Ergüder sen cocuklari hissetmeye basladinmi? Ben nedense daha ancak hissetmeye basladim. Birde bazen karnimin icinde bazen sag bazen sol bazen ortada aci hissediyorum. sendede varmi böyle acimalar. öyleki cocuklar sanki nasil yatacagima karar veriyorlar gibi.
Amerika da 3üz dogurmus bir türk aile, Internette gecirdikleri günleri anlatmislar. Onlar bebekler dogduktan sonra 3 ay boyunca bebekleri odalarindan cikartmamislar ve odaya giren herkes girmeden önce ellerini filan mikroptan arindirarak girmis. Tabiki bunu oradaki doktorun tavsiyesiyle yapmislar.
seybay merhaba canım bu ense kalınlığına falan ne zama bakılıyor peki bide ikili tarama testi diye bişey duymuştum oda var dimi iyi çıkmasına sevindim innşallah bende güzlellikle atlatırım o günleri
mehlika canım elbette çok zordur ama bu kadar üzülürsen güçsüz kalırsın sana şuan onların daha çok ihtiyacı var lütfen daha güçlü olmaya çalış eminim kuzunu melekler koruyordur günde kaçkez süt veriyorsun peki bide küvözi devletmi karşılıyor maddi olarak sıkıntı oldumu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?