z Anneleri biz de burada bulualm

herkese merhaba, evlilik yıldönümlerini kutlayanlara nice seneler diliyorum bebişleriyle..

muallimcim biz iyiyiz çok şükür cuma ayrıntılıya giriyorum Dr. Sadi konuk hastanesinde, inşallah iyi geçer.. dr.lar genelde 32 den sonra bekletme taraftarı değilmiş canım.. banada 33 demişti ilk dr.
ama biz inşallah 35 lere kadar sağlıkla geleceğiz.. dr.lar bile bu duruma şaşıracak kaydirigubbakcemile5

ben daha tekme falan hissetmiyorum kızlar sadece gaz gibi hareketlenmeler oluyor.. ilk hamilelikte 22 ye kadar yolu varmış sanırım.. birde kanal 1 de saat 11.30 da "anneolunca anladım "diye bir program var, öğretici güzel bir program seyrediyormusunuz ?

benden havadisler böyle

ınşş canım goruruz o haftaları ve bebışlerımızı............................evet ılk gebelık sen 20 den sonra hıssedersın ınş pıt pıtt..............seyırme................ınş.........evet bakıyorum o programa.........sıkıntıdan evde olunca herseyeoı ızlıyoom nerdeyse..............ınşşş ıyı gecer ultrason al cd nı unutma evde seyredersın................senın cınsıyetler neydı

Selam kızlar ben de bugün ayrıntılıya girdim. Doppler ücreti 225 TL aldılar. Sonra dr.a CD ye çekecekmisiniz diye sordum. Hayır dedi. O renklide oluyomuş, biraz daha keyfi. Bunda mecburi bakılcak şeylere dedi. Ayrıca istersen ona göre ücret dedi. Ödemeyi başta yapmıştık, tekrar gitmedik. Uzun sürdü zaten benim tansiyon falan düştü, çok bunaldım. ılk kez biran önce odadan çıkmak istedim. Zaten kendi dr.um değildi. O söyledi yardımcısı yazdı. Bize açıklama ya da anlayacağımız bişeyler demedi. Sinir oldum kadına. Neyseki bebişler iyiler çok şükür. Ya ben yeterince bişeyler yiyemiyorum ondan mıdır daha yarım kilo bile değiller. yerimseniben 420-430 ge civarındalar. Bır de 2 erkek 1 kız mış. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

haa bi de akıntım oluyo az az ama rengi süt gibi. Dr enfeksiyon ya da mantar olabilir dedi. Kaşıntı falan yok ama ve 2 li fitil verdi. Üç gün arayla kullancam. Magnezyum emme tabletinden de yazdı. Onu da ağrın ya da kasılman olursa kullan dedi. Magnezyumu siz nasıl kullanıyorsunuz???

elıtu atlatmıssın...............ıyıler cok guzel..............ama ne alaka cd verıyolar..............renklı hemen elının altında zatemn cok ılgınç ................bazen drum nıormal ultrasonda bakarken renklı buyuk acıuyo ondandan ıkı üç dakka bakıyoo................neyse ols oooooooo bı ıkı erk cok guzel...........gramları cok normal daha 20 haftadasın..............ıkı hafta sonra 500 olurlar................

akın tın renksız kokusuzsa onemlı degıl oluyoo genelde................magnezyumu suya atup erıtıyoom ben senınkı baska demekkı..............

Slm kızlar.Kontrolden geldim.Allah'a şükür iyi bebişler.1490,1460 VE 1430gr olmuşlar.Aspirini bıraktım.Hedefimiz 34 olarak belirledi doktor.Rahimde bir sıkıntı yok dedi açılma olarak.2.7 imiş serviks boyu.ıyi dedi.NSTye bağlandık herbirinin 15şer dakika kalb atışını dinledim.Kramp ve sancı çıkmadı bu yüzden herhangibi bir ilaç vermedi.Magnezyum,nidilat gibi.
ınş. hepimiz sağlıklı bir doğum yaparız kızlar.

masallahhhhhhhhhhh papatyaaaaaaaaaaaa..............ınşş canım yanı 4 haftann varrrrrrrrrrr kasımın sonları ayyyyyyyyy bayrama gelıyoooooooooooo ınşşşşşşşşşşş bende o zaman otuza gırıcemmmmmmmmm ınşşşşşşşşşşşşşşşş

