z Anneleri biz de burada bulualm

tuba ben oda yapıcammmmm onlara ınş.................yatakları ne zamana kadar tasıcaz ya zor valla ınş beraber alısır uyurlar ......................bakalım zor dedığın gıbı

saol muallim teyzesi. saçsızlar işte yaaaa. 8 ayda da anca bu kadar büyüdü;(((((( 3 yaşlarında filan anca olacak heralde. az kaldı inş. sizlarin de. allahım sağlıkla tamamına erdirdin inş. dualarımız sizinle. inş. siz başarırsınız aynı odada uyutmayı. deneyin bi bakalım belki de olur. bizim beşikler tekerlekli. çok rahat taşıyor 1 kişi o yüzden prob. olmuyor. istediğin yere götürüyom. bizim çocuk odamız bomboş. fazla eşyelerımız var. malum üçer ana kucağı, üçer örümcek, salıncağımız filan da var. bir de oyuncaklar eklendi tamam oldu)))))))

oooooooooooyy yaaaaaaaa sacsızlar olsun cok tatlılar genelde saclıya alışmısız ya .........ve genelde almanların bebeklerı sacsız olurmıus turk bebeklerıne hayran olurmış hemsıreler anlatırlarda..........ols nasılsa buyuyucekler............zaten saclı olunca bellı bı zaman sonra dokuluyooo..........saglıkla buuyusunler annesı ınşş darısı bıze ................bı ay daha dayan dıyo dr ınşş saglıkla gelsınler...............bakalım canım ben odalaronda yatsınlar ısterım ama dedıgın gıbı zor dımı neyse yasayıp gorcez...............ama dedığın gıbı valla oyuncaklarına bı oda yetr...........oyyyy ıoy ısımız zor..............adları neeeeeeee.....................üçüz bebek arabası sparış vereyım dıyorum tabı ılerde..............sen ne kullanıyosun tek cıkmak hayal mı yaaaaaaaaaa

elif zeynep ve mert. biz 2 bebek arabası aldık ama onlara bile oturtamıyoruz malesef. sevmediler. belki sonra alışırlar. üçüz bebek arabası çok zor ya. ben 1 ikiz bir de tek alayım dedim de ikiz arabasını bi kontrol ettim yok mümkün değil benim onu yönlendirebilmem vazgeçtim. tek dışarı çıkmak bana gerçekleşmesi imkansız bir hayal gibi geliyor ama belki sen yapabilirsin ne biliyim!!!!!!!! moral bozmak istemem. ben üçünü bir dr.a götürüyorum mecburen kontrole de o gün huzur kalmıyo bebeklerde. hastaneye adım atmamızdan başlıyo çıkana kadar herkesin gözü bizde 'aaaaaaa üçüz üçüz bak bak; annesi hangisi acaba? ay hiç üçüz doğurmuş gibi değilsin................' gibi bir sürü laf söz sonra eve bi geliyoz başlıyo ağlamalar. bazı insanlar gerçekten inanılmaz gereksiz konuşuyo. soru soracağına maşşallah de bir kere de be adam. böyle olunca gezmeye çıkmamayı tercih ediyom ben valla. birkaç kez eşimle ikisini alıp gittik ama ayrı ayrı dolaştık. o da olmuyo. ben dışarı çıkmayı çooooooookkkkk özledim valla. ben yapamıyorum ama sen belki yaparsın. dediğin gibi yaşayıp göreceksin. şu önündeki 1 ay bi geçsin hayırlısıyla da sonra..... neyse sonrasından da pek bahsetmiyim)))))))))

benimde karnım sertleşiyo. özellikle akşamları. yoğun çalışıyorum. bide stres var bu arada bende bazı özel sebeplerden dolayı. rapora çok ihtiyacım var. doktoruma danışacam bakalım verse nolur ki ya. hiç yanaşmıyo rapora((

tubaaaa sagol canım yaaaaaaaaaaa ......................hıç mora-l vermedın kız napcaz valla .............neyse ınş doğsunlar rabbım bı kolaylık verecek senınkıler yasına gırsın baya rahatlarsın en azından ..................rabbım hepsıne hayırlı omur versın saglık versın ...............sen kac haftalık dogum yaptın kac kıloysdular............ya eskıler yok tecrubelılıer gıttı mesguller tabı ............

