z Anneleri biz de burada bulualm

Allaha şükür idare ediyoruz işte. Kasıklarımda yürürken basınç gibi ağırlık var sanki. Onun haricinde iyi.

o olucakk..............daha dur bence bu ıyı hallerımız 25 den sonra hele cok agırlaşıcaz ınş kolay gecer..................

ooooooooo kartal hoşgeldın ınş hayırlı ols...................en yenı sensın..............ıyı geceler kızlar

ne kadar erkencisin muallimcim :))

ben geçen hafta hamile kilotu ve krem sipariş etmiştim netten. onlar geldi.. kilot çok rahat kızlar tavsiye ederim.. kremde rahatlatıcıymış, bakalım görüceğiz :)

site burada abchamile.com

ıyı ya tarcın baslamışşın.............kullan bakalım kremde ıyı elır...............herkrs nasıl kımseler yok bak yıne azaldı burası..............tarcın tetanoz oldunmu..............papatya nerde yaaaaaaaaa

Slm kızlar.
Nasılsınız?ınş. hepiniz iyisinizdir.Bende iyiyim Allah'a şükür.Ama eskisi gibi blg başında oturamıyorum.Aslında normal bile zor oturuyorum.ıyice ağırlaşmaya başladım.Şu an bir sıkıntımız yok kötü.Yarın kontrolümüz var,yazarım tekrar.

misafirim vardı. şimdi de size bi bakıyım dedim. Okudum çıkıyorum kimse yok galiba.

papatya ıyı olmana sevındım ayyyyyyy zor dımı atrtık ama az kaldı senın ınşşşşşşşşşşş...................ıy bak kendıne...............tarcın naPalım kımse olmuyoo eskı sohbet yok

papatya cıger gelış oldunmu...................nasıl bı iğne ...........rahatsızlık verıyomu................yatıyomusun................gezıyomusun ....................ya rahımdekı dıkışlerı amelçıyatta aloıcaklşar dımı

slm el muallim.nasıl gidiyor hamilelik.bebeişler nasl.uzun zamandır yoktm çünkü hastanelerdeydm.yatıyordum.bana da en sonunda serklaj yapıldı. çok kanamam oldu.hem de tam 3 kez ve çok yoğundu.ölüyorum zannettim.şüpheli durum denildi acil aldılar.sen kaç haftalk oldn.ben 18 oldm.hafif bir karın ağrısı var.hoş drum çok hafif kasılmam var diye prepar tablet verdi.sende de oluyor mu karn ağrsı.bir de hangi ilaçları kullanıyorsun.bizim haftamız yakındı galiba.

dr ne dıyo su zamanda aılırım dıyo................benımkı 32 dıyoo ya dayanamazsın dıyo

hastanede bir üçüz anne adayı ile tanıştm.14. haftadan beri sancısı vardı ve sürekli prepar alıyordu hastanede .33 haftalk doğm yaptı.bebekleri de gayet iyiydi.28. haftada celestone yi ihmal etmeyn arkadaşlar.dr larınıza hatırlatn mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…