z Anneleri biz de burada bulualm

ay yerım ya onları.................ınş rabbım guzel omur versın onlara..........sankı ben hep bırı kız dıye bılıyodum üç pasa demek adlaryıyla yasasınlar.............ınş canım bende o haftalara gelıruım...........netını bagla bı an once..................cok ozledımmm muhabbetlerı burda az kışı kaldık ama tecrubelıler bırden gıttınız ..................ınş guzel gunlere................sagarken acı vart mı medela dımı ben daha bısey almadım otuza doğru alayım................sterılazor gereklı dımı.............nasıul hepsı bırlıktemı aglıyooooooooo...............tek mı bakıyomn.............ben bı yard bulmak zorundayım

kızlar merhaba nasılnız geçmişi okumaya fırsat olmayınca kim ne yapıyor bilemiyorum ama inş herkes iyidir ben üzgün geldim küçük bebeğim taham da kasık fıtığı çıktı şuan kilosu 2600 olduğu için ameliyat olamıyor kan değerleride biraz düşükmüş şimdi klosunun 3 kiloya varması bekleniyor sonra ameliyat edilicek
nilde gelmiş sonunda
kızlar korkutmak istemem ama gerçekten üçüz bakmak çoooook zor hele hastahane işi çıktımı çok daha zor oluyor tam grip zamanı olduğu için eve ziyaretçi almıyoruz ve annemle yanlız bakıyoruz üçüne annem kızımı genelde aşağıda bakıyor ben iki oğluma bakıyorum çok yorgun ve uykusuzum genelde bide işin maddi boyutuda var tabiii ayy neyse stres yaptırmıyim size ama kendinizi en zoruna hazırlayın tabi en güzel günlerede gülüşleri ömre bedel taha beni çağrıyor öpüyorum sizi

Son düzenleme:
ya ben yalnız napcam ya korkutuyosunuz gozumu...............ınş rabbım kolaylık verır..............neyse pıtoscum dıger yerede yazdım .........uzulme sıkıntı etme zor bı operasyın degıl ............ınş bıraz buyusun olur amelıyat cozumu olan bı sey ya uzulme..............ama cok ağlatma sakın ..........oğlumdada olmustu sekız aylıkken amel oldu.............ağkatma demıştı dokr..............ıyı bak bebışlere...............

nil ve pitos gelmiş ne güzel....maşallah hayırlısıyla yaptınız doğumu...... pitosum geçmiş olsun..hayırlısıyla bizde alalım sizin gibi inşallah da gerisi gelir... siz atlattnız inşallah bizde sağlıcakla alır atlatırz bu günleri....

sağolun kızlar içimi rahatlattınız insan kıyamıyor istiyorki hiç ağlamasınlar bile canları yanmadan mııl mışıl uyuyarak büyüsünler
muallimcim güç ve sabır gerektiren bir durum ama belki sen üstesinden gelirsin yanlız ben pimpirikliyim çok bide ağlamalarına kıyamıyorum hiç birazda ondan sanırım dediğiniz gibi sağlıcakla alında kucaklarınıza gerisi gelir büyürler bir şekilde öpüyorum bebişlerinizi ve sizi gribe dikkat

günaydınnn a.s

ohhhh Maşallah pitos ve nil bebişlerine, Rabbim sağlıklı imanlı evlatlar olmalarını nasip etsin.. Onların yüzü güldü, inşallah sırayla bizlerde bebişlerimizi koklarız. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın, en başta da bize..

muallim canım artık önderimiz sensin, aa yok 29 haftalık bir arkadaşımız daha vardı, papatya isimli değil mi, ondan sonra sıra sende inşallah..

eşim geçen gün bir dr. arkadaşı ile tanışmış kızlar, üçüzleri olmuş veeeeeee hanımı 38,5 haftalıkken doğum yapmış o da daha fazla beklemeyelim alalım artık falan olmuşlar :sm_cool: inanabiliyormusunuz, adam eşinin telefonunu vermiş, bir ara arayıp kadın ile konuşacağım, bakalım nasıl gelmiş o haftalara, sizede bilgi veririm. çapa da bir dr. a devam etmişler, doğumda orada olmuş..

canım pıtos ınş ...............bende öleyoım aslında ama ınş bakalım saglıkla gelsınler rabbım kolaylık verır ınş...........hıç uzulme saglık ols baska problem cıkmasın bu rahat atlatır genelde her bebvejkte hele erkek bebışlerde oluyo fıtık..............annenın olması cok ıyuı ama............kızlar herkes ıyı baksın kendıne ınşşşşşşşşşş guzel gunlere..................

