z Anneleri biz de burada bulualm

tek yum ıkızı ha................cok guzel.................yok her kontrolde etmıyo zaten serkajım var ultrasıonda da bellı oluyo hep bakıyo ultrasonda rahım agzı kapalı dıyo..............cok gerek duyatrsa bakar alttanç........... senın nasıl rahım agzı uzunlugu................serkaja gerek duyuyomou dr genelde coğullara yapılıyo.............sıkıntın yoksa ınşşş gerek olmaz...................ınş bende 29 larda alırım az bıseyler .......................pekı tek yum ıkızlerını ıyı takıp edıyomu ıkızden ıkıze refuzyon olabılır dıye.................ınş guzelce ılerllerız

canım iyiyim çok şükür. Kasıklarımda bu hafta epey bi ağırlık var gibi ama Allaha şükür rahim kapalıymış. ınşallah 38 i bile bulabiliriz. Neden olmasın demi. Önemli olan relax olmak. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

selam hamişler
ben ikiz annesiyim
allahım size yardım etsin üçüz dahada zor olur ben yanlız bakıyorum ikizlerime 1 yaşına girdiler çok zor oluyor ama sevgimeri olmazsa olmaz
çok tatlılar
allahım sizinde hayırlısıyla sorunsuz kucağınıza almayı nasıp etsın

maaşallah gulan sen büyütmüşsün. Allahım bize de o günleri göstersin. Zor da olsa bir gülüşleri yeter diye düşünüyorum. Sağlıkla dünyaya gelsinler de..

wavy hosgeldın..........ınş ıyı gıdıyosun canım.............gorursun 37 lerı..................
elıtu kız ne 38...ı................kız delurdu nmuuuuuu dr 34 33 ancak dıyooooooooooo .............35 de doğuralım opelım basımıza koyalım ınşşşşşşşşş .................bak arkamdasın ınşş .....hersey guzel olsun dılerım.................gulan masallah bebışlere..............çok sekerler.................bende tekım uç tane daha zor emınım bı bakıcı tutmam gerek yanıma................ınş saglıkla gelsınlerde............yerım onareı cok guzeller emzırdın mı.....................

günaydınnnn. Hayırlı cumalar. Ya üçüz hamile 38i bulan bi hastası olmuş benim dr.umun. Daha da bekleyebilirdi dedi. Bebişler de tombiş tombiş olur fena mı? ya hedefi yüksek tutmaya çalışıyorum. :Yoksa şimdiden ağırlaşıyo insan. Allah yardımcımız olsun.

selam hanımlar bişey danışayım size 19. haftadayım ikiz gebelik 3,6 cm iyi mi rahim boyu için dr iyi dedi ama insan korkuyor :bbo:

herkese hayırlı cumalarrrrr,,,

bende bugün ayrtınlıya girdim kızlar.. bebişler iyi çok şükür... dr. çapaya yönlendirdi.. iki prof. ismi verdi. birinin özelinden randevu aldık.. riskler hakkında bilgi verdi bana. özellikle tek yumurta ikizlerinin yaşadıklarından bahsettii. 45 dak. muayene etti belim ağırdı.. alttan bakmadı ama, rahim ağzı nasıl bilmiyorum.. en son 16. haftada bakılmıştı..

muallim canım senin rahim ağzı dişi atılmasına nasıl karar verilmişti.. kafama taktım şimdi bu durumu :bbo:

herkese güzel haftasonları,,

muallimmm nerdesin a.s.

elitu canım sen nasılsın, benim dün gece dişim tuttu yine kızlar, sağ tarafım resmen oyuldu.. şimdi biraz hafifleti Allahtan.. dualarınızı eksik etmeyin güzel üçüzler anneleri..

kızlar selammmmmmmmm dun seker yuklemem oldu sınır 142 benım 152 cıktı çok degıl ama dr um on gunluk dıyet yap dedı...............bebılşler yaklarsık 700 olmuşlar 25 . haftamdayım ama bı hafta gerıden gelıyor ıyı dedı .........uç hafta dakha dedı tehlıke gececk ınşşşşşşşş................hersey ıyı .........magnesyumu ıkıye cıkardı.................sızler de ıyısınız ınş...............

tarçınım senin de mi yaa, dün benim de öğlen dişim bir ağrımaya başladı.Sol taraftaki tüm dişlerim ve başımı matkapla oydular sanki. Akşam da ağrı çeke çeke uyuyakalmışım.
Bu arada bugün bebek alışverişimizi toptan ne var ne yoksa tüm ihtiyaçları aldık çok şükür. Çok duygulanıyo insan. Allahım sağlıklı günlerde giydirmemizi nasip etsin inşallah.
muallim merak etmiştim seni. ıyi olmana sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…