z Anneleri biz de burada bulualm

günaydınn kıslar umarım herkes iyidir..
tarçınn canım umarım iyisindir. gece bi rüya gördüm. sabah aklıma sen geldin güzelim. aktardan eşimle tasrçın alıyoruz adam bi kutuya dolduruyor 45 tl diyor. bende ne gerek var o kadarına diyorum aç içini bakem diyom. içinden böyle minik poşetlerdymiş. üç tane alıyorum. böylesi daha iyi üç tane yeter diyorum. sabahta ilk aklıma gelen sen oldun. tarçın ve 3 dane.. ne alaka diyebilirsiniz ama hamile bağlantısı bu kadar oluyorkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım rüyan hayırlara çıksın inşallah.. Ben üç tane sağlıklı bebişim olacak diye yorumluyorum rüyanı opuyorumnanaktan

Rabbim tüm üçüz, ikiz annelerine sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin, en baştada bize tabi.. dün kabızlıktan dolayı biraz ağrılarım vardı, normalde de çok sık olurdum, hamilelikte tabi vücud daha hassas kuru kayısı, komposto, bol su ile geçirmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür iyiyim..

kızlar yarın için 29 mayıs hastanesinden randevu aldık, eşim bir gidip görelim dedi. hem dr. u hemde hastanenin şartlarını görmek istiyoruz.. haftaya cuma da Dr. Sadi konuk hastanesinde ayrıntılıya gireceğim.. eşimin şefi orada görevli ısrarla oranın dr.unu tavsiye etmiş.. eşim hatta belki doğuma da oraya gideriyoruz diyor ama ben istemiyorum, sonuçta devlet hastanesi, ama yeni doğan ünitesinde 40 tane küvez varmış. şu hastane ayarlama işi bizi epey düşündürüyor, bakalım hayırlısı

günaydııın kızlar.... muallim abla ben ayda bir gidiyorum... sen kendi isteğinlemi 15 günde gidiyorsun yoksa doktorunmu öyle çağırıyor...... ilerleyen günlerde 15 güne düşer ama sanırım 15 haftayı geçer.... valla acık çağırmasın böyle iyi ben doktora ayda 150 veriyorum...şimdiden 15 te gitmeye başlasam doğum gelmez valla...gelen kış...

tarcın tanıdık varsa bence devlet has tercıh et gıt bak ıçın ısınırsa nıye olmasın...............kabız olma ıkınma .............dıkkat et..............rahım agzınıda sor dra...............

kayra drum ıstıyoo 15 de bır..........senınkı pahalıymış ya..............ssk var nmedıcanada ıyı o yuzden dopum pahalı ols da ınş razıyım...............

elıtu papatya tarcın...................ıkayra nasılsınız..............kayra selın gırmıyoo nasıl acaba............temızlık var bende..............

iyi olmaya çalışıyorum ben. Ufaktan işlerle meşguldum. Birazdan yemek yapacağım.

kıs tarçın aksini düşünmedim zaten. ama haftanı hatırlayamadım. hatta içimden acep kaçıncı haftaydı doğumumu geldi dedim. dimekki neymiş. gece yatarken biş yterlerimi açık bırakmıcakmışımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada 3üzlerde eğer devlet hastanesinin yoğun bakımına güveniyorsanız devlet olması daha mantıklı gibi. özeller de küvez çok pahalı. ve çoğu tam donanaımlı değil..ama tabi ki karar verecek olan sen ve eşinsiniz. hakkı8nızda hayırlısı olsun canım benim..opuyorumnanaktan

Muallim aplaa bana pas vermemeişsin bugün:gitme:

wavy hemende anlıyonuz kacamıyoooom demı................ya bılgısay6arımda bı problem var cok ısınıyo pat dıye kapanıyo onıun ıçın gırıp cıkıyorum bu aralar............yoksa okudum senı ve hymafryı...............ıyı bak kendıne gunlerınız yaklasıyoo...................sıra sıuzde ınşşşşşşş saglıkla gelsın bebışler ınş sonrada biz üçüzlerede..................

hee kaçaman bizden daha üçüzleri görmeye gelcez. boş bi yer tutacaz salacaz yavrucakalrı birbirlerinin saçlarını yolacaklarkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sızınkıler buyuycek tabı azcık ............benımkıleruı yolcek yokk öle yagma................zaten ınş yakınız bız ............bız buluşur once onları catlatırız ..........dırım catlatıyooo bızı

Günaydın.
Nasılsınız güzel üçüz anneleri?Ben iyiyim Allah'a şükür.Bebişler habire kıvır kıvır dönüyorlar,uyutmuyorlar annelerini.Onlarda içerde,ben dışarda kıvranıp duruyoz.

papatya Allah kolaylık versin. Ben bile şimdide Parça parça deliksiz uyuyamıyorum. Biyerlerim ağrıyo hep. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…