tarcın gunaydın..................valla o kadına bravooooooo derım sımdıden zorlanıyoz..........bıde dr benden beter tedırgın 32 33 alırım dayanamazsın deyıu.................ınş saglık ols ınsan cok beklemeyede korkuyo darlıktan kalplerı durma ıht de var..................ınş rabbım guzel bı vakte denk getırır

bence de canım en sağlıklı oldukları zamanda inşallah gelirler.. hep iyi düşünelim iyi olsunlar inşallahhhh

tarcın kız masallah yırmı oldun...............genel ultrasona gırersın ..............ınş ıyı gıder hersey hepımız bırlıkte sevınırız.................

heyyyyyy nıl pıtos lotus tugba aynur..............nerdesınız bıze moral oluyosunuz................ıyı bakın bebışlere................

arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun.bende hiç fırsat bulamıyorum.günden güne değişiyorlar.gerçekten zor .stres yapmaya gerek yok onlar öyle bir baktırıyorlarki kendilerine.annemle ikimiz dimdik ayaktayız.annem yemek yaptığı halde hazırı zor yiyorum.nete de giremiyorum malum.şimdi uyuyorlar bücüşler 2saattir uğraşıyorum uyusunlar diye.bebişli arkadaşlar uykuları nasıl.gece 2 saat arayla mama istiyorlar.kesintisiz uyku yok malum.sevgileri sayesinde üstesinden gelicez inşaallah.Hepiniz Allaha emanet olun.

bebişliler gaz sorunu için ne yapıyorsunuz kaç cc mama ne aralıkla veriyorsunuz.benimkiler 2 ay 10 günlük 60 cc 2 saat arayla veriyorum.çok verince kusuyorlar.gazları çıkmadan yatıncada.tepeden tırnağa değişiyoruz üstümüzü sizin nasıl .kolay gele herkese

nasıbe kolay gelsın valla...............benım sımdıden gozum korkuyo............sevgılerı olmasa zor dedıgın gıbı..............ınş bıraz da buyusunler rahatlarsın..............senı emıyolatrmı sagıyomusun.........

reyhancım kusma problemi var maalesef sorma uyku desen yok denecek kadar ortalama 90 cc bazen 100 cc yiyiyorlar bazen 60 cc bile zor oluyor keyiflerine bağlı arada sütüde tıkıyoruz ağızlarına aptmil 1 e geçtik şimdi gazlı bebekkler için olanı kullanıyoruz faydası varmı bilmem oğullarımda çok yok gaz sorunu ama kızım çok zorluyor bizi gaz yapmayan mama biberon bitkisel damlalar masaj karnına ayaklara ılık su koyuyoruz bunların hepsiyle ara ara çok rahat ediyoruz ama arada tutyor işte aynı odada yatırıyorum sese alışsınlar diye kusmayı önleyici mamayıda tavsiye ederim oğlumun birinde reflü var çok aza indi tabi mamadan sonra yatay konumda yatırıyoruz ve iki ilaç kullanıyoruz ama mama çok işe yaradı hepsinin farklı uyuma isteği var kızım ayakta sallanarak uyuyor kendi buldurdu o çözümü eymen anakuacğında yatarak biberonu ağzında bir miktar ttutup keyif yaparak uyuyor taham ise emzikle yada ben emzirince uyuyor dediğin giibi baktırıyorlar kendilerine inan kendileri buldular bunları yapmazsak muma çeviriyorlar bizi bende annemle bakıyorum bazen açlıktan şekerim düşüyor valla ben yatarken sık sık çeviriyorum gazlarının dağılmasına yardımcı oluyor ay çok yazdım inş okuycak vaktin olur bebişlerin resimlerini eklersen çok iyi olur sende tecrübelerini paylaş lütfen öpüyorum kuzucukları

muallimcim dayan tatlım 5 hafta daha belki 6 bile olur
kayraaaaaaaaaaaaa datlummm nasılın
tarçın sende iyi gidiyorsun maşallah
ee papiş yazmamış doğurmamıştır dimi sakın heee bana tut tut diyordunuz şimdi sıra sizde rabbim yardımcınız olsun

çok teşekkürler pitos canım, inşallah bizde senin gibi bebişlerimizin durumlarını yazacağımız günleri görürüz..

muallimcim dayanacaksın güzelim hatta 5 değil belki 10 hafta dayanacaksın, hedeflerimizi yüksek tutalım kaydirigubbakcemile5 bakalım senin haftalarına gelince ben neler diyeceğim sositososito

pıtıoscum ınş canım ...................sana dıyoduk dımı tut dıe sıra bızde ınşşşşşşşş ıyı olur.............papatya nerde bılmıyorum 30 oldu ınş ıyıdır..................yerım onşları baktırıyolar valla .........ayakta alıpştırma yacok ugrasırsınben o yuzden ınş otomatık sallananlardan alıcam o sallasın ya tekım sonuçta gunduz yard bulsamda gece yalnızım .............ınş o gunler gelır rabbım kolaylık verır ınş.............tarcın pesımdesın elıtu var bıde.............ıyı geceler...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…