z Anneleri biz de burada bulualm

mehlıka sagol canım ınş alırım bende kucagıma saglıkla..........masallah bebışlerıne buyumuşler baya............sanırım herkes ıyı cok şukur...............pıtos hoişgeldın zor bılıyorum yoğunsun ama böle gır ya ıyı oluyo canım...............bebışlerın ıyı olmasına cok sevındım annen ve ablan yakınmı sana ...........kendınede ıyı bak bu arada................ınş rabbım hepımıze daha guzel nasıp eder.............nılede cok sevındım................ınş gelırde yazar buraya............ınş lotusta ıyıdır................papatya nerdesın nasılsın agırlastın dımı............ınş hayırla ılerlesın...............sonra ben ınş sırayla

canım pitosum saol gülüm benim..... maşallah toparladınız bayaa... iyiyim ben napıyım hafta sayıyorum işte muallim ablamla beraber... lotuscum iyi görüşüyoruz arada...

Günaydın kızlar.
Biz iyiyiz Allah'a şükür.Tabii ağırlaşma dışında.Bugünleride atlatıcaz inş. sağlıkla.Yarın muayenem var.ınş. 3-4 hafta daha dayanırım.
Muallim ve kayra evlilik yıldönümünüzü kutlar ömür boyu sağlıklı beraberlikler dilerim.
Pitos maşallah kuzularına.Sünnet işinide aradan çıkartıyon :lepi: Sağlıklı olsunlarda herşey olur gider.

teşekkürler papatyacım... inşallah hayırlısyla gelir bebişlerin.nilin selamı var ıspartaya gelsin papatya diyor........ hastane çok iyi diyee...

Sağol kayra.Nilede tşk ederim,düşündüğü için.Kısmet artık.
Sen nasılsın, maşallah 20'ye geldin sayılır kayra.

papatya pıs kız nerdesın..........merak edıyom hep bı gelım konyaya yolcam senı.............neysem saka bı yana ıyı olman guzel ınş az kaldı sen buyuk ıht bayrama ...............oooooooo cıfte bayyammmmmmmmmmmmmmmm.............ınşş canım.............ılac ne alıyosun kasılma onleyıcı varmı cıger gelış vuruldunmu............ıyı bak kendıne..........bende agırlasıyorum bakalım ınş 30 u goruryum

mrb arkadaşlar şuanda dogum yapan yok heralde nilinde çoçukları çıkıyomuş çok sevindim pitosunda çıkmıış ne tatlıdırlar imdi onlar allah herkse sag saglim kucagına almayı nasip etsin
benimde kızım çıkalı 1 hafta oldu onunla ugraşıyorum fazla nete girmedigim için yazamadım size

lotus hosgeldın canım ya.............masallah kızına..............ıyı bak kendıne................

Muallim ilaç olarak elevit,aspirin ve demir hapı kullanıyorum.Kasılma önleyici mağnezyum falan vermedi doktorum.NST de bişey çıkmayınca gerek duymadı.Celeston iğneyi şuan için gerek görmedi.Doğum yaklaşınca vyrycaz dedi.Çünkü onun etkisi 1hafta dedi.Fazla dozu tavsiye etmiyorum dedi.O yüzden daha vurulmadım.Sanırım aspirini bu hafta kesicek.Yarın kontrol var ne çıkıcak bakalım.
ınş. sende sağlıkla 30ları geçersin canım.

ınşş canım ıyı gıdıyosun ınşşş masallah ....................hazırlık yaptınmı ..............

ayseyle konuştum oda 28 gırmış ıyı gıdıyo sadece rahımde acıklık varmış devam ederse serkaj olucak.............ben magnezyum alıyorum gunde bı tane ............demır ve elevıt..........ınş saglıkla gıderız ............agtrın sancın oluyomu benım cok nadır ara sıra alt kısmımıa sancı vurup gecıyoo

kan hapını erken vermış drun geelde 20 en sonra verıyolar............ben magnezyum alıyorum bıde........ve yatarkende balık hapı................ınş saglıklı ols ve gelsıner

gunaydın guzel kızlar...............tarcın elıtu nerdesınız................doğuranlar ınş ıyıdoır.........bebışlerın resımlerını ıstıyoz.................ınş nılde gırer................aynur nerdesın...............topık sahıbı hu.....................papatyacım ınşşşş kasım ayında senınle sevınecez

Slm kızlar.
Muallim inş. kasım ayını bulabilsem hep beraber sevinelim inş.
Öpleden sonra randevum var bakalım ne çıkıcak.Özledim bebişleride zaten.
Senin doktor 32mi diyor muallim?

evet 32 de alırım dıyo ama ben 34 olmak ıstıyorum enazından azcık da buyurler sanırım zorlanacagımı bılıyo...............ınş ıyı ols hersey...............bı sıtedede okudum tanıdık bı dr ıçın üçüz bı anne adayı dıyodu enver beyde 32 33 dıyomuş yer kalmayınca sıkışıp kalbı durma ıht var dıyomuş erken alma taraftarymış...............ınş ıyı olsunlar ...........saglıkla gelsınler............kasılmaların var mı.......ıyısen ınş 33 34 du bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…