z Anneleri biz de burada bulualm

pitos ve nil Allah yardımcınız olsun. Çok duygulandım yazılarınızı okuyunca. Allah bizlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

slm kıslar. nasılsınız. doğum yapan arkadaşlara bi sorum var. çoğul doğumlarda malum anne sütü yetmiyo. ek mamalar veriliyo. benim merak ettiğim şu. geçen markette geziyodum. devam mamalarına baktım kafam karıştı. o kadar çokki. aptamil dikkatimi çekti ama yok devam sütü yok maması buğdaylısı meyvelisi. ya benim sütüm yetmezse ben bebeklerime hangisini vericem. kullananlardan yardım istiyoruum.

nısan canım merak etmeeeeee hele doguralım doktor hemsıre yonlendırecek buızı .............merak etme ac kalmaz kuzularımız............preaptamıl var sonra aptamıl 1 e gecec kler...........sen bıraz daha buyuklere bamışsın..............nasıl gıdıyo gırmıyon hıç..............

cnm ben baya yoğunum. okuldan gelince direkt yatıyorum. bu sıralar karnım ağrıyor. hele dün baya baya adet ağrısı çktim. açlıktan olabilirmiki dün biraz aç kalmıştım yani yemek saatim geçmişti biraz

Merhaba kızlar.Hayırlı Cuma'lar.
Giremedim uzun zamandır.Hafta içi 2 gün hastanede yattım.Fazla kilo almadığım için doktorum yatırdı.Ben fazla yemek yiyemiyorum oyüzden kilo almadım.Bebişlerin kiloları iyi Allah' şükür.1750 civarındalar.Beni kemiriyorlarmış.Doğumla ilgili herhangibi bir sıkıntım yok.Doktorum 2 hafta daha diyor inş.Artık iyice ağırlaştım.Fazla giremiyorum.
Pitos ve Nil maşallah bebişlerinize.Allah kolaylık versin.
Muallim sen nasılsın canım maşallah 25'e geldin.ınş. 34-35leri bulursun.
Kayra,Elitu sizler nasılsınız?

geçmiş olsun canım.... biz iyiyiz ilerledikçe sıkıntılar oluyor ama hayırlısı inşallah...
inşallah sende hayırlı zamanda alırsın bebişlerini....

nısan aclıktan mıde agrır adet agrısı gıbı agrılara dıkkat et devamlı olursa dr a söle ve yorma kendını...................
papatya ıyı olmana sevındım bebışler ıyı masallah ınş dayanırsın dayanırız canım..........ye bıseyler ...............arasırada gır merak edıyorum ................ozelden bana nıo nu yaz ya catlarım ben..............
herkese hayırlı cumalar.............

herkese hayırlı cumalar

papatya inşallah 2 hatta 3 hafta daha dayanırsın canım, maşallah bebişlerin kiloları da çok güzel, sağlıkla gelsinler inşallahhh

muallim canım sen nasılsın? o haftalarda bizi neler bekliyor biraz anlatsana :sm_confused:

tarcın fazla bısey yok sımdılık agırlaştım bıraz............karnım bays buyudu............tuvalete sık gıder oldum............bebışler daha kuvvetlı kıpırdıyo............ınşşşşşşş saglıkla ılerlıcez...........
kayra yat canım...........gercı ne dıyodun yatamam dıyodun bak mecbur olunca yatılıyo ınşlşş gorbak kotu bısey yoktur dr bakalım ne dıcek

selam kızlar papişim demek ağırlaştın az kalmış canım hadi hayırlısı sende tehlikeyi atlatmışşın bundn sonrası hiç korkma inş sağlıkla kucağına cabuk alacaksın bebişlerini sırada sen varsın sanırım yeni gelenarkadaşlar varmı bilmiyorumkii

ayyy pitoşşşşşşşş maşallahhh subannallhh ne güzel bebişlerinnnn allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyüt

muallimcim kayracım sizler nasılsınız nasil gidiyorr ??? inş herşey yolundadır

lotustan ne haber kızlar haber alamadım ben ondan

bu arada kızlar geçmişi okudum mesajımdan sonrasını pitoş geçmiş olsun canım inş düzelecek tıpımız gelişmiş biliyorsun sorun kalmıycak inş

muallim süt sağma meselesi ilk günler gelmiyor sonradan sağdıkça geliyor makina güzelse acımaz acımıyor merak etme....

sterilaztör şarrttttt kızlarrr alın valla ben biberon yıkamaktan bıktım bide streil etme durumu var onu alın derim.

bebek ağlıyo r gelcem

tamam canım.............sen aglatma bebışı......................ınş alalım dıyon ...........ınş canım.ıyı bak kendıneeeeeeeee

yazılarım yarım kaldı sanırım hep böyle olacağız hayatım koştuırmaca içinde zamanı tutamıyorum üçüz anneleri yanınızda mutlaka birileri şart bazen hepsi birden ağlıyor aynı anda acıkıyorlar mama saatlerini ayrı yaptım ama baktımki birinin maması bitti diğeri ve diğeri bitmek bilmiyorr iki saatte bir beslenme olduğu için birini beslemek 1 saatimi alıyordu ilk günler hep uyuyolardı zorla uyandırıryorduk şimdi daha iyiler

ben hamilelikte uykusuzdum şimdi daha beter uykusuzum :)) ama kızlarr değiyorr bee herkese nasip olmazz bu uykusuzluklar bedelii olsa gerek sonuçta buda gececek

geçecek tabiki....... bir düzen koyarsan öyle gidiyor...düzensiz gideersende öyle kalıyor... geceleri uzun uykuya alıştırmak için herşeyi deneyeceksin... gecelik giydirme muhakkak yerinde yatırma gece doyurduktan sonra oyun oynamama gibi... ipin ucu kaçarsa bir daha geri gelmiyor..bir ara ben kızımı emerek uyutmaya alıştırdım.... 15. aydan sonra sürekli beraber yatmaya başladıkki ben göğsüm açıkta uyuyordum. ağzından çıksa uyanıyordu.üstelik emmiyor bana yalancı meme muamelesi yapıyordu.. 2 ay dayanabildim ve memeden ayırdım onu.. çünkü artık yemekte yemeyi kesti.kilo da almıyordu...eline biberonla süt verip öyle yatırmaya başladım.uyuyunca elinden alıyordum.ama sonra baktımki yanlış yapmışım... daha sonraları o biberonu vermemeye başladı. gece yatak batıyordu..ve biberon ağzından çıksa uyanıyordu uykuya dalamıyordu... o nedenle deneme yanılmalarda bile dikkatli olmak gerkiyor...

valla öle akıllı oluyolar kı ...............zor valla hele üç tane ınşşşşşşş tamamına erer de buyutmeyı basarurız..........bı tanıdıgımın üçüz kızı vardı bı yakınına sormuştum nasıl dıye psıkologa gıdıyo kafayı yedı demıştı bızde heralde bakırkoye azcık ugrarrızzzzzzzzz................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…