z Anneleri biz de burada bulualm

mehlikacım geçmiş olsun neyseki doktor gözetimindeler onlar ne zorlukları atlatıp inatla dünyaya geliyorlar merak etme bunuda atlatır bizi haberdar et şu anda ikiside kuvözdemi?

adele saol canım isimleri ONUR EYMEN BURAK

pitos benim profildeki bebişlerin resmi varya onu tıkla açılan sayfada tüm albümü gösteri tıkla açılır canım

kızlar ii akşamlar!
Bebişim malesef küvözde heryerini delik deşik etmişler.Yavrumu öğlen emzirmeye gittim, emmedisenağlamaBirkaç saat sonra tekrar gittim emdi çok şükür.Dua ya devam kızlar lütfen.Öbür oğluşumu da götürdüm tekrar o da biraz tembel ama bişeyi yok çok şükür.
Aynurcum, sen yaşadın mı böyle kötü tecrübeler.Napacağımı şaşırdım.Şimdi odalarından hiç çıkarmıyoruz.Odada biz de maske takıyoruz.Çok zormuş premature bakımı.bide nazardan korkuyorum, yolda gören çeviriyo, hastanede millet başımıza toplandı, çok rahatsız oldum. Kiminin dilinden bir maşallah bile çıkmıyo.Allah yardımcımız olsun inşallah, korusun tüm bebişleri ve benimkileride.

Pitos cum o alet güzele benziyor ama 3üzlerde hangi bebegin kalbinin attigini nereden anlicaz? yani bence o alet tek cocuk icin güzeldir. Benim buradaki doktorum 3D-Ultrasonun bile 3üzlerde zor olacagini söylüyor. Ama yine de incelenmesi gerekir bence.

Mehlika cim bende nazardan cok korkar oldum. Inan esim birine hamileligim hakkinda birsey anlatirken "masallah de" diyerek lafa basliyor. Esimden bunu duya duya onun aileside ayni sekilde hep masallah diyorlar. Bence yolda konusurken sende lafi anlatirken üstüne bastirarak esimin takdigini uygula. Cocuklarin kapilarinada göze batacak bir sekilde nazarlik as. Kendinde cocuklarina hep Kul euzu rabin nas ve Kul euzu rabbin felak dualarini oku, o zaman hic korkma birsey olmaz. Bu iki sure Peygamberimize (sas) büyü yapildiktan sonra inmis. Allah yardimciniz olsun. MASALLAH SUPHANALLAH!

Son düzenleme:
Amerika da 3üz dogurmus bir türk aile, Internette gecirdikleri günleri anlatmislar. Onlar bebekler dogduktan sonra 3 ay boyunca bebekleri odalarindan cikartmamislar ve odaya giren herkes girmeden önce ellerini filan mikroptan arindirarak girmis. Tabiki bunu oradaki doktorun tavsiyesiyle yapmislar.

mehlika tatlım inan bebişin için çok dua ediyorum inş en yakın zamanda iyileşir ama ben şuna inaıyorumbu sadce bizlerin imtihanı eminimki o küçük meleğin hiç acı hissetmiyordur emin ol rabbim çok merhametlidir çünkü bebklerine hep dua oku tatlım nazar gerçekten çok tehlikeli allah yardımcın olsun

aynurcum gördüm maşallah oyyy kıyamam ya ne tatlılar allah sağlık sıhat versin

guenm haklısın canım sanırım biraz karışık bir durum olabilir bu aleti kullanmak bizim için ama çokta güzel olsa gerek saçma ama ben hala hamile olduğuma inanamıyoruım cuma günü randevum var çok gerginim hep aklımda kötü şeyler var iyi düşünüp güzel olsun istiyorum ama nafile belki bu tarz bir alet beni rahatlatıor diye düşündüm bakalım doktorumlada konuşuyim duruma göre alırım olmazsa