takıp et cok sık oluyosa dra söle sık degılse cok muhım degıl...........benımde kasılmalarım arttı...........ınş tamamına ererde rahatlarız

inş muallım inş..saglıkla hepimiz bu yolu basarıyla allahın izniyle atlatırız..dıkkat et kendıne

benimkiler kasılmamı bilmiyorum ama benim ilk sorunum rahim ağzı kısalığıymış.... şu an sınırdaymış.şimdi internetten bir araştırdım..serklaj gerekebilir yazıyor...

kızlar nasılsınız buraya pek girmiyorum ama merakta ediyorum eger bana bir sorunuz olursa merak ettiginiz birşey olursa bana özelden mesaj atabilirsiniz öptüm byyy

ya siz birbirlerinizden telefon almadınız mı yaaww:sm_confused:

selam üçüz ve ikiz güzelleri çok uzun zaman oldu biliyorum gelemedim ama kendimle ilgili bilgilerii sevgili pitoş kayra ve lotustan alldığınızı biliyorum selamlarınızı hep aldım dualarınız,
için teşekkürler bende sizler için duacıyım inanın bu zamana kadar hastanede oldugum
için sizlere yazamadımbizler çok iiyiyiz 32+5 günlük doğum yaptım aslında daha doğurmayacaktım fakat tansiyonum çıktığı için doğuma alındım bebişlerim üçüde erkek
1.1800
2. 1460
3.1720 gr doğdular şu anda evdeyiz durumlarımız iyi ben çok uykusuz kalıyorum ama değer şimdi evimde değilim net buldum yazayım dedim inş hepiniz iyisiniizdir netim bağlansın hergün uğrayacağım 5 dk da olsa geçmişi malum okuyamadım iki ay oldu neredeyse inş herkes iyidir
HAMıLE ARKADAŞLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SAĞLIKLI DOĞUMLAR DıLERııM BEN DOĞUMMDAN ÇOK KORKTUM KORKMAYIN :)))

nıl canım yaaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh geldın hep merak ettık..................masaklllah bebışlere ..................ıyı olmana cok sevındım kuveze gırdılermı..................cok cok sevındım nolur ya bızı yanlız bırakmayın................ınş bızde ererız tamamına................adları ne nasıl beslıyton...........emzırıyonmu......................ay cok sordum hele bı gel..............ınş ............ıyı bak kendıne ...........sezeryanı nasıl oldun.................spınalmı...............opt bebışlerı..........resımlerı ısterımmmmmmmmmmmmmm

heayyttttttt muallim ay çok özledim sizi evime bağlantı bu hafta olucak yeni eve geçtiğim için uzun sürdü canım bebişlerimin biri 1 hafta kaldı 2.cisi 15 gün üçüncüsü 20 gün fakat bu süre içinde hep solunuma bağlı değlllerdi solunum cihaznda kalmadılar fazla sadeced üçüncü bebeğimdeyediğiiini çıkarmış bir ara ondan geç aldım hemen beni taburcu etmediler bebişlerimle da verdiler gözetim alltındaydım emmeleri sorun oldu bende sağdım sütümü öyle verdim sütüm üçüne
yetmiyor mama veriyorum milupa aptamil premature bebekler için 3.5 4 kiloya kadar bunu kullancam sonra diğerine geçeceğiz bebekleriimiin isimlerii metehan gökalp oğuzalp

spinal yapacaklardı ben panik oldum tırsık ben biraz biliyonıuz genel iistedimg irmemle çıkmam bir oldu hemen bitiyor fazla uzun sürmüyor sadece zor olan doğumdan sonra lkkuveze girmeleri ve senin hemen kucağına alamamn biiraz zor oluyor ama herşeye değer arkadaşlar rabbiim iste
yen herkese versin hep dua ettim tek tek kucağıma alırken

netm çok yavaş bi yerden buldum kesilip kesilip geliyorrr kabloosuz bağlantı zor oluyor

y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…