nehır cok sevındım gırıp yazmana cok ozledık burda sohbetı..............neredeyse herkes bırden doğurdu ve bebışlerle ugrastılar................çok ıyı olunnnnnnn ınşşşşşşşşşşşşşş
muallim çok sağol yazdıkların içime su serpiyor. Allah razı olsun. ınsan bilen biriyle bişeyleri paylaşmayınca, e acemilik de var herşeyi kuruntu yapıyor. Çok sağol:
ıyiyim muallim sağol.Ehh işte bebişler biraz daraltıyorlar beni.Onun haricinde iyiyim şükür.
Hazırlıklar tamam gibi,ufak tefek şeyler var.Odaları hazır tek eksik onlar,onlarda 1 ay sonra sağlıkla gelince inş. herşey tam olacak. :Saruboceq:
Sen ne yaptın,hazırlıklar nasıl?
Selam ben geldim. Geçen haftasonu kendim için kıyafet ayakkabı falan almaya çıkmıştık. Sadece bir alışveriş merkezinin içindeydik. Pestilim çıktı. Çok çabuk yoruluyorum ben. ıyice ağırlaşmadan bakalım bu haftasonu da, bir terslik olmazsa bebişler için alışverişi düşünüyoruz.
elitu canım bende birşey almadım... bende dışarı çıkınca çok duramıyorum.. hamile kıyafetleri normalde çok pahalı ben LC Wakiki den çok güzel şeyler buldum tavsiye ederim kızlar..
bebişler için alışverişe de eğer yapabilirsem eminönünde bir mağaza varmış oradan düşünüyorum. kızlar siz 3 beşik alacaksınız değil mi?? ben 3 beşik , 1 gardırop bir de şifonyer yeter diye düşünüyorum, ama odaya nasıl sığıdıracağız orası şüpheli :uhm:
tarcın sende basladınmı alışverıse................bende ınş aynen üç yatak bı gardrop sıfonyer alıcam eger buyuyen karyola olmazsa sıgıyolar buyuyenler cok buyuk............almıcanm onlardan ...............4 5 yasa kadar yatsınlar sonra zaten ranza tarzı bısey alınır dolapları o yuzden sade ıstıyorum ılerde herseye uysun
yok canım bende daha birşey almadım 6. ayda alırım diye düşünüyorum.. benimde odama büyüyenler sığmaz, dediğin gibi ilerde ranza ile işi çözeriz kaydirigubbakcemile5
geçen sormuştun yazamadım, benim 2 erkek 1 kız.. Allah kısmet ederse..bizim erkekler tek yumurta ikizi ama :1hug:
muallim canım senin her kontrolünde alttan muayene de ediyormu dr.un rahimde açılma varmı falan diye?? aklıma takıldı da