z Anneleri biz de burada bulualm

bu arada kızlar ayrıntılı ultrason fiyatlarını sordum

medicana bahçelievler 220 dedi. Dr. Yıldıray bey yapacakmış
medicalpark 200 dedi. Dr. süphan bey
memorial de bize 285 e indi.

tarcın bıde medıcanaya bak.................orda 150 verdım daha uygun duruyooooooooo....................ıyı bakın kendınıze...............

kızlarrrrrr nasılsınız biz iyiyiz şükür kısaca anlatıyım diğer bebeğimde çıktı ama sıkıntısı var maalesef dr çok iyi bakım olursa ve hiç grip olmazsa 1 yaşına kadar durumu düzelir dedi çok oruldum ve bebeğime daha iyi bakmak için kızımı bir süreliğine ablma diğer oğlumuda annem aldı inş atlatıcaz bu günleri sizler naısılnız doğum yapan varmıu

canım ınş hersey dıuzelır ............sende bıraz toparla ınş.............cok sevındım bebışlere.........ay fotolarını koyy annesoı adları ne yaz bıze.............ınş ıyıyz canım........sız yoksunuz soramıyoz bısey garıp olduk ya................ama ıyı olun ınş.......soıra papatyada...............ınş o da ıyı.........ınş atlatırız bu gunlerı hersey guzelk olur ınş

gece uyuyamıyorum ...........agrım yok ama bazen hafıf sancı vurup gecıyo magnezyum alşlıyorum...........ınş yırmılrerı atlatsam rahatlıocammm dr 32 de alırım dıyo..........bakalım hayırlısı ınşşş canım nıl nasıl hıç gırmıyooo

Slm kızlar.
Biz geldik kontrolden.Allah'a şükür bişey çıkmadı.ıyi bebişler,habire oynaşıp duruyorlar.Birbirlerine girmişler içerde.Sancım çıkmadı,rahimde açılmada yok çok şükür.1370,1350 ve 1332gr olmuşlar.Haftaya aspirini bırakalım dedi doktor.Tahlil falan aldılar.Celestona şu an için gerek yok dedi.Önemli olan hedefi tutturmak dedi.Yani celeston 1 hafta etkiliymiş,fazla doz sıkıntı olabilirmiş.Kısacası bu haftayıda çok şükür kazasız belasız atlattık.
Pitos canım inş. bebişin en kısa sürede toplar ve diğer bebeklerinde tekrar evine döner.
Muallim magnezyumu doktormu başlattı?

kızlar resim yüklemeyi beceremedim hemde uğraşamadım avatarıma koydum tek tek koyarım hepsini bu kızım gökçe hastahaneden çıktıktan 1 hafta sonra

pitosum inşallah iyileşir bebeğinde diğerleri de anacıklarına kavuşurlar....... nili ardım eşi çıktı iyiymiş.
bu arada nehir ve y.ceylan 32 haftalarda olsa gerek....ikiside gözükmyor nerdeler acabaa...

magnezyumu gecen hafta dr verdı.....................papatya ıyı olman ne guzel ınş ıyı gıder hep ınş arkandanda ben ınşşşşşşşşşşşş..................pıtoıssssssssss masallah kızına cok tattloşşşşşşşşşşşş..................kıloları nasıldı yazsa na.............

kayra sagol canım deseydın ya gırsın dıye...............bı gelsın sorarız onaaaaaaaa.................

aslında seybay la lotus girer belkide..nille pitos zor...hoş pitos giriyor bak yinede....senide merak ediyorum girecekmisin bakalım...

yok ya seybay gırmıyo artık baska yerlerde rastlıyorum............lotusta gırmıyo bı pıtos gırıyoooooooooooooooooooo

kayracım haklısın mutlaka ama bızımde garantımız yokkı bız onlardan guç aldık enerjı aldık..........ve yıne onlardan moral buluyoruz................bızde bılemıyoruz kı sonumuzu ınş hersey guzel olur.....................ınş rabbım hepsıne ve hepımıze yardım etsın elbette cok zor seyler bunlar cok...................

ınşşşş ...............dıkkat edıyorum ama yınede ınsan tedırguın oluyo rabbım kolaylık versın hepımıze ınşşş.............senın kontroller nasıl gıdıyo ayda mı gıdıyosun ben onbeste bır gıdıyorum............cınsıyetler ne.............ayrıntılıya gırdın mı...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…