Muallim şu an 30+3,buna göre ya bayram ya bayramdan 1 hafta önce.Kısmet,tabi durabilirsek :)
ınş. durabildiğimiz kadar duralım canım hepimiz.Sonuçta anne karnında bir gün dışarda 10 güne bedelmiş.Onlar dursunda biz sıkıntıya razıyız artık.

elituu, papatya ikinize de MAŞALLAHHHHH alkisalkisalkis

elitu bence kiloları çok güzel arkadaşım, bende cuma günü ayrıntılıya girecem, devlet hastanesinde olacağı için CD ye falan çekmezler sanırım.

papatya maaşallah bebişlere. ınşallah beklerler bayramı. Hayırlısı olsun canım.
tarcın ben özele gidiyorum ama Cd ye çekmeyi keyfiyet gibi dedi kadın. Çok fiyat farkı da yoktur herhalde.225 zaten vermiştik. Tekrar çıkıp ödemeye üşendik galiba. Bi de ulrtason mu artık, sırt üstü yatmak mı bi ara çok kötü hissettim kendimi. Nefes falan alamadım, tansiyonum düştü. Ara ara yan yatıp sonra tekrar sırt üstü yattım. Bir an önce bitsin istedim.

Kızlar ultrasonda birisi 20+1 günlük, biri 20+3, diğeri 22 haftalık çıktı. Bu ne demek oluyor. Gelişimleri mi? Ben neye göre hesap yapcam :uhm:

herkese merhabalar...uzun zamandır giremedim ...daha geçmişi de okumadım..umarım herkes iyidir..ben 32+2 de doğum yaptım...15 gün oldu bebişler çok iyi sanırım 2 hafta daha kalırlar küvöz de..biraz daha büyüsünler alıcaz inşallah...size tavsiyem kortizon tedavisini sakın ihmal etmeyin..biz hiç solunum sıkıntısı yaşamadık...herşey yolunda şu anda çok şükür..2 erkek bir kız çok güzel üç meleğim var şimdi...darısı başınıza öptüm...

ayyyyyyy harıkaaaaaaaa canım cokkkkkkkkkk sevındım .......kac kılo doğdular .............ınş cıksınlar koyarsın fotolarını............cok guyzel merak etmıştık .............gule gule buyuttttt............ınş sanırım dr 29 30 gıbı cıger gelıştırcıyı yapar sana ne zaman yapıldı ne kadarr............

elıtu normal bu hepsı esıt gıtmıyo........sen son adetıne gore aynen gıdıcen sorun yok benımde mesela 25 . gırdım ama bebekler senınkı gıbı bırı neredeyse bı hafta gerıde dıgerı onun ardında dr sorun yok dedı cunku bastan berı böle gıdıyo duzenlı bı sekılde ama takıpte 25 . hafta olarak yapılıyıo takma yanı..............ınşşş saglıkla ılerlıcez....................nehır kurtarmış masallah ınş darısı basımıza

Nehir hayırlı olsun canım,Allah yavrularına uzun ömürler ihsan etsin inş.Yaşları uzun olsun.
Kaç kg doğdular?

papatya ınş canım ıyı olur..............ıstedıgın gıbı ılerlersın.................benımde gonlumde aralık ayını bıtırmek var tam yılbası haftası 34 haftamda olucam ınşşşşşşşşşşş yenı yıla bebışlerımle saglıkla gırmek ınşşşşşşşşşşş

muallim çok saol bana 4 kez yapıldı en son doğumdan 4 gün önce yapıldı...doğumum planlıydı...ama plansız olabilir ihmal etmeyin...kızım 1350 oğlanlar 1510 ve 1590 doğdular 2 hafta kilo verdiler şimdi kilo almaya başladılar...kiloya hiç takılmayın..benim kızım hiç solunuma bağlanmadı orta kilolu olan bir gün diğeri de 2 gün bağlandı...

Muallim sağol canım.ınş. yeniyıl bebekleri olurlar.Ne güzel yeni yıla yeni umutlar,yeni hayatlar,yeni başlangıçlar.ınş. durular yılbaşı süprizi yaparlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…