z Anneleri biz de burada bulualm

bende oğlumla tek old halde cok ugrastım yemeyen bı bebektı gazlı huysuz............ınş bunlar ona cekmez ınşşşşşşşşşşşş.................nılcım cok tatlılar dımı..............yerım onları.............pıtos nerdesın lotus nıye gırmıyo telı varmı kızlar ya ınş ıyıdır

iyilerdir merak etme...... daha taze anneler yeni yeni alışıyorlar..hele pitos yemek yemeğe vakit bulamıyordur şimdi.

valaaaaaa haklısınnnnnnnnnnnnn.................napocaz...............aslında beraber bı ev tutsak ne ıyı olurdu kres gıbı bakardık...............yarın mı gıdıcen dr a................ınş ıyı olur bısey yoktur....

ya tarcın elıtu papatya kayraaaaa ısımlerı ne olcakkkkkkkkkkkkkk ..................herkes yazsın......................benımkıler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
ELA DİLA HÜMA.....................

biz ilk günler daha zorlanıyorduk şimdi daha rahatım valla ben bebeklerimi doyurup yatağında yatırıcam kucağa sallanmaya alıştırmıycam dedim hep anlattığım gibi hepsinin farlı isteği var annem salla daha rahat edersin dedikçe direndim ama şimdi teşekkür ediyorum anneme kafalarını sarsmadan yavaşça sallıyorum yalancı emzik bile tutuyorlar uykuları düzene girdi bu sayede yattıktan sonrada sık sık çeviriyorum gece daha az ama daha fazla beslenmeye alıştırıyorum eymenim alıştı bile biraz onların huyuna gittim onlarda benim huyuma gitmeye başladı her çocuk aynı bilemem ama sanki düzenim oturmaya başladı hımm bide birkaç gündür atıyorum bebişler 60 cc içiyorlar mesela 30 cc de kesip gaz çıkartıyoruz sonra beslenmeye devam ediyoruz kusma problemine çok iii geliyor ve gaz sıkıştırıp huzursuz olmuyorlar hepimize çoook kolay gelsin

oo tabi siz tecrübeli anneler üçüzde olsa bebişlere nasıl davranacığınızı biliyorsunuz.. benim gibi tecrübesizler ne yapacağız bakalım mafoldumben şaka bir yana Allah hepimizin yardımcısı olsun

muallim bizim isim konusu belirsiz canım, ben kafamda belirledim ama eşim hiç yanaşmıyor.. benim istediğim Eren-Emre-Ebru

ya ah bu babalar allahtan esım dedığım tum ısımlero begendı olur dedı...............alıştım dedı.............hadı ınş sızde netlestırın...............

nıl pıtos oto kolt aldınız mı...........ya anakucalklı cıkabılen bebek arabaları var cok guzel yaaaaaaaa ayrı almaya gerek yok tak cıkar arabayaaaaaaaaa nasıl sızce

biz bebek arabası almadık ama ben gördüm çok güzele benziyor bebek arabası kullanmak üç çocukla zor nasıl yapıcaz bilmem

tarçınım en güzel tecrübeyi kendi bebeklerinde kazanıyor bence insan hiç korkma annelik içgüdüsüyle ne istediklerini ne zaman acıktıklarını herşeyi hissediyorsun

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting tükürüklü kızım .
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting çok pasaklıyım ama dokunmayım çokk keyifliyim
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting bu güzel kadın annem olmalı yanlız senin için bakıyoyum yrerşil yeşil
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting kadir inanır bakışı atıcaktım olmadımı neee
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting tekbir aldımmm allahuekber .)
yeni fotoları kuzucuklarımın
ni,llllllllllllllllllllllll sende ekleeeee hadiiiii

MAŞALLAHHHHHH ay çok tatlılar Rabbim sağlıkla büyütme nasip etsin ayyyyy bayıldım. hele ikinci resimde gerçekten dokunmayın çok keyifliyim der gibi yatmış paşa

Allah hepinizi nazarlardan korusun..

ay yerım yaaaaaaaa cok tatlılar annesı...........masallahhhhhhhhhhhhh...................
üçüz araba yaptırmak yada bı ıkız bı tek almak .............ama koltugu cıkanlar cok guzel ya ...........

maşallah barekallah pitosum...kurtardınız kendinizi....

muallim abla ikizlerde anakucaklı araba varmı....tek arabalarda var diye biliyorum.benim kızımınki öyledi kraft....

kayra var ıkızlerın de vat cıkıyo kucakları.................aslında almışken ole almak gerek ama pahalı baktım bı araba 400 kusur..............hatta 5 oo de var..............ama guzel araba ve otokolt ayrı dusunsek neredeyse aynı para.........hayırlısı

ELELE ES 730 T Anakucaklı Bebek Arabası SET Gri-Truncu..................bu uygun ..............ve guzelk

muallim canım almadım henuz şu an fort bebe ile idare ediyorum zati hastane dışında dışarı çıkmam çıkmıyorum ...

amaaa kesinliklee oto koltuğu şart hastaneden eve gelirken bunu anlıyorsunuz benimkiler oturmaya başlasın o zaman alıcaz o zaman ancak yolculuk yapabiliriz şimdi g...çç üstünde oturup hiç bi yere çıkamayızz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…