcakmış ama kan değeri düşmüş kan ışınlattık buakşam verilcek kan yarında alıcam inş okadar mutluyumki rabbim sizede nasip eder inş artık uğrayabilirmityim bilmiyorum ama hep aklımda ve dualarımdasınız

gözünüz aydın olsun cok sevinçli bir haber rabbim saglıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bebşinize ve ailenizea.s.

hadı kayraaaaaaa buyuyonn sende ................benım karnım ıyıce buyudu............yanı oğlumudayken sopn ayımdakı gıbıyım hatta azcık da buyukkkk...............

Hayırlı cumalar güzel anneler.
pitos gözün aydın. Çok sevindim oğlunun dönmesine.

elıtu kız hızla gelıyoon pesımden ...........ınş pespese yaparız ınş doğumumuzu..............ayrıntılıtya ne zaman gırıceenn.........

ınsanın kendisi için vakit geçmiyor gibi ama başkası hızla ilerliyor gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun. Bi şekilde ilerliyoruz işte. Ayrıntılıya 20 sinde gircem.
Sabah doktorlar programında canlı yayında epudural sezeryan doğum yaptırdılar. ızlerken nasıl ağladım anlatamam. O kadar duygulandım ki anlatamam

ben bu sabah uyumuşum ızleyemedım............ama netten ızlemıştım ikiz üçüz dogumları gercekten guzel bıde senın ılk doğum olucak ya cok etkılenmen normal..............ınş rabbım nasıp etsın bızede................valla yırmıden sonra gunler daha agır gecıyoo yaaaaaaaaaa....................otuz olalım ınş rahatlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…