mehlikacım canım benim başıma şükürkü böyle birşey gelmedi bebişlerimle 3 günde birdaha dönmemek üzere çıktık hastahaneden sağlıklarıda gayet iyiydi çok şükür kuvözede girmediler hiç ama küçük bebekler daha dirençli oluyor inan bana
nazar konusuna gelince ben herkeze maşallah dedirtiyorum mutlaka kimse kırılır diye düşünme birde dışarı çıktığımızda (hastane sağlık ocag)vs.insanlar şaşkınlıkla bakıyor kimseyle gözgöze gelmemeye çalışıyorum çünkü hemen sorular soruyorlar ayrıca gün içersinde sürekli ayetel kürsi okuyorum çünkü insanın kendi nazarı çok değermiş içim çok kaynıyo çok öpüyorum sonrada korkup başlıyorum okumaya mehlika bebeklere bakmak için birileri olucakmı yanında tubadada varmı merak ettim en kısa zamanda evinize dönmeniz dileğiyle öptüm kızlarrr

yeni yeni hissediyorum hareketlrini.aynı ağrı bende de oluyor.cuma kontrolde sorucam doktoruma.bu hafta bi kaç gece zorlandım yatarken hatta 2 gece oturarak uyudum.sanki rahatsızlıklarını belli ediyorlar,ne sağıma ne soluma yatırmadılar.ama şimdi daha rahatım.

Pitos cum, inanmicaksin ama fici gibi oldum ve 19 haftayi doldurdum bazen ben bile düsünüyorum acaba gercekten hamilemiyim diye.

Ergüder bende aynen senin gibi pazartesi aksami uyuyamadim. simdide yürürken sanki karnim assagi dogru cekiliyor ve sanci yapiyor. Doktorum biraz evhamli, sali günü gittigimde ona söyledim ve dediki bundan sonra her gidisimde dogum sancisi kontrol aletinde 20 dakika yatacakmisim. sali günü yatirdi isin kötüsü bende hafif sanci cikti oda bana hemen ilac yazdi dogum sancisini dindirici ilac. cuma günü yine gidecegim kontrole, bilmiyorum ama beni bayagi korkuttu. ama sen ayni anda ayni seyleri yasiyorsan demekki korkacak fazla birsey yok. Aslinda normalde cünkü bir kisinin tek cocukta aldigi kiloyu ben simdiden aldim vücudum neyapsin. Insallah doktorumun abartmasidir. Ben iki ayri doktora gidiyorum, bu doktorumun ilk 3üz annesiyim diger doktorum tecrübeli ve beni rahatlatiyor hep.

Son düzenleme:
merhaba üçüz annelerimiz adaylarımız..

Biz de dün gittik kontrolümüze..üçüzlerimin ense kalınlıkları iyi..haftaları gelişimleri de..çok şükür..daha yolun başındayım sizlere göre..

Benimkilerin ikisi tek yumurta ikizi ve diğeri tek ya..dr.um ısrarla çok riskli olduğunu söyledi..ne düşünüyorsunuz dedi..ben de hiçbişey dedim..yani indirgemek falan istemiyoruz..allahım ... bu kararı aldım ya inşallah sizler gibi yavrularıma sağlıkla kavuşmak nasip eder bana da..Korkmuyor değilim..korkuyorum elbette..ama asla kendim için değil..bebeklerim için..

sizlerle aynı yola başkoyuyorum arkadaşlar..allahım alnımın akıyla çıkmak nasip eder inşallah..hepinize sevgiler..

Handan ve Pitos sağolun canlarım.İnşallah bebişim sağlıkla döner evimize.Az önce süt götürdük, bebişim uyuyordu, bitürlü uyanmadı yavrum.Onu öyle örünce küvözde kahroluyorum.Allah kimsenin başına vermesin.Çok özlyorum bide uyuyamıyorum gece gündüz aklımda.Hastane eve çok yakın, pencereen bakıp bakıp ağlıyorum.ikisi beşiklerinde çok şükür ama diğer bebişim yok diye canım çok sıkkın.
Aynurcum, doğumdan önce kayınvalidem gelmişti, hala yanımda.Annem de burda.İşi olan gidip halledip geliynlar ikisi kendi aralarında ayarlıyolar.Cmtesi kayınvaldem evine gidecek.Bisüre kalıp tekrar gelir. Annem haftada 1 yada 2 günlüğüne gidip geliyo.Yalnız bırakmıyolar sağolsunlar.onlar ev işi ve yemekle ilgileniyo, bebeklere çok sıkışırsam yardım istiyorum.

