sagol canım...............bu arada bugun evlılk yıldonumumuz 17 yılı doldurduk ınş............darısı sıze...................nıl için cok sevındım ama hastanede cok kaldı canım ya............ınş saglıkla cıksında ınşşşşşşşşşşşşşşşş................
ay kız kayra senınde ıkı kız mı........................ya kızlar coğalıyooooooooooooo......................kızına tam arkadas gelıyo desene ............bırı erk olsa ıyıymış bende sana sölım he he herkes bana dıyodu üç kızı duyunca neyse ınş esıtlerız sonra benım yasımda denersın bellımı olur ama benım için kız erk farketmıyo sadece oınsan haklı olarak degısık cınsıyet ıstıyoo..........trabbım tamamına erdırsın bızlerı ınşşşşşşşşşşşşşşş
papatya nasılsın ya..................senın az kaldı ınşşşş..............yaz mutlaka catlatma benı zaten catlamama az kaldı..................
herkese merhaba ufak bir molada hemen burda alıyorum soluğu uyuyor bücürler ama kızlar inanın çokakıllı oluyorlar bunlar işitme ve göz muaynelerimiz oldu ve geçtik şükür şimdi aydan aya motor gelişimleri için götürcez heee bide oğluşlarım sünnet olucak teyzeleri eymenimin sünnet derisi fazla onu düzelticekler tahada aradan çıksın dedim kilo almaya başladılar şükür taha ve gökçe çok yaramaz ve ağlaklar eymen daha sakin annem tahaya bakıyor ben diğer ikisine ama hiç oturamıyorum akşama kadar bazen yemek öğünlerim bile geçiyor buarada nille görüştüm yarın eve dönüyormuş 3 küçük adamla birlikte ama neti hala bağlanmamış lotustan hala haber yok
sizler nasılsınız papiş maşallah canım inş sorunsuz geçer 34. haftaya kadar gelirsin
muallim sen nasılsın kızların seni üzüyormu
kayraaaaaaaaaaa tatlım sen nasılsın herkesi çok kucaklıyorum ve öpüyorum