z Anneleri biz de burada bulualm

kayracım sen her muayenede 150 lira mı veriyosun? hep aynımı değişmiyomu hiç? test falan yapıyo ya arada onun için sordum cnm

evet canım her muayenede 150 tl veriyorum.hiç değişmiyor... ilk doğumumda doğumda 1500 tl almıştı.özel hastanede yapmıştı doğumu...tabi özel hastanede 1500.tl almıştı. yani 3.000 tl vermiştim. bu defa tıpta yapacak sanırım bakalım bu defa doğuma kaç tl alacak....

kayra benden 180 lira alıyo... sen eski hastasısın ya sanırım sana 30 liralık bi indirim yapıyo.. hatta ikiz gebelerden 220 lira alıyomuş.. bende başkalarından duydum. neyse... bi arkadaşım ona gitti geçen sene doğumunu falan yaptırdı ama artık doğum parası almıyomuş, yani fakultede yaptığında hiç para almıyomuş... güzel dimi:))) gerçi ben fakülteyi pek beğenmedim ama neyse artık.. zaten özel bi hastaneyle anlaşması da yok sanırım..

onvakla anlaşması var ama orada yaptırdığı doğumdan para alıyor... birde ikiz olduğu için orada doğum yaptırmaz sanmam....

arkadaşlar merhaba .... bayadır yazamıyorum.malum bebişlerden fırsat olmuyor.baya yeni katılan var.sizlerde bizim gibi sağ selamet bebişlerinize kavuşun inş.pitoscum nezaman doğum oldu.hayırlı olsun.arkadaşlar başka kimler doğum yaptı yakında.beni bir zahmet bilgilendirin.teşekkürler

gunaydın hayırlı cumalar................. nasııbe hoşgeldın.........cok oldu gırmeyelı nasılsın.................pıtos doğurdu bebişleri ıyı...............lotus dogurdu.........kızı var sanırım oda ıyı..............nıl doğurdu oda bebeklerıde ıyıyımış gırmedı hıç.......................sımdı sıra papatyada.............baska onde olanlardan haber yok..................rabbım guzel gunler versın bızlere.......

günaydın kıslar yakınınızda Bim varsa gidin bakın kaldysa bebek polar battaniyeler var 7 tl ye. ve çık güzel. aynısını pazarda bile 15 tl ye satıyorlar. uyku setleri var 15 tl ye... duyurulur:))

sagol wavyy..................nasılsın papatya nasılsın ınş guzel gıdıyo ınş hersey guzel olur bu topıkte bundan sonra

herkese hayırlı cumalarrrrr a.s

Bim den eşim battaniye almış 19 lira çok güzel.. ama bebek malzemelerine bakmamış sanırım birşey söylemedi bana

dün dr. a gittik kızlar 29 mayıs hastanesine dr. hanım çok iyiydi.. ama hastanenin şu an çocuk dr.unda problem varmış, eğer bu durumu düzeltemezsek başka yere gitmenizi tavsiye ederim dedi.. bir ay içinde belli olacakmış.. bebişler 250 gr dı. yaklaşık. tek yumurta ikizleri erkek, diğeri kız... kesinleşti :sm_cool:

soda içme dedi dr.um size de söyleyeyim.. benden haberler bu kadar :)

byuymuş bebışlerın masallah...........valla soda cok ıçtım mıdemı rahatlatan bı oydıu çunku gunde ıkı tane ıçtım............hele ılk aylar sakıncası yok denmıştı içincde mınerallerde var zaten faydalı aslında..............ama maden suyula karısabılıtr ben maden suyu ıçtım ufakta olsa farkı var sanırıum saglık olsssssssss.........ıyı bakın kendınıze........

tarçınım geçen hafta büyükler için uylu seti ve battaniye bu hafta bebişler içn vardı..
bu arada bende hamileiğimin ilk başlarında çok içtim. hatta mide bulantılarım olduu zama ndoktor ban günde iki tane soda içebilirsin. içindeki minerallaer vücut dengeni sağlar hemde mideni rahatlatır demişti. 1.5 iki aydır pek içimiyorum midemdeki yanmadan dolayı. drum tavsiye etmedi. yanma olan mideye sodayı gönderdiğinde dahq çok kabartıyormuşsun asit oranındsn dolayıds sağlıklı değilmiş. bu srf hamileler için değil herkes için geçerliymiş...

tarçınım geçen hafta büyükler için uylu seti ve battaniye bu hafta bebişler içn vardı..
bu arada bende hamileiğimin ilk başlarında çok içtim. hatta mide bulantılarım olduu zama ndoktor ban günde iki tane soda içebilirsin. içindeki minerallaer vücut dengeni sağlar hemde mideni rahatlatır demişti. 1.5 iki aydır pek içimiyorum midemdeki yanmadan dolayı. drum tavsiye etmedi. yanma olan mideye sodayı gönderdiğinde dahq çok kabartıyormuşsun asit oranındsn dolayıds sağlıklı değilmiş. bu srf hamileler için değil herkes için geçerliymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…