z Anneleri biz de burada bulualm

elıtu masallah almışsın gereklılerı.............ay dış agrısı zordur ya sana ve tarcına gecmış ols............

sağol ablacım. Allaha şükür herşeyini aldık bebişlerin. Bidaha ben de çıkamam, eşimin de çok boş vakti olmuyor diye aldık bi kerede. Bir tek banyo için havlularını unutmuşuz. Onu da bi ara eşim gidip alcak. Bu arada alışveriş de epey zevkli bir işmiş. Allahım sağlıklı şekilde dünyaya gelmelerini ve sağlıklı günlerde giymelerini nasip etsin inşallah.

Sterilazatör arzumunkini almıştım zaten. Göğüs pompasını medela aldım. Biberon da şimdilik bebedor aldım 2 şer tane ama alırım daha. Biz tayinci olduğumuz için bebek odası yapmıycam şimdilik. Benim şifonyer epey büyük onu boşaltıp bebeklerin eşyalarını koycam. Bir tane park yatak da almıştım. ılk etapta ona üçü yatsınlar da inş. kısa zamanda 2 tane daha alcam. Kendi eşyam çok zaten. Bebek odası alamıycam

gunaydın ...................üçüz güzeller...............
ya aynur ve tum doğuranlar nerdesınız ............kayıp ılanı vercemmmmmmmmmmmmmmm

günaydınn kızlarr.. Bugün benim için güzel bir günn. Hayırlısıyla Ankaradan annemm geliyorr. ıçim kıpır kıpır

gozunaydın.................ıyısın hadı ..........doguma kadar kalıcak mı..............selam söle............çok naz yapma kadınaopuyorumnanaktan

yok canım nerdeee doğuma kadar değil 15 gün kalsa kardır. Nazım mutlaka olur ama, kıyamam şimdi o da yeni ameliyat oldu. Apandisti patlamıştı, bayramı falan hastanede geçirdi. En son tedavi zamanı gelip bakmıştı bana. Çok özledim

günaydınnnn a.s.

elituu gözünaydın canım, inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz annenle.. benimki çok şükür yakınımda o gelip bakıyor zaten bana,, ilk torun olduğu için çok heyecanlı her dr. kontrolümüzde mutlaka geliyor

muallim canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. inşallah şu diş olayı bizi fazla zorlamaz.. bir de sana sorum olacak, bu rahim dikişi olayına sende nasıl karar verdiler,, bir de ben magnezyuma başlamadım daha,, onun içinde bir belirti falan mı oluyor acaba ??

elitu canım bebişlerin güle güle giyinsin inşallah aldıklarını,, nerelerden alışveriş yaptın tavsiye edeceğin yerler var mı ??

tarcın çok sağol canım. magnezyumu bana bu hafta gittiğimde verdi dr. Ben herhangi bişey söylemeden verdi. Ama hergün kullanmıyorum. Ağrın ya da kasılma olursa at ağzına dedi.
Alışverişi de Eminönü havuzluhanda bebe çeyiz var. Aradığın herşeyi gecelik bile hatta süt sağmayı da, anakucağını a dan z ye herşeyi aldık. Fazla fazla. Fiyatlar uygun kaliteli de ürünler. 1,500 lira civarında tuttu. Nakitte de %20 indirim yapıyolar.

elıtu ols az da kalsa guzel ınş guzel zaman gecvırırsınız...............o magnezyumu kasılman olursa dıye bekleme sakın hergun aynı saatte al onemlı ..................
tarcın ben de ıstedım dr umda yapalım dedı normalde problem yok ama coğullarda gecmışıde okursan tavsıye edılıyo...............uç dotr hafta kazandıtabılıyomuş kısmet .........drunla konuş papatyada yaptırdı..............bı arkadasım var oda uçuz sımdı 29 da gecen muayenede rahım ıkı cm acılmış dıkış atacaklar heralde tedbır yanı ama dıkışsızde ılerleyen cok var................magnezyumu verır dr bu haftalar cok onemlı kasılmalar baslıyo azda olsa ...............dıkkatlı ıçmekte fayda var yanı aynı saatte olması daha ıyı drum bu hafta ıkıye cıkardı gunde ıkı kez ıçıyorum benımkı suya konulup erıyenden

kızlar esranın bebegınden ve esradan haber var mı..............ınş bebuışı ıyıdır.................ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar. nadiren girebiliyorum bebeklerden dolayı ve çoğu kez yazamadan çııkıyorum. hepinize sağlıklar ve 35. haftaları görmenizi diliyorum. bebek alışverişinden ve yataklardan bahstmişsiniz de yazmadan geçemedim; ben 3 taşınabilir beişk almıştım iyiki öyle yapmışım odadan odaya taşıyorum çünkü üçünü aynı odada yatırabilmenin imkanı yok. biri uyurken diğeri uyanıveriyor hoooooooppppppp diğerleri de uyanıyor vs. çooooooookkkkkkk prob. oluyor. eğer mobilya beşik almayı düşünüyorsanız iyi düşünün derim çünkü onları odadan odaya taşıyamazsınız ve sıkıntı olur. alışsalar beraber yatmaya çok iyi ama olmuyor malesef. benimkiler 8,5 aylık oldular. emeklemeye çalışıyorlar. oğlumun alttan bir dişi patladı ama kızlarda tık yok. elifim baba diyor mertim de dede. zeynep tıkınmakla meşgul olduğundan konuşmaya fırsat bulamıyor:)))) öptük sizi.

muallim abla ..karnımda arada özellikle gce yatarken sertleşmeler var 2 gündür gece wc ye kalktığımda karnımda sanki taş varmış gibi... ... bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var. sanki çok yürüyüş spor yapmışım gibi ağrıyor.. kasılmalar bunlarmı...

kayra evet kasılmaya benzıyo...............elını karnına koy bebek top gıbı ve sert oluyosa orası kasılma var demektır.................dra söle magnezyumu duzenlı al cok faydası var

yaaaaaaaa cok tatlılar ...........masallah................senın kızların saclarını ne yaptın.............cok sekerler yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…