z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaşlar artık üçüzlerim yok ama üçüz başladığımdan olsa gerek ben sizin bilgi alışverişlerinizi hep takip ediyorum üçüz başladığım için prosedur öyle gitti şimdiye kadar bu serkaj ve ciğer geliştirici artık tek bebeğim olmasına rağmen banada gerekebilirmi..nasıl yapıldığını birinin ayrıntılı anlatmasını bende heycanla bekliyorum...hep birlikte zor döneme giriyorsunuz allah yardım etsin hep güzel haberlerinizi okumaya devam edicem inşallah...

sebele gecmış ols..............kanama oldu bendede ama cok az ve ık ü-üç gun surdu................karın agrım yok...........agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanmıştım bes gun...............sımdı sadec vıtamın demır ve magnezyum alıyorum.................ınş tamamlarız 32 33 lerı ınş goruruz.............onbeste bır gudıyorum dra..............ınş 28 29 larda cığergelıştıcı olucam ınş................ıyı bak kendıne dınlen eger agrın varsa...............
nasıbem tek bebeklerde sorun yoksa cıgergelışt gerek yok............sen 37 38 lerı gorursun ınş.

selam kızlar,güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla evlatlarımıza sahip olabiliriz.hamileliğimin 2.ayını tamamladım.ama klasik redüksiyon sendromları yaşıyorum.hala karar verebilmiş durumda değilim.mesleğim icabı(öğretmen) zaten çocukları çok seviyordum ki Allah bana 3 tane evlat nasip etti.umarım herşey sağlıkla devam eder ve üçüne de kavuşurum.forumda üçüz resimleri görünce çok duygulanıyor ve şaşkınlıkla bu nasıl bir mucize diye hayretle seyrediyorum.

kartal samsunlumusun samsundamı gorev yapıyosun...................ben samsunluyummmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın,samsun da görev yapıyorum ama aslen eskişehirliyim.2yılı geçti buradaki görevimiz.sanırım artık seneye kaplumbağa gibi eşyalarımızı yüklenip yollara düşeriz.kaydirigubbakcemile3

gunaydın kayra ıyısın dımı...........ya nıl nasıl telı var mı ya merak ettım hıç gırmıyo...................papatya nasılsın ya................agrın sancın oluyomu..................kartal............samsun guzeldır ya kal azcık daaa seneye yaza buluşuruz orda............

iyiyim ablacım..... nilin teli var ama avea olduğu için akşama arayayım.benimkinden çok yazıyooo...eşimin telinden arıyorum ben onu...

kayracım,çok isterdim şimdi eskişehirde olmayı,hamile kaldım daha anneme sarılıp onu daha iyi anladığımı söyleyemedim bile.gurbetlik işte ne yaparsın

sagol kayracım..............ınş ıyıdır..............söle ona gırsın azcık yaaaaaaaaaaaaaaa...........lotus da gırse ya acıl sıfa bebegıne ınş.........
kartalcım bende bılmıyorum nasıl yapılır cetvel baskası yaptı bana bılen vardıtr ınş sor bı........................

bende buradayımmm

kartalcık cetvel yapımı kolay, hatta forumda sık sorulan sorular bölümündeydi sanırım ayrıntılı olarak anlatılmış canım, eğer yapamazsan bana özelden son adet tarihini at ben sana yapıpı linki gönderirim

herkese çokkkk güzel bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…