Seybay, hayırlı olur inşallah aldığın karar.Ben de yine olsa yine aynı karar verirdim.O da bir can.Şimdi üçüde dünyaya geldi çok şükür.Herbirinin sevgisi bile apayrı. Bence doğru olanı yaptın.Sonuçta redüksiyon da çok riski.Allah bu yolda hep yanında olsun canım ve İnşallah sağlıkla kucaklarsın miniklerini.

seybay merhaba canım bu ense kalınlığına falan ne zama bakılıyor peki bide ikili tarama testi diye bişey duymuştum oda var dimi iyi çıkmasına sevindim innşallah bende güzlellikle atlatırım o günleri

mehlika canım elbette çok zordur ama bu kadar üzülürsen güçsüz kalırsın sana şuan onların daha çok ihtiyacı var lütfen daha güçlü olmaya çalış eminim kuzunu melekler koruyordur günde kaçkez süt veriyorsun peki bide küvözi devletmi karşılıyor maddi olarak sıkıntı oldumu yani

mehlikacım geçmiş olsun umarım biran önce kavuşursun bebeğine ama çok fazla kendini üzüp de diğer bebekelrini de üzme eminim en kısa sürede iyileşip kardeşlerinin yanına döner mink kuzu!

canim bana bu ailyi nerde izleddigini yazarmisin bende merak ettim simdi.

mehlikacım nasılsın ..kızlar ya sizler gebelikleriniz üçüzlerinizle nasıl geçiyor günleriniz özlem yokmu hala merak ettim ben....mehlikacım henüz bebişin biri eve gelmemiş sanırım..ama güçlü olmalısın evdeki kuzucuklarında sana ihtiyacı var ...umarım kısa zamanda eve döner..geçmiş olsun balım...

merhaba kızlar..

ben ikiz ya da üçüz annesi değilim.. ama çok severim ve imrenerek bakarım bu mucizelere..hele ki üçüzler..sırf resiler için girmiştim sayfaya ama,

mehlika hikayeni baştan sona okudum nerdeyse..buradan okumak ne kolay aslında:)

bebişnin biri hala hastanede sanırım canım inşallah o da çıkıp kerdeşlerine ve size kavuşur..

aslında gram olarak çok guzel doğurmuşsun üçüzleri..albümünüğze de baktım hep maşallah barekallah dedim merak etmeyesina.s.

var mısın yok musunda üçüzler çıkmıştı bir ara.. imrenerek bakmıştım annesi nasıl da buyutmuş demiştim şimdi siz de öyle olacaksınız..

sana en buyuk duam inşallah bebeklerin kolik olmaz bunun için sen de stresten uzak durmalısın.. aynur çok guzel tuyolar vermiş özellikle uyku konusunda inşallah sen de uygularsın yoksa çok zor olur bence baştan alıştır ..

benim kızım 15 aylık.. 40ından sonra kolik oldu ve 4 aya kadar hiç susmadı..

aynur hanım sizin de albumunza baktım maşallah barekallah üçüzlerinize..

pitos sende üçüz mü bekliyorsun şu an..ense kalınlıkları 11 ile 14 hafta arasında bakılıyor sanırım..Benim 11+5 te bakıldı..ikili üçlü test yapılmıyormuş...çoğul gebelikte bildiğim kadarıyla..

arkadaşlar..ikili üçlü test yapılmıyorsa ilerde hangi tarama testleri yapılacak acaba...

Slm kızlar,
Saolun destekleriniz için.Burdan güç alıyorum, size iy haberler vermek isterdim ama diğer oğlum da bugün küvöze alındı.İnşallah ikisinin sağlık haberini beraber vermeyi Allahım nasip eder bana.Anne olmak ne zormuş, hele benim gibisine.Çok hassassımdır, güçlü olmaya çalışıyorum ama içimdeki sıkıntıyı atamıyorum.İki yavrumda orda yatıyo şimdi, Benim kalbim paramparça.Ağlamayım diyorum ama her gördüğümde gözyaşlarımı tutamıyorum, sırf bu yüzden hastaneye gitmeyi istemiyorum.Yavrularımda olumsuz etkileniyo. Rabbim tüm hasta bebişleri sağlığına kavuşturur inşallah, benim kuzularımı da.
Hamile arkadaşlar kendi derdime düştüm ama sizi unutmadım, Allah hayırlı hamilelikler geçirmenizi nasip etsin.Siz de inşallah sağ salim kavuşursunuz bebişlerinize.Allah hastalık vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…