z Anneleri biz de burada bulualm

Ben de netten izlemiştim daha önce ama. Bu şimdi canlı yayında, bir de bebek doğdu ağlıyo sürekli, annesine tenine temas ettirdiler falan bittim ben de, hatırladıkça ağlamaklı oluyorum. Ben zaten duygusaldım. Hamilelikte iyice ğlak oldum. Geçen dr.a gittiğimizde bir çift geldi. 40 lı yaşlarda, bthc için gelmişler. Adam nasıl heyecanlı. Kadın desen öyle. Bana baktı iyice kadın. ıçimden hep dua ettim ona da tüm isteyenlere de. Bana bir ağlama geldi. Eşim noldu rahatsızlandın mı falan diyo. Hemen lavaboya tüydüm.

kıslarrr hayırdır bu topiğin açılışı yapılmamış bugün..
gğnaydııınn herkeseeopuyorumnanaktan

oooooooooo haklısın...............garıp kaldı burası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............wavymmmmmmmmmmmmmmm sagol sanada gunaydın..............bugun nasılsın ınş guzel bı gun olur hepımıze................gece ıuyuyamadım ya....sag gogsumun kaburgası sanırım agrı gırdı nıye bılmıyorum....................hala azda olsa agrıuyoo ınş gecer

ah canım benim bvüyüolar bıcırıklar. biride kaburgana yer etmiştir. benişm bıcıırığın biri kaburgama yapışmış resmen:sinifsinif:

hepimizin günü sancısız ağrısız ve çoook güzell geçer umarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ınş canım ya............şımdıden böleyse otuzlarda yandım ben..............yer yok artık dedı dr tum alana yayılmışlar dedı............zaten drum 32 den yukarı bekleyemezsın dıyo..........ama ınş bı 34 u bulurum ya ınş

muallim canım allahın izni ile inşallah görürsün canım 34 leri. allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. şimdi 4üzlerim oldu topiğini okudum çok fena oldum ya. hala ağlıyorum:sinifsinif:senağlama

herkese benden de güzel, ağrısız kaygız bir gün dilerim..

ben geçenlerde milupanın sitesine üye olmuştum. sabah küçük bir paket göndermişler, ürünlerinden 1 er numune var. belki sizde üye olmak istersiniz.. güzel bir kitapçık hazırlamışlar, hamilelikten bebek doğduktan sonraki süreçlere kadar bilgilendirme şeklinde tavsiye ederim.

wavy canım bak söylediğin konuyu merak ettim bir bakayım bende

canım milupadan bana da geldi. gerçekten bonkör bir paket göndermişler. her mamanın numunesinden ikişer tane vardı. tek seferlik mamalar ama ilk günler yeter bize..
tarçın okuma güzelim ya valla insanın yüreği parçalanıyor. endişeleniyor.

tarcın nasılsınnnnnnn..................ya ben numune ıstemedım...............hadı sız stoklayınnn

iyiyim muallimcim, geçenlerde sağ tarafımdan ağrı girdi, özellikle küçük tuvaletimi yaparken. eşimde idrar tahlili yaptırmakta fayda var dedi. bakalım 2 güne kadar sonuçları çıkar herhalde. suyu arttırınca geçti çok şükür ama yine de emin olmak istedik.

wavy canım benim paketimde mama yoktu. bir bebek bezi, nivea nın bir iki kreminden numune, bir kitapçık birde CD vardı.. senin daha güzelmiş.. muallim canım bende numune istedim sadece siteye üye olmuştum. bugün paketi görünce prima ve molfix e de üye oldum sositososito

wavy canım bende kayıplarla ilgili yazıları görünce okumadan konudan çıktım, sonra çok etkileniyorum.. en iyisi öyle şeyleri hiç aklına getirmemek, Rabbim onlarında yardımcısı olsun..

tarçınım okumamak en iyisi ben çok etkileniyorum. dünya hali kader ksımet kimin başına ne geleceği belli olmaz ama yüreğim dayanmıyor. allahım yaşatmasın öyle acıalr kimseye..

tarcın tahlıl yaptırman ıyı olur..........bol su iç faydası var.............ama bısey yoktur usuttun denmek havalar ıyı gıtmıyoo.............hadı bakalım sende gelıyoon arkamdan agırlasıyoom yaaa.............ışımız zorrrr..........ınşş kocamannn karnımızla gıdıyooz..............

muallim canım benimde göbiş iyiden çıktı, eşim hamilelik zor iş deyip duruyor :))) şu ana kadar 2 kilo almışım,

kızlar birşey soracam, siz domuz gribi aşısı olmayı düşünüyormusunuz. eşim de dr. o yaptırmam sana diyor, aşı ilk uygulanacak, yan etkileri hakkında şu an için hiçbir bilgi yok diyor. en son gittiğimizde dr.umuza grip aşısını sorduk, gerek yok demişti, bakalım domuz gribi için ne diyecek ?

tarçın canım açıkçası kobay olma jkonusunda tereddütlüyüm. yani içimde iki tane can taşıyorum bişey yerken bile kırk kez düşünüyorum. ne bilem korkarım ben ya..

ası ıçın ben dusunmuyorum ya...............hamışlerede yapılıyodur ama ne bılım............kararsızım..................herkese hayırlı geceler....................

gıunaydın...............................kımse yok buydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................ya aynur gel sahıp cık burayaaaaaaaaaa....................

Grip aşısı bile yaptırmaktan yana değilim ben. Ki domuz gribi aşısını hiç düşünmüyorum. ılaç olsa bi nebze yan etki durumunda müdahale şansı var. Ama aşı olunca direk damara, yapılacak hiç bir müdahale kalmıyor. Ben tetanoz aşısını da dr.uma sordum. Sana kalmış şart değil dedi. Onu da yaptırmadım.

bende aynen...............tetamnozyu yaptırmadım cok gereklı degıl dedı................nasıl gıdıyooo................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…